Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miskolc környeken kellene egy jo szerelo r6-ot szerelgetni,profi modon,ismertek valakit?
Üdv.Kéne kicsi segítség! Kuplungcsere volt a haverom FVR 800 as (2008) motorján. A motor most már működik,de világítt az FI a kijelzőn és 6-ot villan a piros kontrolégő (2 hosszú,4-rövid). Mit jelent ez,ja és esetleg ezt a hibaüzenetet otthon ki lehet törölni valahogyan?
Szerintem egy egyszerű bontó kapcsoló... akkor a legegyszerűbb, a trafó és a gyújtás modul közti vezetékbe bekötni, és ahogy megnyomod a gombot, úgy megszakítod a vezetéket. És így lett a chocapic
Sziasztok van egy cagiva elefántom 125 elöl tárcsafékes nem pover szelepes. Szükségem lenne a vizpumpa tengelyén található szinering vagy tömb szelencére nem találok sehol
ezek reszelnek mindenhez kulcsot
ha veszel 5-6 kulcsot te is megcsinálhatod, de ha ügyes vagy akár elsőre is
itt olvsagass
Kivettem a zárat tartó lemezt és azzal együtt! Ülj le nyugodtan, és gondold végig hol volt utoljára a kezedben. És ott nézz körül.
ja meg utazhatok napi 3-4 órát oda vissza a 20 perc motorozás helyett
És dobozostul vitted oda ? Vagy kivetted a zárat? Az itt az idegesítő hogy a héten csak két nap a meló ,jövőhetén suli akkor max a környéken szaladgálok és ment volna pihenni a moci , erre most 10 ezer kb a javítás meg tréler stb.Bár reménykedek hogy valaki megtalálja vagy én ...
Nekem ott Pápán két éve, 3000 Ft volt egy hátsó dobozhoz való! Vettem a dobozt, és nem volt kulcsa.
Voltam Camponában a Mister&Minitben de ő azt mondja csak kulcsot másol ha megvan az eredeti.Mondjuk én voltam a fasz voltam mert simán másoltathattam volna mig megvolt.Előbb hívtam a Pesti M &M ők azt mondták 3500 től 8500 ig.Tud valaki ennél olcsobat, és mondjuk Érd környékén?
Kulcsos megmondja! De a jobbak tudnak csak kulcsot csinálni a zárhoz.
Pápán a bolhapiaccal szembeni ABC-sarkánál pl.
Elhagytam a robogóm kulcsát én nincsen pót.Ha kiveszem a gyújtás kapcsolót az alapján tudnak nekem készíteni kulcsot?ÉS kb milyen árra számíthatók?
Sziasztok! van egy yamaha yz125 és a leállitó gombot hogyan kell bekötni? nem nagyon értek hozzá és ne akarok kókányolni... légyszi segítsetek
keresek neten vmi pontosabbat de nem sok infó van :(
Nagyjából 40 cm magas benzinoszlop nyomása./qrva kicsi/
egy 600cm3 yamaha injektoros motornak mekkora "BAR" nyomás kell az üzemanyagtovábbításra?

na úgy akartam csak rosszul írtam
Hátulra is fémet raktam ott jobb lett a fékhatásom. De viszont hamarabb felmelegszik és elmegy a fékhatásom gurulva szerpentineken. A Régi gyári dolgokkal akár 30 km- is tudtam gurulni hogy nem melegedett túl a fék. Most meg új fékfolyadékkal és fém csővel 10kilométer után meg szűnik a fék hatásom. Szerintem megpróbálom az 5.1 et hátra.
"többi egy idő után felveszi ezért nő meg a forráspontja"
Lecsökken a forráspontja !
De gondolom ezt úgy is tudjátok.
az 5.1 az ami nem tud vizet sem felvenni ha jól tudom!

a többi egy idő után felveszi ezért nő meg a forráspontja
Összetétel Száraz forráspont (°C) Nedves forráspont (°C)
DOT 3 polietilén-glikol 205 140
DOT 4 polietilén-glikol 230 155
DOT 5 szilikon 260 180
DOT 5.1 polietilén-glikol 270 191

Jobban bírja a meleget.
Nem, nem bántja a DOT5.1-es fékfolyadék a DOT4-es alkatrészeket.
Viszont a sima DOT5 az bántaná...
mi a különbség a dott 4 és a dott 5.1 között?

a dot 5.1-et bírja a dott 4 es gumi alkatrészek?
Nemrég néztem egy gyári kevesebbet futott banditot tökéletes féke van. ezerszer jobb mint az ennyimé.
Fém fékcsővel is ugyan az volt. Az egyik féktárcsám kicsit vállas de a megadott határ értéket még nem érte el. mikor a kezemben fogom a féknyerget és húzom a kart dolgozik nyomja már az elejétől a pofákat. de mégis csak a kar a végén fog keményedik.
Fém fékcső, rendes légtelenítés, DOT5.1 fékfolyadék...
A gyári gumi fékcsövet is lecserélted?