Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

A hűtőnél öntsétek tele,a tartályt pedig félig öntsétek a 2 jel közé.A tartály kiegyenlítő vagy tágulási tartály,ahogy a nevében is benne van ha melegszik a motor a felesleges víz oda folyik egyébként ha teljesen zárt lenne valamit szétnyomna a táguló folyadék.A tartályba azért kell önteni mert ahogy a rendszert felöntöttétek marad benne levegő és amikor jár a motor a tartályból fog utánna folyni.Annak azért utánna kéne járni,hogy ennél a tipusnál nincs e légtelenítő,bár szerintem magát légtelenítí amikor jár a motor.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy az yz-mbe besz@rt a hátsó teló, elengedte a gázt,így csak a rugó van,és van egy bowden is rajta,de az is elszakadt. Azzal mit állítok rajta? Az első villám pedig "össze esik" kb 5-8cm a villaszár teteján van egy szelep abba is nitrogéngáz való? abba tudnék fujni, de hány bar-nak kell lennie?
Ha valaki tud segítsen benne. A hátsó föl lesz újítva a becsúszó része szép krómos, csak gondolom szimering stb kell bele
mintha a louisba lenne....
Sziasztok keresek motorszámlapot üreset amit én töltök ki---vázszám lapot vagy súlylapot ki hogy hívja---tanácsot akár hogy kitől lehetne diszkréten...gabor8181@freemail.hu 30 605 6883 köszönettel---
csá! nekem van egy honda cbr 500 F motorom 90 es kiadású! nemrég vettem! téli rakom el és leengedtük a vizet belőle mert csak desztilált víz volt benne! 2 beöntő nyílás van a hűtővízhez! az egyik a tank alatt van ami közvetlen befolyik a hűtőbe és van az ülés alatt oldalról hozzá lehet férni egy fehér tartály megvan neki a szintje bejelölve legmagasabb és legkisebb ezen a tartályon van felül egy túlfolyó is!először ide öntöttük be a fagyállóval kevert desztilált vizet de itt nem csurgott le kb bele ment 2 deci! utána ezt leengedtük felülről beleönttünk 1,5 liter ez már lecsurgott! amit leengedtün kdesztilált vizet az kb 1 liter volt de mi csurig öntöttük teljesen a kupakig! ez nagy baj? oldalt a víz tartálynak mi szerepe van ha a tank alatt is bebírom önteni a vízet? jah és oldalt a tartálynál semmi szint nem látszódik!pedig rózsaszín fagyállóval lett keverve de ígyse! amikor leengedtük akkor se látszódott ez is volt a másik oka hogy leengedtük mert nem tudtuk mennyi víz van benne..
Szia!

Ők is tudnak segíteni.
http://www.omegamotor.hu/index...
sziasztok van egy kis problémám nemtudom hogy kicsi tehát 2008 as mv agusta f4. nem müködött az idnitó gombja és a bal oldali relénél összezártam hogy induljon na mindegy ment is egy ideig de egszer csak mikor ráadtam a gyujtást nem fütyölt a benzinszivattyu és nem indul a hgép szerintetek mi alehet a baj? a szivattyurt kiszedtem müködik azt hiszem áramot is kap legalább is a 4 vezetékböl 2 töl. szerintem biztositék hiba kizárva szerintetek mi a problémba?
Hali! Segítséget szeretnék kérni a Tuaregen 125 nincsen töltés :((( tologatni kell, meg tudnátok mondani mi baja van? Előre is nagyon szépen köszönöm. Csabi
Köszönöm,megoldódott a probléma!Tényleg csak kontakthiba volt.
Köszi a segítséget!
Azt elfelejtettem oda írni hogy Kx 125-ről van szó...
Hallo-hallo!
Érdekelne, hogy valaki nikazilozást csináltatott-e már valaha?
Mert egyszerűen nem találok senkit, aki tudna nekem céget ajánlani....
Kicsit drága egy új henger szett... :(
köszi előre is...
az olaj nem jó 10w40 motorkerékpárba való olajat tegyél bele de az is lehet hogy már megkoptak a lamellák és cserélni kell
Sziasztok!

Sport dob vásárlása előtt állok kawa zxr 400-ra!
Nézegettem de sajna kimondottan 400-asra való sport dobot nem találtam!
Szerintetek ha egy zx6r-en lévő sportdobot veszek meg az enyémre az nem lesz nagy rá? Az én összekötő csövemnek az átmérője az 5,4 cm a dob belső átmérője a csavarozásnál 6,8 cm ami fokozatosan szűkül persze! Nem fog elégni a kipufogó szelepem ettől hogy kisebb lesz az ellennyomás a rendszerben mint a gyári dob esetén? A sport dob felrakása után hozzá állítjuk a karbit is!
Várom véleményeteket!
Szisztok!
Van egy Aprilia rx-em egy 70 -es hengerel.....
Az lenne a kérdésem hogy :
-magas fordulaton megcsúszik a kuplungom( csak magas fordulaton)
ezt erősített kuplung rugóval ki lehet küszöbölni vagy olaj probléma van (ami benne van az ATF olaj 80/90-es)
Mi lehet a probléma?
Köszi a segítségeteket.
Szerintem kontakt hiba, nézd végig az index vonalát, vezetékek, csatlakozások, a kapcsolótól a reléig, a relétől az izzókig.
Helló sziasztok segítséget szeretnék kérni pitbikom van 4 ütem mentem volna ki vele motorozni és elkezdett szaggatni hol ment hol nem gyertyát kicseréltem karburátor tiszta mi lehet a baj szelep gyújtás?
Sziasztok!

A motoromon (CBR900) ha bekapcsolom az indexet előbb gyorsan elkezd kattogni a relé, de nem világít, majd, mintha semmi baja nem lenne normális ütemben elkezd villogni.De van olyan is,hogy megnyomom a gombot,de nem történik semmi.
Mi lehet a baj?
Csak nem a felszabályzó?
Kilehet egyengetni, tökéletesen megfelel még úgy szobadísznek, de motorba semmiképpen sem szabad visszaépíteni, 1. A szelepvezetőd illesztve van a szelep szárához, és ha visszateszel egy egyengetett szelepet, valószínű a vezetőt is szétfogja kajálni, nembeszélve arról, hogy a megnőtt súrlódás miatt nagyobb hő tud keletkezni, valószínűleg hamar szelepszár szimeringes is lesz a motor. 2. Ahol meghajlott, visszahajlítod, mikrorepedések jönnek létre az anyagban, és ezek majd szépen lassan nőnek, amíg nem elszakad a szelep:), Ha már egy új dugóra telik, ne spórolj két szelepen...szerintem, de neked kell eldöntened.
DE lehet hónolni a nicasilos hengert!
szevasztok! szerintetek görbe szelepet ki lehet egyenesiteni? mert én már nagyjábol egyenesbe raktam gond nélkül csak esztergáshoz kell vinnem hogy pontossan ki legyen egyengetve mert amúgy semmi baja kár volna kidobni! csak beleakadt a dugattyúm mikor kettészakadt! ja vegyetek wiseco dugattyút sokat
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet-e állapítani egy motornál azt, ha visszatekerték a km-t? Digitális műszerfal van rajta, elvileg 6000 km.. ez egy Husqvarna sm 125. 2007es. Olaszból hozták, semmi papírja nincs. Ezért érdeklődöm, hogy ilyenkor hogy lehet kiszűrni, hogy ne verjenek át..

Előre is köszönöm! :)
Üdv a Fórumosoknak!
Volna eladó szerelésből kimaradt V2-es alkatrészek.
Pl:xv535,xvs650,Honda Vt1100-VT500c,Vt500e,Vt750 és vt 600-as alkatrészek.
Megtekinthetők a bontospityu.hupont.hu
Tel:06703525376
Üdv KAczkó