No, ha motorszerelés, akkor kérdeznék valamit. Adott egy Aprilia Leonardo 4T 150 ccm. Elég hangosan kopog. Szétszedtem, de nem találom a kopogás okát. Arra lettem figyelmes, hogy a blokkban mindenhol a 2000-es évjárat van beütve, de a szelepfedélen 97-van. Ez jól van így? A kopogást mi okozhatja?
Tisztelt lecso!
Más észrevette te nem,hogy az derül ki a táblázatból,hogy
az egy ötvenes blokké.Én tévedtem,rosszat illesztettem be,de az illesztés,mindkettőnél ua.
Egyébként részemről a témát lezártnak tekintem,indok nélkül inkább.
Van már megoldás,persze nem ingyen,de ez nem baj.
További szép napot.
Szia!
Merre van az a nem messze, mint írtam én szolnoki vagyok.
Sajnos nem túl rég vettem egy robogót és valószínű hengert kell rajta cserélnem, mert felfúrták. És annyit eszik, mint egy autó.
És állítólag erő sincs benne. És elég horzsolt szegény oldala,
tavasszal szeretném le is fényeztetni.
Szóval teljesen rendbe akarom szedni, szedetni!
Csak sajnos én nem értek hozzá!
Ennyi!
Üdv!
Kicsit tele van a tököm azzal, hogy ezt a fingot fűrészeljük már, és hiába mondom, hogy A DUGATTYÚ KÚPOS, ennél fogva egy helyesen, 0,06 mm-re beillesztett dugattyú mellé berakható a vastag hézagmérő a dugó felső részén.
Én megmérem azt a kurva illesztést ingyen, úgy hogy házhoz megyek, bármikor, csak járjunk már a végére a dolognak.
Ha pedig nem jó, akkor meg a szerviz visszaviszi a fúrósnak, és a fúrós ingyen megoldja. Ez tuti.
De fejezzük már be ezt a tudatlanságból hülyeséget beszélve fikázunk másokat dolgot.
http://www.simson.hu/index.php...
Mikró, és intó.
Olyan járműkategóriát hogy robogó, a KRESZ nem ismer...
Más észrevette te nem,hogy az derül ki a táblázatból,hogy
az egy ötvenes blokké.Én tévedtem,rosszat illesztettem be,de az illesztés,mindkettőnél ua.
Egyébként részemről a témát lezártnak tekintem,indok nélkül inkább.
Van már megoldás,persze nem ingyen,de ez nem baj.
További szép napot.
nekem fúrtak mát hengert de azon nem sütött át a nap
Kösz
Én meg felajánlottam hogy megmérem neked.
A szemed láttára. Mikróval, és intóval, ahogy kell, és ahogy a fúrós is csinálja.
Ezzel szemben van két mérési eljárásod, mindkettő dilettáns. És ezzel, meg egy másik dilettáns véleményévek támasztod alá a téves diagnózist.
Merre van az a nem messze, mint írtam én szolnoki vagyok.
Sajnos nem túl rég vettem egy robogót és valószínű hengert kell rajta cserélnem, mert felfúrták. És annyit eszik, mint egy autó.
És állítólag erő sincs benne. És elég horzsolt szegény oldala,
tavasszal szeretném le is fényeztetni.
Szóval teljesen rendbe akarom szedni, szedetni!
Csak sajnos én nem értek hozzá!
Ennyi!
Üdv!
Én megmérem azt a kurva illesztést ingyen, úgy hogy házhoz megyek, bármikor, csak járjunk már a végére a dolognak.
Ha pedig nem jó, akkor meg a szerviz visszaviszi a fúrósnak, és a fúrós ingyen megoldja. Ez tuti.
De fejezzük már be ezt a tudatlanságból hülyeséget beszélve fikázunk másokat dolgot.
Kicsit el kéne mélyedni a témában, és nem hülyeségeket fröcsögni.