Helló van egy robogó gyújtásom és a jeladóval szemben áll a gyújtótekercs azt szeretném megtudni ennek feltétlen így kell álni vagy az alaplapot elforgathatom?
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Van egy Sinski XSJ-150 tipusú chopperem és nem tudok rájönni hogy hány mAh-s aksi kellene bele!
Légyszike ha valaki tudna segíteni írja meg!
Köszönöm!
Sziasztok
A TL-en a vízhőfokom meleg időben nem megy 75 fölé.Hidegben pl este 60-65 fölé!A termosztáttal lehet bajom?Illetve egy olyan problémám is van hogy 7000-nél alacsony sebességfokozatban ha húzom neki akkor megcsúszik a kuplungom olaj csere most volt.Lamelláim kopottak lehetnek?
Urak! Robogóban jártas úriember segítségét kérném.... Tünet a következő: Alany- Piaggio Typhoon
Mikor idehozták az volt a jelenség, hogy kb második rúgásra beindult melegen, de amint bekapcsoltál egy fogyasztót pl lámpa, le is állt.. Plusz a levegő csavar tökig be volt tekerve hogy induljon
Karbit szétszedtem, kitakarítottam vagy 4szer már, ellenőriztem az automata szivatót is, és kicseréltem a membránházat mert át eresztett... Azóta még indulni sem akar!. Egyszer kétszer sikerül úgy beindítanom, hogy a karbi végét befogom és úgy tekertetem amíg a kezemről nem csöpög a benzin, utánna beindul nagy gázzal. De! ha beindult akkor csak gázfröccsökkel hajlandó járni, ha nyélgázt húz neki az ember 2-3 másodpercen belül lehörög majd lefullad és utánna képtelenség ujraindítani.. Valaki adjon valami tanácsot mert már az idegösszeomlás kerülget....
Hello! van egy havernak yamaha rdje, power szeleppel vannak gondok. en nem ertek a szereleshez, csak keresnek neki valami kotesi vagy kapcsolasi rajzot, hogy ki tudjuk merni hogy hol a hiba. (sztem a yamaha dt is ugyanaz) Valakinek esetleg lenne valami hasznos anyag? sok oldalt atneztem ahol volt minden fele, de ezt nm talaltam. elore is koszi.
Szia! Karasnában múlt hét pénteken voltam, ahol 25ezer forintot kértek egy kormány csapágy szereléshez, ám ezt úgy igényelték, hogy a motoron változás nem történt! Ezek után felhívtam egyik barátomat (aki mellesleg egy Mami-s tanár fia , volt Honda szakszervízvezető) És vihettem is a motort! 15-20perc múlva visszakaptam a motort tökéletes állapotban, úgy, hogy jóval kedvezőbb árat fizettem! Tudom ajánlani neked is!
Remélem Te is elégedett leszel a szolgáltatásukkal!
Címük: www.motorszerelo.net
Sziasztok, van egy honda cbr600fs típusú motorom. Eddig a karasnába hordtam de elegem lett abból, hogy hanyag munkát végeznek (csavarok hiányoznak, nincsenek meghúzva, kábelezést elrontják stb....) budapesten tudnátok ajánlani megbízható, hozzáértő mesterembert akihez a jövőben hordhatnám a vasat?
Halkan megjegyzem régen nem volt bajom a karasnával de az utóbbi időben változott a szerelőcsapat és ez nem tett valami jót.
Sziasztok!
Reggel kimegyek a garázsba. Kulcs be, gyújtás ráad és kattog a relé de nem indul. Leszedtem az önindítót megnéztem a kefék jók mindegyik megfelelően érintkezik. Vissza raktam, picit meg kopácsoltam de akkor sem akart indulni. Ötleteket kérnék ilyenkor mi a teendő?
Sziasztok! 88as yamaha yz 125-be milyen gyertya kell? Service manualt kerestem, mert abba benne van amit a gyár előír de nem találok... ha valaki tudja írja már le köszi hello
szia. szerintem nézd meg a gumik nyomását, a kerékcsapágyakat, az első-hátsó telók beállítását se a puha se a kemény nem jó teszteld más-más beállításokkal. a kormánycsapágy lógása is lehet gond.
Reggel inditotam a mocimat ( 7 felé) indult is tökéletesen ahogy kell de a hajtás résztől valami suhogó sistergő hang hallatszót , mentem vele 5 km ert és abbahagyta.Mi lehetett ? A másik érdekes hang kb 2 hónapja kezdődőt apró csilingelő hang 3-4 másodpercenként szintén a hajtás rész felől de néha abba marad.És fölég reggel mikor indulok és húznám a gázt olyan mintha nehezen rakná sebességbe és rázkódva indul el a gép.Görgök ? Egy 25 ős robogóról van szó.
ki gyárt normális összegért motoremelőt első és hátsó villához?
kicsit mellbevágóak a 40-50ezres összegek egy szett vacsövért...
Ah akartál írni! A gyári nincs benne? Nézd meg mi van ráírva és vegyél egy olyat vagy erősebbet! Abból baj nem lesz ha erősebb!
Sztem egy 6Ah bőven elég ebbe de ha 8Ahást veszel az tovább bírja majd és nem kell annyiszor töltened mert nehezebben fog lemerülni!
Valaki tudna nekem segíteni?
Van egy Sinski XSJ-150 tipusú chopperem és nem tudok rájönni hogy hány mAh-s aksi kellene bele!
Légyszike ha valaki tudna segíteni írja meg!
Köszönöm!
2, Lamella kopás, megégett fémlamella, gyenge rugó, rossz olaj. ezek lehetnek a másodikra.
A TL-en a vízhőfokom meleg időben nem megy 75 fölé.Hidegben pl este 60-65 fölé!A termosztáttal lehet bajom?Illetve egy olyan problémám is van hogy 7000-nél alacsony sebességfokozatban ha húzom neki akkor megcsúszik a kuplungom olaj csere most volt.Lamelláim kopottak lehetnek?
Mikor idehozták az volt a jelenség, hogy kb második rúgásra beindult melegen, de amint bekapcsoltál egy fogyasztót pl lámpa, le is állt.. Plusz a levegő csavar tökig be volt tekerve hogy induljon
Karbit szétszedtem, kitakarítottam vagy 4szer már, ellenőriztem az automata szivatót is, és kicseréltem a membránházat mert át eresztett... Azóta még indulni sem akar!. Egyszer kétszer sikerül úgy beindítanom, hogy a karbi végét befogom és úgy tekertetem amíg a kezemről nem csöpög a benzin, utánna beindul nagy gázzal. De! ha beindult akkor csak gázfröccsökkel hajlandó járni, ha nyélgázt húz neki az ember 2-3 másodpercen belül lehörög majd lefullad és utánna képtelenség ujraindítani.. Valaki adjon valami tanácsot mert már az idegösszeomlás kerülget....
Valamiért nem működik rendesen a fordulatszámmérőm!
Videó róla
és képek
Ha valakinek van bármilyen ötlete azt nagyon szívesen veszem!
Remélem Te is elégedett leszel a szolgáltatásukkal!
Címük: www.motorszerelo.net
Ezúton is köszönöm még egyszer! :)
Bálint
Halkan megjegyzem régen nem volt bajom a karasnával de az utóbbi időben változott a szerelőcsapat és ez nem tett valami jót.
Nem egy motort csináltam aminek ez volt a panasz és mindnek csak ennyi baja volt .
Reggel kimegyek a garázsba. Kulcs be, gyújtás ráad és kattog a relé de nem indul. Leszedtem az önindítót megnéztem a kefék jók mindegyik megfelelően érintkezik. Vissza raktam, picit meg kopácsoltam de akkor sem akart indulni. Ötleteket kérnék ilyenkor mi a teendő?
Itt van egy leírás. Remélem megtalálod benne.
http://www.manualedereparatie....