Sor4, zxr 250...szét hajtva került hozzám
Eléggé ovális lett a csap szabad szemmel nem látható de tolómérővel jól látható, hogy 0,2-0,3mm eltérések vannak. Nagyon csúnya hangja volt... vezérműláncra tippeltem, ezért elmertem hozni, végül is kicseréltem egy picit halkabb lett a csörgés.. keresgéltem a hiba okát és ez fogadott...
gyors segitségre lenne szüksége van egy yamaha majestym gyujtásra teszem és nem teker az önindito és nincs semmi világitás de rugásra beindul de nincs semmi világ semmi viszajelzö mi lehet a propléma?
Mai motorozás után (KTM Duke) ciripelő hangra figyeltem fel (utoljára ilyen hangot a Simsonom síbere adott amikor ki volt kopva) és az lenne a kérdésem hogy milyen alkatrész kopása okozhatja ezt a hangot? Természetesen a hiba orvosolását hozzáértő emberre fogom bízni,csak addig is szeretném tudni hogy mi okozhatja ezt a fura hangot. Előre is köszönöm!
Hali!
Szeretném tudni , hogy egy rieju spike x 50 be (2006-os AM6-os blokk vizes) bele lehet e építeni valamilyen 125-ös vagy akár 250-es blokkot.Ha igen , még mi kellene hozzá?
Előre is köszönök minden választ!
Üdv,
Robogó és kismotor szerelést vállalok hozom-viszem szolgáltatással, de ha a probléma a helyszínen orvosolható akkor ott megoldom. Megvan az alkatrész, csak nem vagy biztos a beszerelésben? Vennél egy robogót és át kéne nézni? Bármivel megkereshettek, ha tudok segítek. Írj vagy hívj!
hello nekem egy keeway flash robogom van hogyan lehetne kiveni a folytást belőle meg egy kis plus sebeséget a segitséget erre a cimre kérem dj.mixxer@citromail.hu kőszi mindnenkinek
Gyönyörű szép estét kívánok motorosok:) jó időt! Szóval nekem olyan problémám volna egy babettával hogy szikra az van de csak ,igen magas fordulaton és nem elég erős szóvalolyan gyenge,hogy nem idéz elő robbanást hogy elinduljon a járgány:S.Eddig trafóra tirisztorra gyanakodtam próbáltam már a gyújtó kábelt pipát de azok hibátlanok ,van szikra szóval a tekercs szerintem egyértelmüen jó ,ezért kérdezlek titeket lehet nektek is volt már ilyen problémátok és szívesen várom ,hogy ti hogyan oldottátok meg:).Gyertya cserét is próbáltam de mivel öregmotor a babetta azt is mondták lehet hogy a lend kerékbe gyengült a mágnes de szerintem kizárt! Válaszaitokat várom és köszönöm a szíves segítségeiteket:).
Szevasztok!
Egy kérdésem lenne.
4 ütemű motorról van szó, elfordult az egyik siklócsapágy a főtengelycsapnál. Ilyenkor mit lehet vele csinálni? Meg lehet köszörültetni ezt a főtengelycsapot? Vagy ilyenkor kuka a főtengely? Nagyon csúnyán bele mart... Ilyenkor a hajtókar is csere gondolom.
Ha hülyeséget mondok akkor igazítsatok ki légy szíves.
igen, lazulás is volt amúgy. az egyik izzó a talpánál lötyögött. azt kicseréltem egy ugyanolyan 55W-osra, de akkor is forrósodott a rendszer.úgyhogy az én vezetékeim egy 55w-os izzót bírnak. az is lehet, hogy bírná a 2-t is, de a lötyögés miatt zárlat keletkezett, emiatt megolvadhatott valahol valami vezeték, és ezért nem bírja már a 2X55w-ot, még akkor sem, ha azok már patent izzók. na mindegy, lénye, hogy most jó. amúgy valaki mondta, hogy a rendőr piszkálni fog, hogy egyik izzó megy csak. szerintem nem, mert sok sportmotoros egy izzóval megy. vélemény?
Humor Harold és barátai kíméljenek...
Eléggé ovális lett a csap szabad szemmel nem látható de tolómérővel jól látható, hogy 0,2-0,3mm eltérések vannak. Nagyon csúnya hangja volt... vezérműláncra tippeltem, ezért elmertem hozni, végül is kicseréltem egy picit halkabb lett a csörgés.. keresgéltem a hiba okát és ez fogadott...
Mai motorozás után (KTM Duke) ciripelő hangra figyeltem fel (utoljára ilyen hangot a Simsonom síbere adott amikor ki volt kopva) és az lenne a kérdésem hogy milyen alkatrész kopása okozhatja ezt a hangot? Természetesen a hiba orvosolását hozzáértő emberre fogom bízni,csak addig is szeretném tudni hogy mi okozhatja ezt a fura hangot. Előre is köszönöm!
Szeretném tudni , hogy egy rieju spike x 50 be (2006-os AM6-os blokk vizes) bele lehet e építeni valamilyen 125-ös vagy akár 250-es blokkot.Ha igen , még mi kellene hozzá?
Előre is köszönök minden választ!
www.motorszerelo.net
Robogó és kismotor szerelést vállalok hozom-viszem szolgáltatással, de ha a probléma a helyszínen orvosolható akkor ott megoldom. Megvan az alkatrész, csak nem vagy biztos a beszerelésben? Vennél egy robogót és át kéne nézni? Bármivel megkereshettek, ha tudok segítek. Írj vagy hívj!
http://jawababetta.atw.hu/prin...
Általában kuka a főtengely, nem lehet köszörülni.
Egy kérdésem lenne.
4 ütemű motorról van szó, elfordult az egyik siklócsapágy a főtengelycsapnál. Ilyenkor mit lehet vele csinálni? Meg lehet köszörültetni ezt a főtengelycsapot? Vagy ilyenkor kuka a főtengely? Nagyon csúnyán bele mart... Ilyenkor a hajtókar is csere gondolom.
Ha hülyeséget mondok akkor igazítsatok ki légy szíves.