Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki ! Valaki megtudná mondani h mikkell ahhoz hogy elkezdjek cross motrozni székesfehérvár közelében de máshol is? segítségeket elöre is kösz! ja és ha tud vki egy eladó vagy kisebre cserélendő crossmotrot az irjon ! kösz mindent
Hengerfej tömítés.
Heló!
Egy kis segítségre lenne szükségem: Valamiért fullad a motor gázadásra, és nem jövök rá hogy miért. Karbit, membránt kitisztítottam, új szivacsot tettem a légszűrőbe, próbáltam állítani a karburátoron, de hiába... És ezzel egy időben jelentkezett még egy tünet: a hűtővíz rozsda barna lett és fél óra alatt elfolyik a túlfolyón. Lehet valami közük egymáshoz?
köszi előre is, és bocs ha hülye a kérdés..
Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy egy 86-os 43F-es Yamaha XT-be belehetne rakni egy újabb XT tárcsafékes hátsó lengővilláját?
Ha igen, akkor melyik évjáratét?

Válaszotokat előre is köszönöm.
avval nincs gond! rendben van! :S más valahol lehet a hiba. ma szét szedtem telyesen megnéztem,kipucoltam,meglátjuk h mi lessz. üdv. köszi.
De eddig minden rendben volt. nem értem,ma szét kaptam,megnéztem,kipucoltam,stb... semmit sem találtam. :S 1 kábel nem volt ösze dugva a generátornál,most talán jó! :S üdv.
Persze hogy vettem, alap.
Szerintem valami a hő hatására szétkontaktolja magát, tekercs, trafó, gyújtás elektronika:) Akármi ahol hő tud fellépni:)
Szerintem volt annyi esze, hogy vett oda új csapágyat
gyertyahézag annyi amennyi a motor kézikönyvnek a leírásában van? Ellenőrizd.
Ha megragadt, akkor már cserélni kéne. a két anyag egymásba mar így hamarab kopnak, vagy váratlan időben törik. (szerintem ne kokáztass.)
S.O.S ! Segícség kéne!
Megyek a motorral és hirtelen megszünik a gyújtásom! aztán várok ismét jó! vagy amikor megyek akk megszünik ki szedem a tekercseket letörlöm és ismét jóóó! ez mitől van? :S :S :S

Honda NSR125F! majdnem 20 éves motor! gyertyákat cseréltem már 1000X akk is csinálja... szivatóra nem reagál ilyenkór! de amúgy igen! üdv.
babettárol hogyan kell levenni a hátsó villát?
nemtudom kivenni a tengelyt amin fordul
Nincs mit
Nincs rajta semmi leírás. annyit mondtak a boltban hogy féktisztítóval vagy nitro hígítóval zsírtalanítsam. Ennyi. Kösz az infót!:)
Zsírtalanítod, a csapágyat, meg a fészkét, rányomod, értelem szerűen annyit hogy azé ne tocsogjon:) A ragasztó doboza nem ad leírást? Ja és persze ha függőleges osztássíkú a blokkod, akkor ne felejtsd el megmelegíteni kicsit, és akkor könnyen összemegy, meg a csapágyfészek sem döglik szét jobban:)
Lényeg, hogy megragadt a csapágy, ezért megforgott a csapágyfészekben. Minden ok, még szorul benne, de biztos ami biztos beragasztanám.
a csapágy fészek mérete a csapágyhoz kéne igazdjon, azt egymásba bele préselve, Nálad akkor valami nem méreten van.
Kikopott? az hogy?
A csapágy beragasztása a csapágyfészekbe.
Csapágy beragasztás?
a csapágynak nem pont az a lényege, hogy gördüljön?
Eladó Derbi (uj) blokk Henger nélkül! Akár gyujtás nélkülis!
Minden van ami Derbi kerekektől a blokokon át fhuu sorolhatnám most 30-40% kos kedvezmény de ha többmindent vásárolsz +ajándék vagy olcsóbban vihetsz vlmit! nononono@citromail.hu ra kérem az érdeklődök kéréseit!
Főtengelycsapágy beragasztás (loctite 603 -al). Volt már valakinek része benne? Mire figyeljek oda? Hogyan csináljam? Hogyan ne csináljam, stb.? Vagy akár valami cikket is elfogadok, mert nem sok mindent találtam csapágyberagasztásról.
Köszi de papír légszűrő a gyári, meg ez 4T.
egyik haverom beszerzett egy 250es 4t simsont
nem igen akar menni, alapjáratok ki-kihagy
gyors gázhúzásra torpan, cibálva néha durran a légszűrő felé
ha megy akkor kb jól megy, pöccre indul
mifenét lehetne tenni hogy egyenletes legyen az alapjárata?
durrogás gondolom az előgyújtás hiánya miatt lehet
ért valaki az ilyen őskövülethez?
köszi!
az én motorom (2T 50ccm, AM6 blokk) a motor kézikönyv leírásában a légszűrő cseréjére és az, hogy motorolajjal kell nedvesíteni, de ne csepegjen. Vagyis száraz nem lehet a szivacs. Nem tudom nálad mit ír, de nézz utána, hogy neked mit kéne tenni vele...