Legalább 3x leírtad ezt már ide, és mindahányszor feltetted a kérdést, a végére mindig ugyan az jött ki, hogy a szervízben érdeklődj, nincsenek látnoki képességeink, esetleg keress fel olyan tulajokat, akiknek ugyanilyen motorja van és kérdezd meg náluk, hogy ők is tapasztalták-e ezt a motorral kapcsolatban. Amúgy valószínű az injektor szegényre keveri hidegindításkor a keveréket, szerintem.
Sziasztok nekem egy zx6 r ninja van 96 os évjárat. olyan problémám lenne h kétezres fordulat alatt torpan nagyon és lassan is esik vissza a fordulat. valaki tudna nekem ebbe segíteni? Előre is köszi.
Üdv.A Vulcanom megint sztrájkba lépett,persze akkor mikor épp szabadságon vagyok és ragyogó az idő. A lényeg az,hogy ma voltam motorral vásárolni megy egy kicsit csavarogtam a környéken.És ez alatt a kb. 25 km alatt kétszer megállt alattam menet közben.Mindig ugyan úgy volt a menet.Először hiába adtam gázt a motor fulladozott de nem gyorsult.Majd rángatózott és mikor visszaváltottam és behúztam a kuplungot le is állt a motor.Majd kb. 5 perc indítózás után elindult és ment/gyorsult mintha semmi sem történt volna.Az én tippem,hogy valahol dugulás lehet és nem kap elég benzint.Otthon nézegettem a benzincsapot és az egyik gumicsövet ami az aljából a karburátor oldalába megy,kihúztam.De nem jött belőle benzin,pedig a csap nem volt elzárva (mindig tartalékon van).Ja és ha most elindítom,alig indul el és ha megy is kb. 500-as fordulaton döcög és gázadásra leáll.Van amikor meghúzom a gázt és felpörög.Ilyenkor sűrű füst jön ki a kipufogóból.De sokáig nem megy így és utána megint leáll gázadásra.Tavasszal volt karburátor tisztítás és szinkron.Valamint szelephézag ellenőrzés.Viszont azt hiszem a benzincsap-tisztítás elmaradt
Hali. Van egy 250-es honda cbr-em 2011-es évjárat, most van benne 2030 km és van egy olyan problémám hogy hidegen mikor inditom beindul mindig elsöre de van hogy csak 4-5 másodpercig jár aztán leáll és ujrainditom aztán meg szépen jár. Melegen nem csinálja ezt. Amugy meg hidegen is van hogy csinálja van hogy nem nem értem mi lehet a gond. Szervizbe azt mondták azért mert még uj illetve hogy ez ilyen ezzel kell élni. amugy injektoros
Van egy Kawasaki ZZR 250-es (1991) motorom.
Az a problémám, hogy néha teljesen spontán menet közben elkezd fulladni. PL: 1-es fokozatban tiltásközelig forgatva fullad vagy 6-sebességi fokozatból visszaváltok 2-őt és hirtelen akarok gyorsítani fullad. De ezek nem állandóan fordulnak elő van úgy, hogy 300 kilométer alatt egyszer sem de van úgy h 20 kilométer alatt többször. Ilyenkor megállok és várok egy picit vagy leállítom és visszaindítom és minden rendben van üzemel tovább rendesen. A fulladástól eltekintve normálisan üzemel, jó indul rendesen húz a fogyasztása nem változott csupán ez a néha előforduló fulladás a probléma. Megnéztem, hogy nincs-e eldugulva a szuszogója illetve kicseréltem a benzinszűrőt de nem hozott változást.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?
Helló!Tudna nekem valaki adni vagy átküldeni service manualt kawasaki kz 1000 r motorhoz.Ha igen előre is köszönöm.Ja kelene hozzá vezetékelési út mutató is:) .
Egy elég alapos karbitakarítás tényleg megoldhatná, a 2 éves állás alatt bizony a benzin gyanta tartalma bele tud keményedni a fúvókákba, járatokba. De lehet akár egy lyukas membrán is, az ilyet látni kellene. Nem tudom hol laksz, de ha nem messze és nem sikerül megoldanod, akkor megtudom nézni neked.
Vissza kell vinni a szervizbe, és nem szabad hagyni magad meggyőzni mindenféle megmagyarázós dumától. Ugyanezt mondd el, mint amit itt leírtál, tedd hozzá, hogy megvárnád, míg helyrehozzák a hibájukat. Utána el kell felejteni őket.
Óvatosan alacsony százalékban adj a benzinhez metanolt. Az kitakarítja, én személy szerint nem vagyok híve a mechanikus fúvókatisztításnak. A metanol minden ganét kitakarít.
Na akkor nagyon vigyázz rá! Én az első ilyen motoromat 1981-ben vettem, mentem is vele két és fél év alatt közel 50000 km-t. Ne azt próbálgasd mennyire húz a frissen fúrt motorod, hanem nézzél szét a levegőszűrő és a kipufogóbetétek környékén. Új légszűrő betétet tegyél bele, és a kipufogót szedd széjjel és takarítsd ki. A benne lévő hosszabb és rövidebb betétek nagyon be tudnak dzsuvásodni, a tisztítás csodákat művel. A gyújtást precízen, egyformára állítsd be, a síbertűt tedd a legmagasabb fokozatba míg bejáratós. Utána is csak egyel tedd lejjebb. Szeretném látni a sárkányt!
sziasztok valaki nem tudna segíteni,mert van egy cpi sm 50 em most hoztuk haza a szervízből és mielőtt elvittük ment rendesen most csak tolásra indul és ha beindul akkor is csak max 1km et megy rendesen aztán meg elkezd lassan visszaesni a fordulatszám 6.ba és le kell
váltanom 3.ba hogy ne fulladjak le,mert ha felváltok akkor lefullad.
ha valaki tud segíteni akkor légyszi segítsen.
sziasztok nem tudjuk mi a baja a Cagiva elefant 125-ös motornak :// nem emel ki a kuplung :/ Mitől lehet az? miért? 2 évet ált a motor kb. olaj csere is volt,már járattuk gy csomót a motort vagy 2 óra hosszát motoroztunk vele akkor valszeg nem a lamella van le ragadva :/ ja és 10W40-es olaj van benne rem az kell bele :)
Helló olyan kérdésem lenne hogy nekem Jawa 350 van és 1-2-3 ban nagyon húz 4 be már lelassul mi okozza ? most volt fúratva csapágy csere ,szimering csere. kérlek segicsetek!
Van egy '95-ös Suzuki RMX 250-es motorom (Japán belpiac), és a gondom az hogy a lendkerékben eltört 2 mágnes.
Lendkereket kb sose fogok találni, vagy csak aranyárban, ezért érdeklődnék hogy van-e valami módja megjavítani a meglévőt?
Foglalkozik valaki, vagy valami cég ilyesminek a javításával? Esetleg új mágnesek gyártása lehet megoldás? (persze nem házilag)
Van egy Kawasaki ZZR 250-es (1991) motorom.
Az a problémám, hogy néha teljesen spontán menet közben elkezd fulladni. PL: 1-es fokozatban tiltásközelig forgatva fullad vagy 6-sebességi fokozatból visszaváltok 2-őt és hirtelen akarok gyorsítani fullad. De ezek nem állandóan fordulnak elő van úgy, hogy 300 kilométer alatt egyszer sem de van úgy h 20 kilométer alatt többször. Ilyenkor megállok és várok egy picit vagy leállítom és visszaindítom és minden rendben van üzemel tovább rendesen. A fulladástól eltekintve normálisan üzemel, jó indul rendesen húz a fogyasztása nem változott csupán ez a néha előforduló fulladás a probléma. Megnéztem, hogy nincs-e eldugulva a szuszogója illetve kicseréltem a benzinszűrőt de nem hozott változást.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?
http://www.metrovationinc.com/...
Kawasaki kz 1300 1979 1983 Szervizkonyv
295.59 MB
Kawasaki kz 1300 Karbantartasi Kezikonyv
32.76 MB
Kawasaki kz 400 1974 Szervizkonyv
248.31 MB
Kawasaki kz 650 Szervizkonyv
26.91 MB
Kawasaki kz 750 Szervizkonyv
42.05 MB
Kawasaki KZ ZX GPZ 500 550 1979 1985 Szervizkonyv
11.67 MB
Kawasaki KZ500 550 GPZ ZX 550 79 85 Szervizkonyv
11.73 MB
Azt már tudom h. a fejidomban kell keresgetnem.
váltanom 3.ba hogy ne fulladjak le,mert ha felváltok akkor lefullad.
ha valaki tud segíteni akkor légyszi segítsen.
Ja és úgy tudom hogy Derbi blokkos
https://picasaweb.google.com/l...