Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Töltsd fel az akkut, ha még érdemes, és mérj egy töltést, hogy jó-e van-e egyáltalán, lehet csak az akkud van kipurcanófélben.
Na akkor itt a megoldás, miért nem gyári szűrőt tettél rá?
Üdv.

Bár nem motor, azért gondoltam megkérdezem hátha tud valaki segíteni.

1.6 TD 1-es golfról lenne szó. Újabban kinyomja a nívópálcát időnként, ez mitől lehet?

Röviden amit tudni kell a motorról:
- nem tudni hány km van benne
- 50.000 km-el ezelőtt volt fúrás, dugó, gyűrű csere, hegerfelfelújítás, stb. amit ilyenkor illik.
- 1000 km-el ezelőtt volt váltó, kuplung, ékszíj csere.
- a porlasztóknál van valami összekötő gumicső, ahol szórta a gázolajat mert ki volt repedve, abból levágtunk, és visszaraktuk.
- olajfogyasztás nem mérhető

Szóval mitől nyomhatja ki a nívópálcát?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, van egy cbr600fs típusú motorom ami az utóbbi hónapokban elég érdekes tünetet produkál teljesen rendszertelenül. A motor a napi első indításnál pöccre indul, de ha valahol megállok és ismét indítani akarom akkor nem indul be (ez nem mindig van így, van hogy 2 hét alatt ez egyszer sem jön elő) start gomb hatására kis indítómotor mozgatás, kattanás és a kijelzőről minden infó eltűnik az óra pedig resetelődik. Ilyenkor nem marad más hátra mint a betolás...egyszerűen nem értem mi a franc lehet a baja. A betolt motorozás után hazaérve ismét pöccre indul a gép. Elég megalázó tologatni a cbr-t :S Még nem mértem meg semmit, holnap leszedem az oldal idomot, várom tanácsaitokat.
Előre is köszönöm!
Sziasztok. Nikasilos henger érdemes perselyezni? bírni fogja a fordulatot? Teljesítménye csökken-e? köszi! :)
Dugni szerettél volna ugye?!
A gázbowden új és a légszűrő is most lett kicserélve direkt szűrőre mert azt mondták hogy a régi már szar akkor valószínűleg be állítás baja lehet.
Sziasztok. MEgtudnatok nekem mondani hogy a Honda CR 250 (1997) ben kulon van a hengerben huvely? Es ennek csereje dugoval meg miegymassal egyben mit kostalhat?
Háhá , ez tetszett:D Amúgy haveromnak oda adtam , ügyesen rárakta , szóval ma duruzsolni fog már a Dt ha minden jól megy :)
Ugyanúgy kell felrakni, mint az óccsót! Annyi a különbség, hogy ha elbakszod, akkor ez drága lesz!
Szerintem add oda valamelyik cimbinek, hogy rakja rá! Ha meg eltöri, akkor jól seggbekúrod a száját, és megveteted vele!
Vlki segícsen Cagiva Elefánt első lánckerő 428 as láncra való azt rá tudom tenni 520 as láncra is ? nagyon fontos mivel 520 asra nem találtam !
Keveselhet(rossz karbi beállítás, valahol falschot szívhat tömődött fúvókák) esetleg szorul a gázbowdened, stb:)
Segitség miért van az, hogy a powerem nem mindig nyit, vagy később nyit. a karbira gondolok én mert marha fekete a gyertya is. (rm 250) hogy álítsam, vagy más a baja
EGY KAWASAKI GPZ 500
Szevasztok , Yamaha Dt motoromhoz vettem egy gyűrű szett-et , 6850 Ft volt , szóval nagyon drága és nem merem rárakni mert félek hogy eltöröm pedig pár dugóra már raktam gyűrűt csak azok olcsók voltak és nem izgatott hogyha eltöröm. Valaki nem tud valami jó módot ahogy szépen fel lehet rakni a gyűrűt a dugóra?
Sziasztok!
Van egy Honda tact af-16os robogóm, és az lenne a problémám vele, hogy 50 a vége. 50ig nagyon jól gyorsul de utána meg áll a tudomány az előző tulaj szerint simán csavarta az órát ,de a motor ki lett benne cserélve azóta kb 600kmet raktam bele kímélve és csak most kezdtem próbálgatni mit is tud, és 50-52 nél nem akar többet menni. Ezt a problémát hogyan lehetne orvosolni válaszokat előre is köszönöm.
Szeva!
Általában az elszegényedett keverék szokta okozni. Ha elmászik a vezérlés, akkor is lehet ilyen.
40 alatt vannak a szárak általában, esetleg bontóból?
Hááát izééé vannak rajta. Egy új cső 47k huf. Nem akarok olyat venni.
havernak amikor eldurrant az egyik vezérműtengely 300 pénzre mondták a generált
Hali mindenkinek!
Haverom kinézett egy drz-t 2001es évjárat.
A motorja elég leharcolt és azt szeretném megkérdezni , hogy mennyibe lenne egy motorfelújítás. Válaszokat előre is köszönöm.
kevesel
hali a maximum szint felett van kicsivel kb egy 2 millivel lehet az a baja akkor. a LÁncon nem hiszem hogy kéne állitani nem nyult meg meg semmi
Budapesten tudnátok nekem ajánlani egy jó és olcsón dolgozó szerelőt? Drz-t kéne átnézni, beállítani..
Kösszépen, de már megoldódott! Baromi okos és intelligens vagyok!