Megtaláltam a problémát. Dugattyú+henger sérült. Függőleges berágások :(, valamint a dugattyú teteje+az oldalán 1 kis részen+hengerfej égett. Hengerfejet elég megtakarítani?
Sziasztok! Nekem szükségem lenne nagy és gyors segítségre! Van egy '97-es Husqvarna Wr 125-s gépem tönkre ment benne a gyujtótekercs (leégett) és hosszas oda-vissza postázgatás eredményeként újratekercselték és működik is.... azonban itt a baj hogy mióta újratekercselték a 1. hogy kicsi a szikra(ugyanazt a gyertyát használom mint előtte) 2. hogy a motor valamilyen oknál fogva visszafele müködik, tehát beindul jár rendesen csak éppenséggel ha sebességbe rakom akkor nem előre hanem hátra forgatja a kereket és előre semmi..
Remélem tudtok segíteni és előre is köszönöm!
szevasztok a motoromnal nem birom kinyitni a tanksapkat nem fodul el eleget a kulcs olajoztam de semi valami otlet valakinek kicserelnem de ahoz le kelene szedni koszi (zxr 400).
Üdv urak!
Örülök,hogy egy motoros oldalon villanymotorjavítás folyik!Bár annak sokkaljobban örültem volna,ha az én problémámhoz is,ilyen intenzíven hozzászólnak
A gyújtó trafónak mi köze a power szelephez? Nem értem én ezt. Nem inkább kábelhiba lesz? Nem attól javult meg véletlenül hogy megmozgattátok a kábeleket? Én átmozgatnám a kábeleket és a csatlakozókat első körben.
nem szorul mert,kiakasztom a bowdent és olyan mint a vaj,bowdenek sem szorulnak egyébként,szerintem elektronika baja lesz csak akárhol lehet Egyszer vettem hozzá másik gyujtás elektronikát(ami a fejidomnál van)ugyan azt csinálta azután kicseréltük a gyujtó trafót,ugy jó lett ment kb fél évig rendesen ugy ahogy kell és tegnaptól megint beszart.nem tom mi okozhatja.
Sziasztok,Honda cr 250r szakértőt keresek,ugyanis az a gondom hogy van egy 2007 cr 250-em (elektromos power-es) mikor oda húzom neki akkor rendesen kinyit a szelep vissza már nem zár tehát nyitva marad, egyébként rángatja is a bowdent de olyankor már nem zár vissza csak rángatózik.Aki ért hozzá légyszi erre az e-mail címre egy telószámot küldjön és én vissza hívom,és elmondom miket vettem eddig hozzá,Előre is kösz.
Az 5.-ik képen tisztán látszik hogy két helyen a tekercshuzal és a kommutátor szelet között nincs rendes kontakt. A tekercs meg is van ott barnulva. Állítsd helyre forrasztással.
Urak, talán itt már látott valaki ilyent: elektromos kerti talajlazitó, ami nem indult. Szakadás, érintkezésvizsgálat nem vezetett sikerre. A hiba a szénkeféknél volt, a forgórész erősen szennyezett, az egyik szénkefénél kilátszott a réz vezeték, ezt kicseréltem egy Trabant szénkeféjének méretre vágásával. Most már indul, de ahogy a képen is látszik, lángolva kb egy perc használat után tuti kigyullad. A másik szénkefe is kopott már, de ott még nem látszik a réz-szál.
- Mitől lángolhat, mit lehetne kezdeni vele?
&rash
Ismét fejlemény: Beindul első rúgásra. De a kipufogó köpi az olajat. Fényes, sötét fekete színű. és nem keveréket tankolok, mert magának keveri, lehetséges, hogy az olajpumpa meghibásodott?
Az a fejlemény, hogy ma sikerült beröffenteni 2x. de fuladt és megállt. Tettem bele 1 sportgyertyát, másik pipát. Eleinte a gyertya fekete trutyis volt, gyertya nélkül megrugdostam, hátha kihoz valamit. későbbre letisztult, és csak benzin volt a gyertyán. Egyébként úgy sikerült beindítani, hogy a gyertyával kínlódtunk. Kivettem, betettem. Valószínű, hogy gyújtás baja van?
Hello segitséget szeretnék kérni hogy ducar nevü pitbike-mra nemrég rendeltem tuning gyujtást és nincs szikra...nemértek hozzá igazábol csak annyit hogy ezen a fajtán kell-e állitani hogy jólegyen? vagy másproblémája van?.
Remélem tudtok segíteni és előre is köszönöm!
Eladó vagy cserélhető V2-es alkatrészek!
PL:Honda VT1100-750-600-500 alkatrészek.
Xv535-XVs650-es alkatrészek.
Megtekinthetők a bontospityu.hupont.hu
Tel:06703525376
Üdv KAczkó
Örülök,hogy egy motoros oldalon villanymotorjavítás folyik!Bár annak sokkaljobban örültem volna,ha az én problémámhoz is,ilyen intenzíven hozzászólnak
- Mitől lángolhat, mit lehetne kezdeni vele?
&rash