Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen motorról van szó?
Help miért áll kibasszott lassan vissza az alapjárat?
tehát megy alapjátaton felpörgrtem "x"fordulatszámig aztán visszaengedem a gázt és naggyon lassan áll vissza
Egy olyan kérdésem volna, hogy a kormánygátlókban a ház és a dugattyúrúd között szimmering tömít vagy karmantyú?
Köszönöm
Legfeljebb meghegeszti! Teljesen egyenértékű a hegesztés az eredeti anyaggal! Ötvözött hozaganyagot kell használni!
Polírozni szokták, de ha már rozsdás pöttyökkel van tele nem sokat ér......
Köszi elektro, keresek a közelben egy hozzá értő embert, hogy nézze meg mit tud vele csinálni.
Tső mindenki!

Help kéne! Létezik olyan, hogy teleszkóp szár újrakrómozás? Az a helyzet, hogy le van verve a telószáram és köpi az olajat mint ha muszáj volna. Foglalkozik ilyennel valaki és 100%-os lesz az eredmény utána? Egy db szár 47ezer magyar forintba kerül, szóval lehet, hogy kihagynám a cserét. Sorry, hogy nem nyálazom végig a fórumot, de rohanok és ne haragudjatok ha hülyeséget kérdeztem.

Előre is köszönöm a segítséget!
"lehet-e öntött alumíniumot hegesztetni" lehet, csak tudni kell az Alu ötvözet milyenségét!
Sziasztok. MEgtudnatok nekem mondani hogy Honda CR 250 ben kulon van a hengerben huvely? Es ennek csereje dugoval meg miegymassal egyben mit kostalhat?
Elore is koszi a valaszt:)
Hát persze, de pont nem gyári...talán semmi. De ha a kezemben fogom tartani, mindenféle jelölést közzé teszek, hogy össze birjam segitségetekkel párositani...
Sziasztok! XT660X-re keresek idom szett-et, karcos, bontott, kicsit törött, mindegy csak vmi kinézete legyen!
Előre is: Köszönöm
az a baj hogy nem tudok én se, viszont van itthon 2 50es piaggio, szinte ugyanaz a vezetékelése az összesnek, szal kérdezz bátran, megnézem hogy van az enyémen.
Sziasztok,

Tanácsot szeretnék kérni. Van egy törött fékpedálom GSR600-on. Ismer valamelyikőtök gyártót, aki készít utángyártott alkatrészeket Suzukira? Honnan érdemes rendelni? Illetve van olyannal tapasztalatotok, hogy lehet-e öntött alumíniumot hegesztetni? A probléma, hogy a GSR600on a fék a váz és a hátsó lábtartót tartó rész között jön ki, tehát van benne egy S törés. Kimondottan GSR600-as fékpedált nem találtam ebayen se. Hayabushás pedál talán jó lenne rá (abból van akármennyi), de találomra meg nem akarok rendelni. Köszi a segítséget.

Kukac
üdv mindenkinek !
a múlt héten vettem egy Honda lead típusú robogót a barátnőmnek. és hidegen nagy az apajárata bömböl mint az állat nem lehet valahogy az automata szívatón visszább álltani ha esetleg valaki segítene azt megköszönném válaszotok kösz előre is
Akkor ebből valószínű, hogy szerelés lesz!
Szeva! Te még élsz? Villamos rajz kellene leginkább! Tudsz valahonnan esetleg?
Szia!Köszi a reagálást Szóval nem akartam regényt írni,de nem mindig csinálja ezt a problémát!De egyesből üresbe,és hátramenetbe belehet rakni,csak felfelé nemkapcsol....és persze van mikor kettesben akad el szaóval annyira nem egyszerű az eset....bár az is lehet,csak megkopott benne valami:)
szeva, milyen info kellene? Könyv ezekhez nem nagyon van, esetleg robbantott ábrák az oemmotorparts.com-on
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől. Adott egy hátsó főfékhenger, amire szeretnék hidraulikus féklámpa-kapcsolót tenni. Ehhez link hasonló.
A probléma, hogy csak közdarabbal tudnám megoldani, ami nem túl esztétikus. Tehát ezt a látványt szeretném elkerülni.

Ötletek?

Mikrokapcsoló, vagy mechanikus kapcsoló nem alkalmas.
Szeva!
Száúval! A kérdésed jó! Egyszer hoztak nekem egy CRF 450-est, aminek a váltójában az egyik fogaskerék kapcsolókörme letört! Beékelődött a váltóban, és nem lehetett kivenni sebességből. Az övé is egyesben maradt!
Próbáld meg leállított motornál a váltókarral kibirkózni sebességből, úgy, hogy közben mozgassátok a szekeret előre-hátra. Ha nem megy, akkor dekni le és kukk!
Üdv mindenki!
Tud valaki 2000-es Piaggio Zip50 2t-hez szervicckönyvet? Vagy oldalt ahonnan le lehet tölteni. Előre is köszi!
már megoldódott köszi a fúvókák voltak eltömődve
Egyébként a Nikasiloztatás, vagy hüvelyezés kb mennyibe kerülhet?
Gilera rx 125 hengert+dugót keresek