Pont most vettem egy K3 szettet használtan , az nem is érdekelt milyen mély a berázda , csak gomba vagy tapasz ne legyen benne ! Azt eltudom képzelni mit éreztél a drót láttán ! Hogy lehet-e javítani , ezt úgy mondják a szükség törvényt bont ! Ahol viszont anyagi nem számít ott rögtön csere , maksz defekt spray és hazáig ! Javított gumin nem megyünk 300-at ! Az okosoknak még egyszer , lehet javítani , én is felraknám mert az ideg megölne ilyen fasza gumit leírni , de ha annyi lenne mint amennyi nincs , akkor kuka !
Sziasztok 100 km használt metzeler racatec rr k3 hátsógumimba drót fúródott gumis azt mondta olyan pici a lyuk nem gombázza meg tett bele egy erősített foltot! Tudom nem hivatalos meg stb! de felmerjem rakni ??Ő azt mondta semmi baj nem lehet mert nem sérült szövet és pont a futófelület közepén van az a pici lyuk! TAPASZTALAT VALAKINEK??
Termeszetesen ugy gondoltam az engedmeny mindenkire vonatkozzon
Egyebkent telleg lehetne egy black fridayt csinalni az r17nek de legyen a neve white spring inkabb..az pozitivabb hangzasu
Igen a gond valóban nem kicsi
Hétfőn a rendszergazda frissíteni akarta az oldalunkat, és valami hiba csúszott a gépezetbe. Így hamarabb debütál az új oldalunk ami e miatt kb 80-90%-os készültséggel kerül feltöltésre/indításra, mert valamilyen felületünk kell hogy fusson. A "régi" r17.hu az így gyakorlatilag megszűnt, reméljük már ma este elérhető lesz az új oldalunk. Kellemetlen ez számunkra és számotokra is, de ahogy tudjuk megoldjuk a helyzetet.
Szia Brian
Tanacsot kernek ha segitesz koszonom. Utcai hasznalatra javaslod-e pl a bridgestone rs10 valtozatat? Vagy tul "sportos" kizarolag utcai hasznalatra..
A visszajövő információkat a gumi ajánláshoz mindíg szívesen vesszük, hiszen minnél több felhasználási módra van visszajelzés egy abroncs tekintetében, annál nyugodtabb szívvel tudjuk ajánlani. Köszönjük az információt.
cbr 1100xx-en és zzr 1400-on is használtam illetve használok ST-t utassal dobozokkal. Görögországot is megjártuk, nem volt gond vele. Szlovéniában kergetőztünk is..
Nem kioktatásból,csupán tapasztalat megosztás miatt írtam.
Üdv
Ez alapján inkább az St. marad. Ritkán van utasom, ha meg több napra megyek is, egy hátsó túradobozba elférek. Szombaton reggel 8.30- környékén megyek hozzátok. Van akkor St. a méretemben ugye?
Szia, Az ST sport túra 1 személy csomagok nélkül kanyarvadászatra is jó , a GT inkább túra dobozolt és 2 utassal megpakolt motorra tenném fel inkább. Mindkettó szerkezeti struktúrája azonos kristályos szerkezetű abroncsokról beszélünk. Mindkettő jó választás lehet a elöbb sorolt szempontok kiválasztása után. Üdv: Tibor
Szia! A Gsx 1250 fa-ra szertnék 120/180-as szettben Angel St- t vagy Gt-t. Jelenleg St van fent, a Gt- t még nem próbáltam. De 25-ig kitalálom. Szerinted?
Szia, Idén nem leszünk kint a kiállításon, mert nem sok motorozással kapcsolatos kiállító lesz kint. Írd meg mire lenne szükséged, mert most kezdjük az idei raktárkészletünket feltölteni az új abroncsokkal. Üdv: Tibor
Köszönöm. Magam is úgy tapasztaltam, mivel használtam még német gyártású Angel St.-t meg kínait is, és nem éreztem különbséget.
Kint lesztek a motor kiállításon? Mert ha nem, akkor február 25-én nálatok kezdek a Vidám utcában.
Egyebkent telleg lehetne egy black fridayt csinalni az r17nek de legyen a neve white spring inkabb..az pozitivabb hangzasu
Fizetek erte abbol nem engedek
50%-os akciokkal 3 napig
Hétfőn a rendszergazda frissíteni akarta az oldalunkat, és valami hiba csúszott a gépezetbe. Így hamarabb debütál az új oldalunk ami e miatt kb 80-90%-os készültséggel kerül feltöltésre/indításra, mert valamilyen felületünk kell hogy fusson. A "régi" r17.hu az így gyakorlatilag megszűnt, reméljük már ma este elérhető lesz az új oldalunk. Kellemetlen ez számunkra és számotokra is, de ahogy tudjuk megoldjuk a helyzetet.
Valami gond lehet az oldallal mert nezem es minden masodik betu helyett kerdojel van mindenhol. Vagy a telefonon szaraxik?
Tanacsot kernek ha segitesz koszonom. Utcai hasznalatra javaslod-e pl a bridgestone rs10 valtozatat? Vagy tul "sportos" kizarolag utcai hasznalatra..
Udv
Nem kioktatásból,csupán tapasztalat megosztás miatt írtam.
Üdv
Hamarosan debütál az új oldalunk is, érdemes lesz böngészni rajta, király lesz ;)
Kint lesztek a motor kiállításon? Mert ha nem, akkor február 25-én nálatok kezdek a Vidám utcában.