Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Levetett gumik 1 sör fejében elvihetőek.
Hátsó: 150/70-17
Első: 110/70-17
Érdeklődni: takitibiphoto kukac gémélpontkom.
Lúúúúzer......
Egy évig :P
Persze, mert akkora faszom van, hogy elérem, de neked csak puncid van :D
Megis volt az eredmenye,csak egyik oldalt fenykepezted fel evig.
Nahallod......akkor buzievagy?
Ez biztosan igy lenne :D 5x.

Szép dolog ez az önszopás amit előadsz itt
Miből gondolod, hogy nem járok pályára 230-al is
Most hadd ne kelljen azt fejtegetnem, hogy egy slick gumi, vagy normális sportgumi miben jobb. Nem tehetek róla ha fogyatékos vagy és nem érted

Látod ezért nem ír az ember véleményt, mert szerinted hülye vagyok, szerintem, meg te vagy tájékozatlan, és úgy húzod a gázt, hogy anyám körbemotorzna téged 5x.
Te ne mennél úgy ?! Hát te 210el lapra teszed a tl-t nem is értem ha ekkora profi vagy, miert nem mész pályára? Ja de tudom miert nem
Lentebb le lett irva, tegyel egy rendes sport gumit arra a motorra, tedd csak a sportsmart 2-ot, 160lovas motor nem tekergette semerre miutan vemelegedett akkor nehogy mar a te v2es csodageped eltekerje meg a foldet is
Senki se megy úgy. Ülj le, egyes
Majd ha elsőre szúz terepen olyat mész mint a bejáratotton 250,-re akkor elhiszem.
melyik gumi nem pörög el 3-dikban egy 1000-es sportmotoron...?
Na, megyek haza, letelt a munkaidő, hasznosabb dolgokkal kell foglalkoznom Jó múlatást
Mert ha egy gumi 3.-ban elpörög, mert nem tapad, és a slick meg egyesben sem pörög ki, akkor a pilóta a hülye, és nem a gumi a szar. Ostoba egy állatfaj vagy te baszod.
Igen, van kicsit távolabb jobb út, de az nekem távol van, rohonc-léka meg olyan, hogy este ha van egy órám kigrok oda, és megyek pár kört.
Minden kanyargós út élvezetes, ha kellően gyorsan megyünk rajta
Jo kis magyar mentalitas, minden szar csak a pilota nem
Van egy kazal pass tavolabb ami elsore aztaqurva.

Amugy toknindegy mit mondasz azvagy.
Probálj meg minden körben gyorsabban felmenni, és akkor lejön az a pont ahol aztakurva lesz

Például a sportsmartot használtam. Ha leírom róla véleményem, akkor majd megkapom, hogy mekkora kis buzi vagyok Amúgy tényleg elment 4-5000-et. Az pozitív benne.
Itt is tévedésben vagy.Általában az oldala előbb kopik el.
Azért mert nem az minden négyzetcentire ismert helyen megyek még nem csak a közepe kopik hidd el.
Spec a sztárolt Rohonc-Léka mikor megvolt nem tünt olyan nagyon váooooo helynek.Sima szerpentin volt ha nem mondják fapofával végignyargalok és vállrándítással elintézem...........ja jó volt hol a következő.
Mert az olasz határ nem jön ide bazze.
Én spec unom a 200-adjára is ugyanazt a hétvégi 150 km-es köröm rutint nyomni.Mintha stargate maratont csinálnék.
A következő ok speciális,finomabb a fagyi.
A harmadik az sablonos.
Minden sportmotors haszonszőrű amikor felrak az ezres mortorkájár valamit amit úgy gondolja jó lesz túrára az bevallása szerint szar.
Mukor unszolásra elmondja hogy Z6 meg Pilot road,vagy még annyi fogalma sincs hogy egyszerűen benyögi nem emlékszem valami road volt gumit tett fel......................ember ezek mind bakelit régii szarok.Emberi árban van sportsmart,rosso2-3 M5 interact amik nem túragumik,160 lovas gsxr-ren mindig röhögök mikor virít a PR2 elöl.Persze hogy garantált a pofavizit.
De egy sima szupersport azért elpöcörög évi 2-lájtos pályanapot,tudsz vele jókat menni az alpokban és itthon is lehet vele menni.
Ha rólam van szó, írd le nyugodtan, hol írtam baromságot. Javíts ki, nincs harag, mindannyian tanulunk belőle.

Azért néztem gumit a 40-50 ezres kategóriából, mert nyilvánvalóan ez érdekli a kérdezőt. Ajánlottam volna Rosso Corsa-t 90-100e Ft-ért? Nem hiszem, hogy ezzel igazán kisegítettem volna. Valószínűleg se igénye nincs ilyen gumira, se nem akar rá ennyit költeni.

Egyébként meg azt gondolom, hogy az emberek segítséget kérni jönnek a fórumra, főleg ebbe a motorgumis topikba. Ha tudok, segítek a kérdezőnek, az igényei és a lehetőségei figyelembevételével. Az, hogy mire használja a gumit, meg hogy motorozik, szerintem nem tartozik rám, nem ezért jött ide, hogy pálcát törjenek felette, és ez nem is az én tisztem.
Viszont ha érdekel én mindig fogok tudni eladni olyan gumit aminek a közepén van minta :D Én ott már nem használom , nektek meg az odlal nem számít