Most rendeltem Rosso 3-at. A körülmények miatt egyelőre csak "manuális" véleményt tudok mondani. Sztem ez eddig a legkönnyebb (utcai) gumi, amivel találkoztam. Ha nem tévedek, a Rosso 2 is kb azonos súlyú.
Ezek szerint nem csak én vagyok "minta" b...i
Nekem se tetszik a road 3-4 eleje, pedig csak nem hülyék találták ki
Gondolkoztam még a road2-n, de csak megrendeltem a power 2ct-t, az olyan sexy
Mi a véleményetek egy road3hatsohoz angel gt vagy st elso ? Vagy maradjak elol a road3-4nel ? Megmondom őszintén, nem tetszik a mintája :D a sok vízelvezető miatt kicsit hülyén kopik elől a 4es a masik motorunkon.
Nekem a Z750-en Sportsmart II volt. 8 ezer km-t mentem el vele, de még egy kettes benne lett volna..
Rosszat nem tudok róla mondani, csak jóóóót.
Soha nem okozott meglepetést.
Könnyen melegszik,és utána olyan mint a légypapír.
Nekem előtte Michelin Supersport volt rajta.
Nem mondom, hogy rossz volt, de a Dunlop sokkal jobb.
Sziasztok.
Az alábbi két gumi közül melyiket ajánlanátok inkább Kawa Z750-re? Normál használat,pályára nem járok.
Fontos a száraz tapadás,és a lehető legtöbb megtehető km. (persze ez utóbbi függ a használattól is)
dunlop sportsmart 2
MICHELIN PILOT ROAD 2
Most mindkettő párban 65 körül van.
BUÉK minden fórumozónak!
Az idei évtől már Budapesten a XXII. kerületben találtok meg bennünket a megszokott legjobb hazai árakkal és minőséggel, aki új motorgumit szeretne vásárolni.
Üdvözlettel:
Revolutionmotor
A pilot power 3-ban az a jó, hogy jól bírja a sok egyenes futást, tehát nyugodtan lehet menni autópályán is, meg egyébként is a tartósabb gumik közé tartozik. Nagyon kiegyensúlyozott a teljesítménye.
Elvileg 1-2 hónapon belül érkezik az új fejlesztése a Michelinnek Power RS néven amiről azt olvastam hogy a pilot power 3 fölé pozícionálnak. Elképzelhető hogy a power 3 ára tavaszra lentebb megy majd emiatt.
Hello. Nekem ilyen van pp3 2ct a z750-en. Nekem nagyon tetszik. Eddig bridgestone bt016-ot meg vagott slicket hasznaltam. De ez most bejött, sőt ha elfogy akkor is ilyet veszek majd. Hidegen melegen jól tapad, illetve nem vettem észre bizonytalanságot. Nem is fogy annyira, mint a bt. Csak közúton használtam 15-35 fok közt.
Szivesebben huzogatok egy 20évest, bár tudom az csak a pénzt viszi
Vagy egy 40 évest, aki eltart
Teccik érteni!?
Bár azért akad nem 2 belevaló 40es
Nekem se tetszik a road 3-4 eleje, pedig csak nem hülyék találták ki
Gondolkoztam még a road2-n, de csak megrendeltem a power 2ct-t, az olyan sexy
A Dunlop azért kopik, mert jobban tapad.
Ezért kell kompromisszumot kötni.
Kompromisszum Tapadás/km
Rosszat nem tudok róla mondani, csak jóóóót.
Soha nem okozott meglepetést.
Könnyen melegszik,és utána olyan mint a légypapír.
Nekem előtte Michelin Supersport volt rajta.
Nem mondom, hogy rossz volt, de a Dunlop sokkal jobb.
Az alábbi két gumi közül melyiket ajánlanátok inkább Kawa Z750-re? Normál használat,pályára nem járok.
Fontos a száraz tapadás,és a lehető legtöbb megtehető km. (persze ez utóbbi függ a használattól is)
dunlop sportsmart 2
MICHELIN PILOT ROAD 2
Most mindkettő párban 65 körül van.
Az idei évtől már Budapesten a XXII. kerületben találtok meg bennünket a megszokott legjobb hazai árakkal és minőséggel, aki új motorgumit szeretne vásárolni.
Üdvözlettel:
Revolutionmotor
Lesz időm átgondolni tavaszig, vagyis remélem... utánajárok ezeknek a gumiknak...
Elvileg 1-2 hónapon belül érkezik az új fejlesztése a Michelinnek Power RS néven amiről azt olvastam hogy a pilot power 3 fölé pozícionálnak. Elképzelhető hogy a power 3 ára tavaszra lentebb megy majd emiatt.