Amennyire emlékszem az 1000-es kategóriának volt 2.03 körül a vége a 650 jóval lassabb volt, de már nem tudom a pontos számokat, rég volt és annyira nem követtem csak ha haver is volt fenn.
Bo egy kor, kibirod persze meg erre se mondom h kurva jo ido, de mar kezd alakulni. Normalis gumival jovore sztem nem lesz messze a 2 perc, foleg ha kijutok tobbszor is.
Jó akkor csak 50 ló.
Hihetetlennek hangzik de pályavideó nézése még unalmasabb mint csinálni.
Ne vedd szivedre,a tóravideó is az.
Talán egy kivétel a polis által csinált 2 videó ahol nagyon jó profi vágás volt.
Olyan 2:18-as időt hozott egy osztálytársam egy csont széria régi karbis 650-essel.
Az 1 Mp-el lassabb mint a te időd K5-el egy gyorsabb pályán.
Nem mondanám rossznak.Főleg a 100 ló különbség fényében,a brembo fék megléte is belekalkulálva.
Hat amit lattam (-2es kanyar a ringen), azoknal nem csodalnam ha tenyleg maradt volna majre. Mondjuk ez 2008as felvetel, 2006bol talaltam idoket, azok egesz jok voltal, kotve hiszem h 2.05os idonel maradt majreja a leggyorsabbnak. Mondjuk a blokkon kivul mindenbe bele lehetett nyulni ahogy a szabalyzatot neztem.
Mind1 igazabol, a lenyeg h akinrk marad a palyan majreja az lehetne gyorsabb is, akarmilyen gyors is epp.
Most értem a végére és már bánom, hogy ezeket válaszoltam amit, felesleges volt és elnézést, hogy madaraztalak, válassz helyette valami más állatot ami szimpatikusabb és ezután az lesz.
Sosem írtam, hogy gyorsan motorozok sőt manapság ha véletlenül ráülök akkor igen lassan....madár....elég öreg vagyok, hogy már ne akarjam megmagyarázni, hogy miképp kéne mennie bárkinek, egyébként az itt írtakat olvasva elhatároztam, hogy veszek valami kurva állat legalább 1000-es (ha lehet nagyobbat) sportmotort amivel szeretném feltartani az összes szerpentin királyát és próbálok ellesni valamit...........az megvan amúgy, hogy miből indult ez az egész? Abból, hogy értetlenkedés volt, hogy miért vesz valaki sportgépet ha nem megy úgy ahogy azt elvárják tőle? Erre írtam azt, hogy rendben, legyen így, de akkor akinek sportgépe van akkor az menjen pályára, ha ezt nem bírja fizetni vagy valami máűr okán nem akar felmenni akkor ne is használja hisz közúton nem sportolunk, ott közlekedünk.
Hazudtam mert nem akarom leírni, hogy ki az (mondjuk ez után szerintem felismerhető), de akik régen pályáztak valószínűleg mind ismerik, nem aspiráns hanem az én tudomásom szerint legalább egy évben vitte a V2 kupából a 650-est és akkor amikor ezt kérdeztük tőle épp egy futamgyőzelemről jött be a bokszba és talán 3-4-en vártuk amikor elhangzott az ominózus most már szállóige. Nekem ezt nem kell elhinnem, hallottam. Persze igazad van, nekem is volt, hogy az 577-en és máshol eltűntek a majrécsíkjaim annyira menő voltam, igaz a parkolóban sokszor megvártak olyanok akiknek volt még csík mert lassan mentek.
Pedig sosem hazudok.
Tényleg kaptam.
És nem vagyok annyira gyógyegér hogy állandóan a faszságaiddal és veled foglalkozzam.
Bezzeg te bassz,ahhoz képest hogy tele vagy haverokkal,csajok,buli hawaii dizsi van csak velem foglalkozol.
Jah hogy az nem gond...............áhh................még mindíg gyógyegér.
Egy másodgenerációstól amúgy többre nem is számítottam.
Hihetetlennek hangzik de pályavideó nézése még unalmasabb mint csinálni.
Ne vedd szivedre,a tóravideó is az.
Talán egy kivétel a polis által csinált 2 videó ahol nagyon jó profi vágás volt.
Az 1 Mp-el lassabb mint a te időd K5-el egy gyorsabb pályán.
Nem mondanám rossznak.Főleg a 100 ló különbség fényében,a brembo fék megléte is belekalkulálva.
Mind1 igazabol, a lenyeg h akinrk marad a palyan majreja az lehetne gyorsabb is, akarmilyen gyors is epp.
Annál nehezebb gondba ütközik.
Mi lesz akkor lerajzolsz és összetéped?
Tényleg kaptam.
És nem vagyok annyira gyógyegér hogy állandóan a faszságaiddal és veled foglalkozzam.
Bezzeg te bassz,ahhoz képest hogy tele vagy haverokkal,csajok,buli hawaii dizsi van csak velem foglalkozol.
Jah hogy az nem gond...............áhh................még mindíg gyógyegér.
Egy másodgenerációstól amúgy többre nem is számítottam.
Ezért vagy hüléyébb a sokévi átlagnál.
Kaptam a képet.
Gyógyegér.