Szia, Szerintem a minőség nem változott a Német gyártás óta, csak az embereknek előítéletei vannak a Kínai gyártással. Ugyanazon gyártósorok vannak ott is, mint amit a Németek használnak, csak olcsóbb a munkaerő.
A kínai gyártás. Valós vagy csupán emocionális szempont? Azaz gyengébb a minősége mondjuk egy Pirelli Angel St-nek (vagy bármi másnak) mióta Kínában gyártják. Korábban Németországban készült.
Szia, A Metzeler Sportec M3 kifutó modell lesz idén és Kínai gyártású, A nagy testvére az M7RR jó választrás lehet. A Dunlop Sportsmart II, Bridgestone S21 is még szerintem szóba jöhetne. Nézd meg az abroncsok mintázatát, melyik tetszik, technikailag majdnem egyformák nagy technológiai különbség nincs köztük, nem ez lenne a döntő szempont melyik jobb választás. Üdv: Tibor
Hali! Ki milyen gumit ajánl egy yamaha r1 RN09-re, most METZELER SPORTEC M3 van rajta, nekem különösebben nem volt vele gondom! Utcai használatra kellene, túrázgatni néha 2 személlyel! Pályázni nem járok! Mire érdemes esetleg váltani?
Vagy mit érdemes ilyen max 70 eft/ pár kategóriába?!
Szia, Az idei kiállításon még nem tudjuk kint leszünk e , mert a szervezők sem tudják , mennyi kiállító lesz, így még megy a folyamatos egyeztetés. Nálunk az oldalon is meg tudod rendelni és a szállítást megoldjuk. Üdv: Tibor
Két dolgot kell figyelembe venni:
1. A gumi gyártója az adott méretet - jelen esetben 180/60 ZR17 - milyen méretű (széles) felnire fejlesztette. Pl. a 180/60 méretű Pirelli Diablo Supercorsa, Metzeler Racetec eleve 5,5" széles kerékre készült.
2. Érdemes figyelembe venni, hogy a lengővilla befogadó képessége biztosít-e elegendő helyet a szélesebb és nagyobb átmérőjű 180/60 befogadására. A 180/60-as gumik NEM 180 mm szélesek (pl. a 2016-os gyártású Diablo Supercorsa 195 mm - száz-kilencvenöt)!
Minőség szempontjából nincs különös eltérés, gyártásból adódó panasszal egyáltalán nem találkoztunk.
Sok gyártó költség csökkentés szempontjából kihelyezi a másodvonalat termékeik gyártását, adja a technológiát stb így spórolnak ezen is.
Köszönöm. Az idei motorkiállításon kint lesztek? Amennyiben igen, elérhetőek lesznek mondjuk február 25-én szombaton ezek a termékek a standon?
Vidékről érkezek, és nekem praktikus lenne ott megvásárolni.
Szia, Talán az idei évben többen vásárolnak majd ilyen abroncsot, de eddig hozzánk nem sok tapasztalati visszajelzés érkezett, tarósságról vagy tapadásról.
Szia, Mindhárom típus jó választás lehet, de a Dunlop szerkezetileg a legkeményebb, így ezzel a kanyarvadászat kicsit nehezebb lehet, de a tartóssága megfelelő. Brisgestone egy árnyalattal puhább szerkezetű, tapadása jobb lehet mint a Dunlop abroncsé, a futásteljesítménye hasonló mindhárom abroncséhoz. Metzeler Roadtec 01 még nagyon friss gyártású abroncs 2016 év közepe, így sok tapasztalat még nem érkezett a futás és tapadási teljesítményéről. Én egy Banditra mivel nem nehéz motor akár egy sportosabb abroncsot is feltennék vagy akár a Michelin Road3-4 típusa is jó választás lehet. Üdv: Tibor
Sziasztok!
Gumi kérdéssel fordulok hozzátok,motort cseréltem GSF 650 Bandita ,szettet kell cserélnem több gumi között vacillálok:
-DUNLOP ROADSMART III
-BRIDGESTONE T30 EVO
-METZELER ROADTEC 01
nagyon szeretem a szerpentineket és viszonylag sokat túrázunk. Ezért érdekelnének a vélemények tapadás tartósság stb.
A régi gépemen CBR 600f4 csak Dunlop volt soha nem is kellett volna más,de a Bandita egy más kategória.
Köszi előre is
Szia, vagyunk, bocsi, de nem minden nap nézünk ide fel, elnézést kérünk Tőled :) Jobb, ha telefonon kerestek bennünket, vagy e-mailen, ha gyors kérdés van, azt naponta nézzük és válaszolunk is minden felmerülő kérdésre. Télen is dolgoztunk egyébként :)
A Metzeler Tourance Next abszolút utcai használatra van, nem terepgumi. Nagyon jó a visszajelzés róla egyébként
Ebben a méretben sokféle gumit tudunk neked ajánlani, ami jó lehet, jó lenne tudni, milyen használatra keresed pontosan :) Nyugodtan nézd meg nálunk is az árakat, gumikat, új típusok is lesznek idén is :) www.revolutionmotor.hu
Vagy mit érdemes ilyen max 70 eft/ pár kategóriába?!
Köszönöm!
1. A gumi gyártója az adott méretet - jelen esetben 180/60 ZR17 - milyen méretű (széles) felnire fejlesztette. Pl. a 180/60 méretű Pirelli Diablo Supercorsa, Metzeler Racetec eleve 5,5" széles kerékre készült.
2. Érdemes figyelembe venni, hogy a lengővilla befogadó képessége biztosít-e elegendő helyet a szélesebb és nagyobb átmérőjű 180/60 befogadására. A 180/60-as gumik NEM 180 mm szélesek (pl. a 2016-os gyártású Diablo Supercorsa 195 mm - száz-kilencvenöt)!
hivatalosan nem, mert magasabb profilja a /60 guminak. Megváltoztatja a futómű karakterét. Gyakorlatilag, ha elfér, akkor igen.
Gyári előírás szerint 180/55 ZR17 -es hátsó gumi helyett fel lehet rakni 180/60/ZR17-est?
Sok gyártó költség csökkentés szempontjából kihelyezi a másodvonalat termékeik gyártását, adja a technológiát stb így spórolnak ezen is.
Vidékről érkezek, és nekem praktikus lenne ott megvásárolni.
Előre is köszönöm a tájékoztatást.l
A Michelin Power RS új típusát több méretben már rendelhetitek nálunk. 120/70/ZR17 és 180/55/ZR17 szett ára példa képpen 75.000 Ft.-
http://www.pandortex.eu/auto-f...
Gumi kérdéssel fordulok hozzátok,motort cseréltem GSF 650 Bandita ,szettet kell cserélnem több gumi között vacillálok:
-DUNLOP ROADSMART III
-BRIDGESTONE T30 EVO
-METZELER ROADTEC 01
nagyon szeretem a szerpentineket és viszonylag sokat túrázunk. Ezért érdekelnének a vélemények tapadás tartósság stb.
A régi gépemen CBR 600f4 csak Dunlop volt soha nem is kellett volna más,de a Bandita egy más kategória.
Köszi előre is
A Metzeler Tourance Next abszolút utcai használatra van, nem terepgumi. Nagyon jó a visszajelzés róla egyébként
www.revolutionmotor.hu
De függ attól, hogy milyen céljaid vannak.