Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, Szerintem a minőség nem változott a Német gyártás óta, csak az embereknek előítéletei vannak a Kínai gyártással. Ugyanazon gyártósorok vannak ott is, mint amit a Németek használnak, csak olcsóbb a munkaerő.
A kínai gyártás. Valós vagy csupán emocionális szempont? Azaz gyengébb a minősége mondjuk egy Pirelli Angel St-nek (vagy bármi másnak) mióta Kínában gyártják. Korábban Németországban készült.
Szia, A Metzeler Sportec M3 kifutó modell lesz idén és Kínai gyártású, A nagy testvére az M7RR jó választrás lehet. A Dunlop Sportsmart II, Bridgestone S21 is még szerintem szóba jöhetne. Nézd meg az abroncsok mintázatát, melyik tetszik, technikailag majdnem egyformák nagy technológiai különbség nincs köztük, nem ez lenne a döntő szempont melyik jobb választás. Üdv: Tibor
Hali! Ki milyen gumit ajánl egy yamaha r1 RN09-re, most METZELER SPORTEC M3 van rajta, nekem különösebben nem volt vele gondom! Utcai használatra kellene, túrázgatni néha 2 személlyel! Pályázni nem járok! Mire érdemes esetleg váltani?

Vagy mit érdemes ilyen max 70 eft/ pár kategóriába?!

Köszönöm!
Szia, Az idei kiállításon még nem tudjuk kint leszünk e , mert a szervezők sem tudják , mennyi kiállító lesz, így még megy a folyamatos egyeztetés. Nálunk az oldalon is meg tudod rendelni és a szállítást megoldjuk. Üdv: Tibor
Köszi!
Két dolgot kell figyelembe venni:
1. A gumi gyártója az adott méretet - jelen esetben 180/60 ZR17 - milyen méretű (széles) felnire fejlesztette. Pl. a 180/60 méretű Pirelli Diablo Supercorsa, Metzeler Racetec eleve 5,5" széles kerékre készült.
2. Érdemes figyelembe venni, hogy a lengővilla befogadó képessége biztosít-e elegendő helyet a szélesebb és nagyobb átmérőjű 180/60 befogadására. A 180/60-as gumik NEM 180 mm szélesek (pl. a 2016-os gyártású Diablo Supercorsa 195 mm - száz-kilencvenöt)!
Szia,

hivatalosan nem, mert magasabb profilja a /60 guminak. Megváltoztatja a futómű karakterét. Gyakorlatilag, ha elfér, akkor igen.
sziasztok!

Gyári előírás szerint 180/55 ZR17 -es hátsó gumi helyett fel lehet rakni 180/60/ZR17-est?
Nekwm sem volt problémam vele.. az angel st-vel .igy megint ez kerult fel
Minőség szempontjából nincs különös eltérés, gyártásból adódó panasszal egyáltalán nem találkoztunk.
Sok gyártó költség csökkentés szempontjából kihelyezi a másodvonalat termékeik gyártását, adja a technológiát stb így spórolnak ezen is.
van jelentősége,hogy kinai vagy német gyártású? látom ,hogy nem pont ugyanaz a típus..
Köszönöm. Az idei motorkiállításon kint lesztek? Amennyiben igen, elérhetőek lesznek mondjuk február 25-én szombaton ezek a termékek a standon?
Vidékről érkezek, és nekem praktikus lenne ott megvásárolni.
Szia, Pirelli Angel ST 120/180 szettben 62.000 Ft.- (Kínai gyártás) , Pirelli Angel GT 120/180 szettben 77.000 Ft.-(Német gyártás)
Ugyanebben a méretben a pirelli angel gt és st. nálatok milyen áron elérhető? Párban természetesen.
Előre is köszönöm a tájékoztatást.l
Szia, Talán az idei évben többen vásárolnak majd ilyen abroncsot, de eddig hozzánk nem sok tapasztalati visszajelzés érkezett, tarósságról vagy tapadásról.
Dunlop gpr300-rol vannak már visszajelzések ? Tartósság, visszajelzések, stb
Sziasztok!
A Michelin Power RS új típusát több méretben már rendelhetitek nálunk. 120/70/ZR17 és 180/55/ZR17 szett ára példa képpen 75.000 Ft.-
Szia, Mindhárom típus jó választás lehet, de a Dunlop szerkezetileg a legkeményebb, így ezzel a kanyarvadászat kicsit nehezebb lehet, de a tartóssága megfelelő. Brisgestone egy árnyalattal puhább szerkezetű, tapadása jobb lehet mint a Dunlop abroncsé, a futásteljesítménye hasonló mindhárom abroncséhoz. Metzeler Roadtec 01 még nagyon friss gyártású abroncs 2016 év közepe, így sok tapasztalat még nem érkezett a futás és tapadási teljesítményéről. Én egy Banditra mivel nem nehéz motor akár egy sportosabb abroncsot is feltennék vagy akár a Michelin Road3-4 típusa is jó választás lehet. Üdv: Tibor
Kedvező árú !!! Túrán jóóó ha van .Sokkal többé vettem , igaz több palackkal ...

http://www.pandortex.eu/auto-f...
Sziasztok!
Gumi kérdéssel fordulok hozzátok,motort cseréltem GSF 650 Bandita ,szettet kell cserélnem több gumi között vacillálok:
-DUNLOP ROADSMART III
-BRIDGESTONE T30 EVO
-METZELER ROADTEC 01
nagyon szeretem a szerpentineket és viszonylag sokat túrázunk. Ezért érdekelnének a vélemények tapadás tartósság stb.
A régi gépemen CBR 600f4 csak Dunlop volt soha nem is kellett volna más,de a Bandita egy más kategória.
Köszi előre is
2db wee ruber segédmotor gumi 2,75x17col méretben téves vétel miatt teljessen újak,3eft/db,posta oké.Érd:zolimotor@gmail.com
Szia, vagyunk, bocsi, de nem minden nap nézünk ide fel, elnézést kérünk Tőled :) Jobb, ha telefonon kerestek bennünket, vagy e-mailen, ha gyors kérdés van, azt naponta nézzük és válaszolunk is minden felmerülő kérdésre. Télen is dolgoztunk egyébként :)
A Metzeler Tourance Next abszolút utcai használatra van, nem terepgumi. Nagyon jó a visszajelzés róla egyébként
Ebben a méretben sokféle gumit tudunk neked ajánlani, ami jó lehet, jó lenne tudni, milyen használatra keresed pontosan :) Nyugodtan nézd meg nálunk is az árakat, gumikat, új típusok is lesznek idén is :)
www.revolutionmotor.hu
Érdemes kérdezősködnöd a Dunlop Sportsart II-vel kapcsolatban is. Nekem már volt, de jobb mint a Power III.
De függ attól, hogy milyen céljaid vannak.