Na ez nem semmi, tényleg nem nagyon van már 130/60-as első gumi. Szerintem kérdezd meg a többi FZR 1000 tulajt, mit szoktak csinálni, itt a sportmotoron is van FZR topik, de gondolom lecserélik 120/70-re vagy valami hasonlóra, ami optimális arra a felnire.
Esetleg írj be a hegylakókon a gumiguru rovatba (https://hegylakok.hu/kerdezz-a...), elég jó válaszokat szoktak adni ilyen komplikált esetekben is. Csak adj meg több információt, hogy hogy szoktál motorozni, mik az elvárásaid a gumival kapcsolatban, mert ha tényleg az a megoldás, hogy 120/70+170/60 (esetleg a hátsót is modernebbre cserélik, pl. 180/55), akkor azokból meg millióféle van, sportgumi, enduró, túra, olcsó, drága, erősített, esőmenő, hosszútávfutó, pályagumi, prémium, noname, minden. Valahogy szűkíteni kell a kört.
Sziasztok
Yamaha Fzr 1000re szetetnék gumit venni
Újat!
Mivel kezdő vagyok ebben a kategóriában igy segítségre lenne szükségem
Gyárilag 130/60 r17 és 170/60 r17 a mérete elvileg
Na ilyet nem is találtam.
Esetleg mi lenne a megfelelő méret?
És mi lenne a megfelelő gumi választás ár/érték arányban?
Köszi előre is
Üdv: Zsolt
Pár oldallal korábban pont erről írtam, ezt a hozzászólást keresd: [#5343934] 2017. 04. 07. 11:40
(Egyébként tudja valaki, hogy lehet olyan linket betenni, ami rögtön az adott hozzászólásra visz? Régen meg tudtam csinálni, akkor volt egy olyan opció is a keresőben, hogy "Ugrás a hozzászóláshoz", de most nem tudok rájönni, hogyan kéne.)
Röviden a GT az az ST-nek a második generációja, kvázi egy ST2.
Egyébként Te tudod, de én nem szívesen kombinálnám a motoromon a Rosso Corsa-t meg az Angel-t. Utóbbi egy kimondott túragumi, az előbbi meg inkább egy pályagumihoz áll közel; elég eltérő lehet a viselkedésük.
Üdv!
Eladó 2 db Bridgestone Hoop első gumi, 1 db Bridgestone Hoop hátsó gumi és 1 db Metzeler Feel Free első gumi. Méret: első: 120/80-14 hátsó: 150/70-13. 2014 és 2015-ösek. Suzuki burgman 400 és Honda silverwing 600 gyári méretei. A gumikon sérülés, defekt javítás nem volt, garázsban voltak tárolva. A 4 db együtt 20.000 Ft. Igény esetén külön-külön is eladó, posta ok.
Sziasztok!
A Monsteremen Rosso Corsa 2 gumik vannak. Most halt meg a hátsó gumim, váltanék Angel-re, de az első még jó lenne. Az volna a kérdésem, hogy lehet felemás gumi fent a gépen? Nem igazán motorozom a határokon, így nem gondolom, hogy feszegetném a gumik tudását.
Mi a különbség az Angel GT-ST között?
W.
GT az az erősített változat, merevebb oldalfallal és erősített karkaszt réteggel, ezt 300 kg önsúly fölötti motorokra szoktuk javasolni. A standard változat az ennél könnyebb gépekre szánt darab. Z750-re utóbbi lesz a jó választás.
Sziasztok. Tudja valaki mi a különbség a sima Pilot Road 4 és a GT között? Mert itt németben az egyiket felrakhatom a Z750s-re a GT-t viszont elvileg nem. Egy szegény csóka is 90 eur-ért hirdeti az új hátsó gumiját, mert nem engedték át neki műszakin a GT-vel.
Valakinek parban 120-190 supercorsa vagy dunlop 211, 212?
Udv