És azért most meg kéne ijedni? Hogyha a mi baráti körünkben lennél, kiröhögnénk.
Amúgy meg fogyjál le, mert nem izmos vagy, hanem dagadt. Ehhez a súlyhoz 2 méter 10-nek kéne lenned, h a testtömeg indexed jó legyen. Gyanítom nem annyi vagy. Ezért a motorod is szarul mehet...
Michelin Pilot Road 2 160/60 ZR17 DOT 1009 középen 6,2 mm 14000
Michelin Pilot Road 2 120/60 ZR17 DOT 3508 középen 4,4 mm 11000
Michelin Pilot Road 3 160/60 ZR17 DOT 1014 középen 3,7 mm 11000
Michelin Pilot Road 4 120/70 ZR17 DOT 0514 középen 3,3 mm 10000
Mindegyik szép állapotú. Nem javított! Posta OK!
Emailban tudok több képet küldeni!
Személyesen Móron vehető át.
Tel: 06 (harminc) 6416854
Csori oreg ha csak ennyi kene orulnek.Hezag jo huszeves lettere,de a futomure rafer egy ph doktori disszertacio.Szal megy a hata felujitohoz az elejevel siman elbirok csak kell egy crom szar ami nem rozsdapettyes,a 180-as gumirol lemondok,a trukk egy szett tapados 120/160 as gumi beszerzese.
Ugyanis etyek korul majd beszakadt a derekam 140 kornyeken annyira szarok az utak.
Egy rodeobika kimeletesebb lenne.
En 25 fok korul napsutesben szeretek a legjobban motorozni, tegnap tokeletes volt. Ma is jo lett volna, de franya dolog ez a masnapossag kap a jovoheten egy szelephezag ellenerozest meg uj fekbeteteket (7000kmt birtak...), aztan megy aludni.
Azert az eredeti felvetes szerinti kerdes meg adott.
Mit tegyunk a fogyos pilot helyere az eriggyen hogy ne foggyon annyira villamos uzemmodban?
M7rr-t ne jeligere kérném a valaszokat.
A szarokat termeszetesen idezojelben ertettem, de erted te
Egy turamotorhoz kepest biztos raz a tied is, a sportmotorok nem a lagy futomurol hiresek
Ertem amit mondasz, sot meg is ertem, de ahogy az elobb is irtam, meg az 1 vagy akar 2 centis majrecsikhoz tartozo dolesszog is boven biztonsagos, normal esetben en se szoktam kozuton majrementesen menni. Arra ott a palya, vagy ha esetleg eljutok olyan utra ahol van lehetoseg lapolni normalis temponal es nem kell 200zal menni, hogy tudjak egy melyebbet donteni. Sajnos az alfoldon nem sok ilyen van.
En tegnap kergettem meg utoljara, kurva jo volt lassan viszont el kell tenni
Oliver,
azt irtad szarokkal?
erdekes az en motorom nem raz es nem szar vele menni, lehet a suzuki ennyivel rosszabb?..
csak viccelek
egyebkent nem ertem mit jelent amikor azt irod rendesen menni? amikor a ket kezed a kormanyon az uleped az ulesen es jo esetben elore figyelsz? nyilvan koltoi kerdes volt
vannak fontosabbak annal mint egymas majrecsikjat nezegetni vagy utcan a leheto legnagyobb tempoval bevenni egy kanyart. te ezt most nem latod de adja isten hogy eljuss oda amikor atertekelodnek a dolgok az ember fejeben.
szep motoros napokat mindenkinek sracok
Nem kell madarazni baratom, ne majomkodjal. Megnezel barmilyen motorversenyt a tvben, biztos azert nincs majrejuk, mert latvanyosan mennek es nem gyorsan
Maradhat, de attol meg ha barmilyen gumin marad, akkor az azt jelenti, hogy lehetett volna melyebben is fordulni vele (tegyuk fel, hogy nem hulladek a motor).
A "vita" tobbi reszerol meg annyit, hogy 1 centis majreig lazan faszan le lehet menni barmilyen uton mindenfele kockazatvallalas nelkul, nem kell csaladugyileg aggodni. En inkabb azt nem ertem, hogy ha vki mar vesz egy sportmotort es 4 centis majreval hasznalja, akkor nem vagyik ra, hogy kicsit megtanuljon motorozni? Higyjetek el, ugy elvezet ezekkel a szarokkal menni, hogy rendesen vannak hasznalva. Aki nem rendesen hasznalja, annak csak kenyelmetlen jol kinezo motorok maradnak, amik raznak szar uton es szar vele vinni egy plusz segget hatul.
Az nem kopna. Tapadás meg minek, ha nem úgy használja?
Amúgy meg fogyjál le, mert nem izmos vagy, hanem dagadt. Ehhez a súlyhoz 2 méter 10-nek kéne lenned, h a testtömeg indexed jó legyen. Gyanítom nem annyi vagy. Ezért a motorod is szarul mehet...
Michelin Pilot Road 2 120/60 ZR17 DOT 3508 középen 4,4 mm 11000
Michelin Pilot Road 3 160/60 ZR17 DOT 1014 középen 3,7 mm 11000
Michelin Pilot Road 4 120/70 ZR17 DOT 0514 középen 3,3 mm 10000
Mindegyik szép állapotú. Nem javított! Posta OK!
Emailban tudok több képet küldeni!
Személyesen Móron vehető át.
Tel: 06 (harminc) 6416854
Ugyanis etyek korul majd beszakadt a derekam 140 kornyeken annyira szarok az utak.
Egy rodeobika kimeletesebb lenne.
Másik hozzászóláshoz : Madár ! beszarás !
Akartam kepet tolni a mekdonci elott róla de mat csepergett.
Mit tegyunk a fogyos pilot helyere az eriggyen hogy ne foggyon annyira villamos uzemmodban?
M7rr-t ne jeligere kérném a valaszokat.
Egy turamotorhoz kepest biztos raz a tied is, a sportmotorok nem a lagy futomurol hiresek
Ertem amit mondasz, sot meg is ertem, de ahogy az elobb is irtam, meg az 1 vagy akar 2 centis majrecsikhoz tartozo dolesszog is boven biztonsagos, normal esetben en se szoktam kozuton majrementesen menni. Arra ott a palya, vagy ha esetleg eljutok olyan utra ahol van lehetoseg lapolni normalis temponal es nem kell 200zal menni, hogy tudjak egy melyebbet donteni. Sajnos az alfoldon nem sok ilyen van.
En tegnap kergettem meg utoljara, kurva jo volt lassan viszont el kell tenni
azt irtad szarokkal?
erdekes az en motorom nem raz es nem szar vele menni, lehet a suzuki ennyivel rosszabb?..
csak viccelek
egyebkent nem ertem mit jelent amikor azt irod rendesen menni? amikor a ket kezed a kormanyon az uleped az ulesen es jo esetben elore figyelsz? nyilvan koltoi kerdes volt
vannak fontosabbak annal mint egymas majrecsikjat nezegetni vagy utcan a leheto legnagyobb tempoval bevenni egy kanyart. te ezt most nem latod de adja isten hogy eljuss oda amikor atertekelodnek a dolgok az ember fejeben.
szep motoros napokat mindenkinek sracok
A "vita" tobbi reszerol meg annyit, hogy 1 centis majreig lazan faszan le lehet menni barmilyen uton mindenfele kockazatvallalas nelkul, nem kell csaladugyileg aggodni. En inkabb azt nem ertem, hogy ha vki mar vesz egy sportmotort es 4 centis majreval hasznalja, akkor nem vagyik ra, hogy kicsit megtanuljon motorozni? Higyjetek el, ugy elvezet ezekkel a szarokkal menni, hogy rendesen vannak hasznalva. Aki nem rendesen hasznalja, annak csak kenyelmetlen jol kinezo motorok maradnak, amik raznak szar uton es szar vele vinni egy plusz segget hatul.
Ma is motorlotam vele.
Te?