Tényleg cuki, hogy emberek családról, gyerekekről, meg felelőségről beszélnek 40 évesen, de akkor kérdem én mit keresnek r1-en? Nekem ez egy ellentmondás.
Ez hulyeseg, mar bocs. Ebbol csak annyi jon le, hogy lehetett volna sokkal gyorsabb is kanyarban. Vakok kozott nem nehez felszemuen kiraly lenni.
Annyi igazsag van benne maximum, hogy pl en is gyorsabb voltam az elso palyazasomon jopar majrementes embernel, ugy, hogy nalam volt meg egy kicsi. De attol meg lehettem volna sokkal gyorsabb is.
A majrét eltüntetem percek alatt még a Bakonyban is , pálya sem kell hozzá /videóim között látharó , nem csak pofázok / ettől még nem tartom magam mindent tudó motorosnak , főleg a P.ringen az osztrákokat nézve jövök rá hogy közöm nincs hozzá !
nincsen baj janoval betudom annak hogy vehemens fiatal ember akinek fontos hogy mi masok velemenye rola . majd ha betoltod a 40et jano maskepp latsz sok mindent foleg ugye a csalad es egyeb okok miatt. erdekes engem sosem nevettek ki a majrecsikom miatt , lehet mert 105 kg vagyok s par eve gyurok
A majrécsíkról: eccer mikor kint ácsorogtunk nyálcsorgatva lesve a pályán gépezőket az egyik futam után lejött az aktuális számban lévő bajnok aspiráns kinek gumijain meglepődve konstatáltuk a feltűnő majrécsíkot mire megkérdeztük, hogy ez most miért és hogy? Válasz: gyorsan menjek vagy látványosan? ...nem tudom mit akart mondani, nem értek hozzá, de valamiért senki nem röhögte ki a csíkokat.
Az hogy nem büntetnek az nem jelenti azt, hogy nem számít gyorshajtásnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mert 150-el menni nem veszélyes, és ott nem lehet meghalni. Már ha ezen lovagolunk, hogy vár a család, és az éhes szájak
Mondjuk ha abban mész egy temetésre akkor kiröhögnek Csak hogy a hülye példáknál maradjunk.
Persze használható egy k5 1000 is túrázásra, csak ne csodálkozzon a tulaj ha pofánröhögik a 4cm-es majréjával. Joggal
Hordasz sportcipőt, sportzoknit, sporttáskát és ha igen akkor mindig futsz a használatukkor? Tényleg nem értem, aszittem, hogy ha veszek valamit akkor azt arra használom amire akarom.
Pont ezt a videót néztem amikor kommenteltem. Azzal én sem értek egyet, de a gsx-res motorozásában semmi kivetnivalót nem látok. Ha megnézed a leírást ő is elhatárolódik az előtte menőktől.
"Közzététel: 2016. máj. 14.
Following Ducati 848 and Kawasaki Zx10r on twisty roads. My riding was nervous watching the lines of the Zx10r
My first thought was to overtake from the insight but was risky so i decided to follow behind him and hope not to come a car or a bike from the opposite line. Of course we all think we are safe until the moment we crash , it just dont worth the risk.
Bike : Suzuki Gsx-R 1000 2009"
Komoly vitátok van ! Janó nagyon hülye érveléseid vannak ! A vidin meg csak azon kell elgondolkodni mi van ha szemből berobbanik egy hasonló habitussal rendelkező ríder !
Neked minek a TL mikor egy MZ is hajlik az indexig ?
90-130-hoz (utóbbi szigorúan autópályán) nem kell vinnyogtatni egy 400-ast. Felette meg gyorshajtásról beszélünk, amit tisztes családjára és munkájára gondolkodó ember nem tesz !!!!!! Értem?
Vita lezárva.
Ha túlnőtte szerinted akkor miért nem R6-ot vettél? Vagy egy 400-ast? Ez egy logikai ellentmondás.
Például én sem vettem 1000-es gsx-rt, mert nem látom értelmét a többlet teljesítménynek a TL-hez képest a jelenlegi tudásom mellett, és nem azért, mert nem tehetném meg.
Jórészt igen sznobság...
igazad van arra lett tervezve, de joval tulnotte az utcai hasznalhatosag hatarait, lasd utak minosege, kozlekedesi moral etc etc. de gondolod ha vesz valaki egy ezres sportmotort, samsung s7 edget vagy nike cipot az mar mind sznob? erdekes elmelet de kicsit etulzott velemenyem szerint de szive joga mindenkinek barmit gondolni. de azeert nincs harag ha nem adom el az ezresemet mert 4 centis a majrecsik rajta .
mazli hogy nem vagyunk egyformak emberek
tsaanyi szolj ha kesz a pacal megyek hozzad ebedre
Meg akarják magyaráznia saját bénaságukat.
Na én is követem Cápa példáját, mára elég votl a poénkodásból Reménytelenek
Annyi igazsag van benne maximum, hogy pl en is gyorsabb voltam az elso palyazasomon jopar majrementes embernel, ugy, hogy nalam volt meg egy kicsi. De attol meg lehettem volna sokkal gyorsabb is.
En siman atmegyek rajta motorral.
Ja mert 150-el menni nem veszélyes, és ott nem lehet meghalni. Már ha ezen lovagolunk, hogy vár a család, és az éhes szájak
Persze használható egy k5 1000 is túrázásra, csak ne csodálkozzon a tulaj ha pofánröhögik a 4cm-es majréjával. Joggal
Es lehet ujdonsag neked igy halkan megsugom........150- ig nem buntetnek.
Most egy vilag omlott ossze benned?
Meg tudná valaki mondani hogy Diablo Strada és a Diablo között mekkora különbség?
Thx
"Közzététel: 2016. máj. 14.
Following Ducati 848 and Kawasaki Zx10r on twisty roads. My riding was nervous watching the lines of the Zx10r
My first thought was to overtake from the insight but was risky so i decided to follow behind him and hope not to come a car or a bike from the opposite line. Of course we all think we are safe until the moment we crash , it just dont worth the risk.
Bike : Suzuki Gsx-R 1000 2009"
Nincsenek hülye érveim. Tökéleteseim az érveléseim, az ha valaki ezt nem érti az nem az én problémám
Neked minek a TL mikor egy MZ is hajlik az indexig ?
Vita lezárva.
Miert vesz barki zzr 1400 at?Ha vehet zx10r-t.
Például én sem vettem 1000-es gsx-rt, mert nem látom értelmét a többlet teljesítménynek a TL-hez képest a jelenlegi tudásom mellett, és nem azért, mert nem tehetném meg.
Jórészt igen sznobság...
mazli hogy nem vagyunk egyformak emberek
tsaanyi szolj ha kesz a pacal megyek hozzad ebedre