Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látod ezt nem, érted meg. Sportmotor arra lett tervezve, hogy gyorsan menjünk vele.
A tárgyak státusszimbólumként való használata egy másik dolog. Na attól meg már én hányok
De ha neki az tetszik hogy gebeszkedik egy szuk kenyelmetlen gepen?
Reg elmult az az idő amikor masok irtak elo mit tehet az ember.
Nem kene elkezdeni ujra,mert meg befeszulhetnek.
Amugy a ketszazmillio dascames szerteszetrepulos viccesvideo 99% a magukat profi tt pilotanak tarto sportmotoros kaszkadorrol szol.
Ezek mind az en szorakoztatasomra repulnek muris rongybabakent vagy nem is tudnak annyira?
Minek bárkinek a sportmotor? Minek az aranynyaklánc? Minek egy Rolex vagy bármi? Mert mondjuk azt szereti. Én pl. szeretem a pacalt.
Nem azt mondtam, hanem hogy a felhasználási területnek megfelelő motort kellene venni.
Ha valakit visszatart a család, munka, félelem, akkor vegyen egy 400-as robogot, vagy mit tudom én mit, de minek neki 1000-es sportmotor? Hacsak nem a pöcsét akarja vele hosszabítani a parkolókban.
Vicces motorozással kapcsolatban bármiféle biztonságosságról beszélgetni Bármilyen tempónál elég magas az elhalálozás kockázata, de lehet rosszul látom.
Nem erről a vidiről van szó hanem általánosságban erről a cselekvésről hisz mondjuk jelen esetben egy kis man tt-s utánérzésről van szó kis forgalomban csak, hogy aki ezt nézi és úgy gondolja, hogy ez milyen faja kis közlekedés az mindenhol ezt akarja csinálni (magam is közlekedek úgy ahogy nem kéne mert nem tudok annyira, de legalább nem vagyok rá büszke és nem akarok mást erre biztatni) és ott majd lesz forgalom meg emberek, gyerekek, pólyások és anyjuk után síró őzgidák. Nincs ezzel semmi baj, de ha már többször szó esett arról, hogy ez sportmotor fórum és akkor itt csak a sportmotorosoknak van helyük akkor annyit hozzátennék, hogy aki közúton játssza a sportmotorost az nem az még ha sportmotorja van is, olyanok a pályán vannak. Itt mindenki motoros függetlenül, hogy milyen gépe van és miképp motorozik. ......ja, aki közúton jól megy az ismerőseim között az utóbbi tizenegynéhány évben azok nagyrészt a pályán lebőgtek illetve amikor elkezdtek jól menni akkor abbahagyták a közúti motorozást.
A video csak 7 perces,nem kell messzire menni,szezonon kivul volt hogy a horvat 8 on haromnegyed ora alatt nem lattam autot,igy az hogy a videon nincs nem jelenti azt hogy nem is volt.
A masik hogy az utcan igy hasznalt motorok nem erik meg a 6-7. Evuket,es legtobbszor az ut melletti fas-bokros reszekre veszelyesek.En meg termeszetvedo vagyok.
Az hogy magukat zuzzak az hidegen hagy.
Viszont az hogy ez az embercsoport kizarolagosan tartja magat motorra erdemesnek,hangoztatja hogy más aki esetleg a csalad,melo,serules miatt tudatosan nem reszkirozza meg ezt a tempot cseszegeti azt mat nem szeretem.
Menjen,mit banom en csak nem kene lenezni azt akinek valamilyen ok miatt van onkontrollja.
Mondom ugy hogy egy 3000 km es osztrák tura alatt tiznel több helyi meno nem elozott meg általában.
Mert az. Te is jól tudod aki közúton így megy, az pályán is elég jól megy, de na adj isten rendszeres látogatója a pályanapoknak.
Ezen a videon egy autót nem láttam, így magukon kívül nem tudom kire voltak veszélyesek az emberkék.
Akkor kezdhetsz félni A motor elhasználódásának üteme valószínűleg fordított arányban van a majrécsík méretével
Azert remenykedem benne hogy nem forditottan aranyos a majrecsik megletevel.
Ez mitől álszent? Volt anno pár túrán egy haver akkor új 1000 gixerrel és a szokásos módon kanyargásnál előre ment és haladt ahogy "kell" néha mást belehajtva aki utána ment a gépeldobásba. Oszt eccer felkeveredtünk egy mersz estén a hringre.....mondani kell tovább? Aki csak a közúton spíler az valójában nem az......szerintem, persze ettől még lehet a parkolók királya, de én inkább azokat nézem valamire akinek már pályán is megy, igaz azok közül (már akit ismerek) az utcán kevesen mennek így.
Olyanom már volt, de akkor az akksi is elszállt.
Egy rossz fesszabályzóval.
Hogy nyírhat ki az ember egy ECU-t?
te ugyes vagy en meg nem
Ha jövő héten kapok egy másik ECU-t akkor kiderül :) Csak addig ki akartam zárni minden egyebet.
Big like.
Fényezés már megvolt,sikerült megtalálni a szellemet a gépben amitöl nem indult?
Oké most magamba szálltam
TL es-el meg eletemben nem talalkozam motorral,legalabbis annyra hogy meregesse a gumimat.
Ha igen es elfelejtettelek volna akkor bocsi.
Bar akkor hazudozassal is vadolhatnalak.Mert felcentinel tobbet nrm lathattal.
Altalanos emberi gyarlosag hogy mas hibajat felnagyitjak egy beszelgezesben a sajatot meg elbagatelizaljak.
Legyszives legyel inteligensebb es ne tedd.
Jólvan nyomassuk az álszent dumát.
Igen így, pályán és nem közúton.......ha annak nem kéne motorozni aki nem tud így menni akkor szerintem az se motorozzon aki így megy csak nincs pénze pályára.....1-1...
Ja igaz, 4cm majrécsík az rendeben van már
Így kell motorozni:

http://youtu.be/pJNK9zWTZFA
De.
valljuk
kinek mire valo. en munkaba jarok vele, de van olyan hayabusas baratom aki kimegy az autopalyara es bp-pecs-bp tavot lenyomja igen hamar es utana ujabb 1-2 hetig boldogan megy a meloba nincs az a hulye aki fel tudna huzni . etc etc. nincs olyan hogy mire valo egy sportmotor mert valjuk be oszinten 400 ccm felett magyarorszagon egyiket sem lehet sem kihasznalni sem rendesen meghajtani
Es meg engem cseszegettel.