BT16 PRO-t, vagy EVO20-at szeretnék venni párban 120-180 méretben. Mit ajánlotok, honnan kapom meg legolcsóbban? 10-15.e.es szórás van a boltok között.
Azért kár
Nekem is kényelmesebb lenne, ha nem kéne egy hring alkalmával 2x230 km-t autópályázgatnom. Már azt a 150et is rühellem az eringig. Nekem is kéne egy futó, meg egy pályamotor is rá
Hú az nagyon szép volt! Kár, hogy lezúztam és eladtam.
Egyébként a pályamotor csak az egyik része a dolognak. 2009-től már pályaidom volt a motoron de ha jól emlékszem 2013-ig lábon mentem a ringre. Szóval az a tény, hogy haza kell menned a motorral nem segít.
Amióta van utánfutóm sokkal könnyebb.
Végtelenül. Pedig addig olyan szép magasan ívelt a pályamotoros karrierem.
Aztán persze rájöttem, hogy magamon kívül senkit nem kell legyőznöm.
Főleg, hogy láttam milliárdosokat véreset hugyozva, 100 milliókat elköltve (nem vicc) 1:52-őt menni ami számomra elérhetetlen de egy IDM futamon a top20-ba is kevés.
Márpedig jobb vagyok a másik meg nem. Persze attól függ ki a másik?
Egyébként a második pályanapomon elestem mert kimentem a vizes műfűre. Highside. Miután kisírtam magam hazamotoroztam.
Azért birom amikor a direkt basztatásra véresen komolyan felszívod magad mint a varangyosbéka.
Nyugdíjas túrára te szoktál menni hisz 2x 600 km két külön napon már "nagyon fárasztó" jó tudom elmentél legelni az nem rossira valló tett de hát "nagyon gyors" vagy így belefér és meg van magyarázva hogy túl fárasztó volt.
Te...............4 körös................
Amúgy mi van itt az elmúlt pár napban... Akartam még néhány dologra válaszolni, de elsüllyedtek, és nincs kedvem átnyálazni ezt a több oldalnyi kommentet...
Lassan átkeresztelhetjük a topic-ot:
Motorgumik és dühöngő :)
S20am is volt, de megszoktam, hogy nem fogod fel a parányi eszeddel amit írok. Különben is nem én írtam ezt a listát, de mind1
A kérdezőnek meg nem sportgumija volt eddig, épp ezért kérdezte mi a választék sportból. Neki segített és megköszönte a tanácsokat, te meg itt okoskodsz tudás nélkül folyamatosan, mikor senki nem kérdezett. Majd ha nyugdíjas motorostúrákról lesz szó, akkor jelenj meg Rád férne már tényleg egy család baszki...
A motorgumiknal is ugyanugy felallithato a tipikus haromszoges elmelet.
- fusson sok kilometert
- tapadjon, mint a ragogumi
- legyen olcso
Ezek kozul csak kettot valaszthatsz.
Ja es azt nem valaszthatod egyszerre, hogy tapadjon mint a ragogumi es fusson sokat is... szoval ez egy elbaszott haromszog
Amugy annyi lenne,es ez a sok kicseszett veda.
Inkabb buszfele cucc.
Persze csak lassan.
No erre mondta az Esperes Úr az apácának, hogy : Hát a faszom nem kéne?!
Nekem is kényelmesebb lenne, ha nem kéne egy hring alkalmával 2x230 km-t autópályázgatnom. Már azt a 150et is rühellem az eringig. Nekem is kéne egy futó, meg egy pályamotor is rá
Egyébként a pályamotor csak az egyik része a dolognak. 2009-től már pályaidom volt a motoron de ha jól emlékszem 2013-ig lábon mentem a ringre. Szóval az a tény, hogy haza kell menned a motorral nem segít.
Amióta van utánfutóm sokkal könnyebb.
Aztán persze rájöttem, hogy magamon kívül senkit nem kell legyőznöm.
Főleg, hogy láttam milliárdosokat véreset hugyozva, 100 milliókat elköltve (nem vicc) 1:52-őt menni ami számomra elérhetetlen de egy IDM futamon a top20-ba is kevés.
Egyébként a második pályanapomon elestem mert kimentem a vizes műfűre. Highside. Miután kisírtam magam hazamotoroztam.
Nyugdíjas túrára te szoktál menni hisz 2x 600 km két külön napon már "nagyon fárasztó" jó tudom elmentél legelni az nem rossira valló tett de hát "nagyon gyors" vagy így belefér és meg van magyarázva hogy túl fárasztó volt.
Te...............4 körös................
Lassan átkeresztelhetjük a topic-ot:
Motorgumik és dühöngő :)
A kérdezőnek meg nem sportgumija volt eddig, épp ezért kérdezte mi a választék sportból. Neki segített és megköszönte a tanácsokat, te meg itt okoskodsz tudás nélkül folyamatosan, mikor senki nem kérdezett. Majd ha nyugdíjas motorostúrákról lesz szó, akkor jelenj meg Rád férne már tényleg egy család baszki...
- fusson sok kilometert
- tapadjon, mint a ragogumi
- legyen olcso
Ezek kozul csak kettot valaszthatsz.
Ja es azt nem valaszthatod egyszerre, hogy tapadjon mint a ragogumi es fusson sokat is... szoval ez egy elbaszott haromszog
Powered volt a többiről olvastál knti fórumon és emiatt lett M7rr.
Bridgestone S20 Evo, S21
Pirelli Diablo Rosso 2, Rosso 3
Metzeler M5 Interact, M7 RR
Michelin Pilot Power 2CT, Power 3
Dunlop SportSmart 2
Ez a lista meg minden mostani sportdumi.Sokramegy a tanácstalan a 2:17-eddel.Legalább hype-olnád erősebben a mtzellert.