Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Najó, de egy sportmotor arra való, hogy kanyarodjunk vele.
Egyéb felhasználásra jóval több praktikusabb motor van. Inkább csak a miérteket nem értem.
Érdeklődnék , mi a külömbség a két metzeler gumi között , Racetec RR K 3 ---- Racetec Interact K 3 Mindkettőt 190/55 be néztem és hogy mindkettőt lehet utcán használni legálisan , az osztrák sem rúgja le a rendszámot érte ?
elmenyt, oromot ilyesmi
nem mindenki lehet penge mint a tlesek
Inkább az a fura h. valaki mit keres egy r1-en 6cm-es majréval
Nekem R6-on Michelin pilot road 3 volt sport túra volt és 7 ezernél se kopott nagyon
Hívj fel minket,szívesen segítünk a gumiválasztásban :)
www.revolutionmotor.hu
Ha csak egyenesen haladsz Road tipusut vegyél az lassabban fog fogyni.

Lehet asszondja
Power... Pure... Road... egycéé kétcéé wécë
Jah most azon ülök
Majd elárulja
De michelni pilot miafranc?
3 neve van szerencsétlen guminak.Csak az elsó kettőt megjegyezni......................ehh mintha az évszázad dugása után csak azt tudnánk hogy mónika dunaujvárosból.
+l fene az apró betűkkel
Michelin
Pilot
Michelin pioot

Teccik érteni
Pilot mi?
szevasztok! Most akarok venni két új gumit az r1 re de nem tudom mit vegyek ! Most pilot van rajta de nagyon hamar fogynak!A motorozásaim kb 3-400 km alkalmanként évi 5-6 ezer ! Nem vagyok egy nagy kanyarvadász a majrécsíkom 5-6 cm ! Mit mondtok mit vegyek ami nem megy el hamar mert a pilot az jó nagyon de fogy mint állat! A válaszokat köszi előre is!
Sziasztok
Motorépítésből megmaradt gumiabroncsok párban eladók.
METZELER 110/90-18 és 150/90-15 (Vmax)
10.000HUF
Budapesten megtekinthető, átvehető.
pirzso70@gmail.com
202554672
Sziasztok!

Azoktól kérdezném leginkább akik terepmotoroznak, hogy a bütykös gumi mennyire kopik betonon? Terepen használnám a motort, de a pálya kb 13 km-re van itthonról, és lábon vinném ki a motort. Egyébként 50-es Derbi Sendán lenne a gumi.
zsíííír gumi de már nem gyártják , nézz valami frissebbet
Jó gumi csak eléggé régi fejlesztés, michelinesen kezd csúszkálni ahogy kopik, olyan érzés mintha sodródna a kanyarban.
Üdv emberek!
Kinek mi a véleménye a Michelin Power Pure papucsokról?
A napokban olvastam tesztet róla. Elég jónak tűnt.
Metzeler roadtec z6 170/60 zr17 méretben dot és méllység a képen.Ár:10e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Szia.
Megvannak még a gumik?
Ha igen mennyi az ár?
Üdv. Feri
Szasitok!
Dunlop gumik eladóak.
Dunlop 95/75 R17 KR149 újszerű 10.000.-HUF
Dunlop 125/80 R17 KR106 ~90% vágott slick 5.000.-HUF
Érdeklőrni mobilon: 0630 625 0525 vagy e-mailen: alcatras7@gmail.com
Üdv,
Balázs
Kell valakinek? Lefüstölni, stuntra, stb...minta jó nagy csak 07-es gumik. Michelin pilot sport, 120-180 együtt 5000ft.
Nem vitatkozni akarok, hanem tudni, hogy mire kell figyelni vásárlásnál.
Mi is gondoltunk már erre a megoldásra de egy belsőt még oda begyűrni szinte lehetetlen.Na meg a vissza gumizásnál tuti kicsipnénk mivel kevés a hely.
Gumi 120/90 18 Michelin ms3.Technomousse 120/90 18.Mikor rátettük kb 15 cm szétfeszítette a gumit.Mi sem gondoltuk hogy fel tudjuk tenni a felnire de nem olyan nagy dolog