Érdeklődnék , mi a külömbség a két metzeler gumi között , Racetec RR K 3 ---- Racetec Interact K 3 Mindkettőt 190/55 be néztem és hogy mindkettőt lehet utcán használni legálisan , az osztrák sem rúgja le a rendszámot érte ?
De michelni pilot miafranc?
3 neve van szerencsétlen guminak.Csak az elsó kettőt megjegyezni......................ehh mintha az évszázad dugása után csak azt tudnánk hogy mónika dunaujvárosból.
szevasztok! Most akarok venni két új gumit az r1 re de nem tudom mit vegyek ! Most pilot van rajta de nagyon hamar fogynak!A motorozásaim kb 3-400 km alkalmanként évi 5-6 ezer ! Nem vagyok egy nagy kanyarvadász a majrécsíkom 5-6 cm ! Mit mondtok mit vegyek ami nem megy el hamar mert a pilot az jó nagyon de fogy mint állat! A válaszokat köszi előre is!
Azoktól kérdezném leginkább akik terepmotoroznak, hogy a bütykös gumi mennyire kopik betonon? Terepen használnám a motort, de a pálya kb 13 km-re van itthonról, és lábon vinném ki a motort. Egyébként 50-es Derbi Sendán lenne a gumi.
Gumi 120/90 18 Michelin ms3.Technomousse 120/90 18.Mikor rátettük kb 15 cm szétfeszítette a gumit.Mi sem gondoltuk hogy fel tudjuk tenni a felnire de nem olyan nagy dolog
Egyéb felhasználásra jóval több praktikusabb motor van. Inkább csak a miérteket nem értem.