Én is érdeklődve hallgatom a sztorikat a Michelin hibákkal kapcsolatban, eddig úgy tudtam, a gumigyártás egyik csúcsát képviselik (legalábbis közúti gumiban, a MotoGP-t most hagyjuk, az egész más terület). Én nem vagyok Michelin hívő, sőt szívesen kipróbálnék mást is, csak más nem nagyon gyárt olyan gumit, ami nekem kéne; de valahogy úgy alakult, hogy az elmúlt pár évben elhasználtam motoron 2, autón 1 garnitúra Michelin-t, és hibátlanok voltak, csak pozitívan tudok róluk nyilatkozni a minőségüket, megbízhatóságukat illetően.
Azért az is lehet, hogy ha a kommentár nélkül feltett képek teljes történetét meghallgatnánk, akkor fény derülne esetleg egy helytelen nyomásra vagy kontár defektjavításra stb. De lehet hogy nem.
a képen látható új gumik eladók 2 első 1 hátsó. 2008-as évjáratúak de szobában tároltak , és ez látszik is rajtuk minden téren !! a minta láthatósága miatt lettek megbontva. megegyezés szerinti áron eladók . 06 harminc 501- 97 hét 4 pestmegye (csak telefonon érdeklődj !)
Elvileg: a rendszámból tudja a kategóriát, pl. kamion traktor (=E), és a járműszerelvény hosszából jelenti, hogy cink van. A B-s kocsid ha 8 méter, akkor gyanús kategóriába tesz és átmegy egy kézi ellenőrzésen, ahol Margitka kedves azonnal kiszúrja, hogy nem a mögötted levő ment tőled 60 centire, hanem te százakárhánnyal cibáltad a futót. Csilipaprikás csekk megy, fizu volt, nincs..... Bár a régi Fáma3-as fotókat is ellenőrizték kézzel, még is kiküldtek olyan baromságokat, hogy az ember haja égnek állt. Swift 130-cal tolatott a körforgalomban és társai...... Motorgumi topik? Az m7rr sport-túra gumi, abból is a sport idézőjelben......
Elvileg lézerrel letapogat mindent...így tudja kiszűrni azt is, ha nem hozzátartozó autón van egy adott rendszám. Ergo a technika adott, hogy tudja mikor vontatsz, mikor vagy üresen, stb...
Amúgy motort nem büntetnek ezek a szarok, ha van hely...csak előtte 50meterre fel kell venni...utána 50nel meg lerakni az elejét
Kicsit mar offtopik lett a tema, de nincs kedvem atmenni a gyorshajtas topikba
Szoval azert jo lenne tudni, hogy vajon hogyan is mukodik a VEDA "felismero" rendszere. Ertem ezalatt azt, hogy peldaul felismeri egyatalan azt, hogy te vontatsz valamit es hogyha vontatsz, akkor nem mehetsz, csak X km/h-val az adott szakaszon?
Hat en lazan 110 es 130 kozott kozlekedtem eddig mindenhol ugy, hogy a kocsi utan volt kotve a futo. Papir nem jott, pedig atmentem egy par hiperszuper traffipax alatt...
3.plusz a fehervari.De az utolso letenye elott szerintem elobb lemesz.
Viszont itthon ucan nem hazai terepen en nem reszkirozok.Annyi a haromlabu a vedakon kuvul is hogy meg en a bizonyitottan lassu is begyujtok ket harom hatvanezrest.
Delen meg elmegy,a labancok raalltak keteve meg bele lehetett menni buntetlenul fixbe is most mar kikuldtek majd 900 euros buntit egy sracnak.
Szerencsere a horvatok meg mindig szembol mertek haromhete engem.
Azért az is lehet, hogy ha a kommentár nélkül feltett képek teljes történetét meghallgatnánk, akkor fény derülne esetleg egy helytelen nyomásra vagy kontár defektjavításra stb. De lehet hogy nem.
pedig valaki nyilván megnézte a képet...
Van 2 eladó gumim:
Metzeler Tourance Next 90/90x21, 2015. 44.hét 200km-t futott 15eFt
130/80x17, 2015. 46.hét 200km-t futott 20eFt
Teloszámom az adatlapon
Olyan ez, mintha valami kigyorsitaskor lekapta volna a gumi egy reszet.
Amúgy motort nem büntetnek ezek a szarok, ha van hely...csak előtte 50meterre fel kell venni...utána 50nel meg lerakni az elejét
Szoval azert jo lenne tudni, hogy vajon hogyan is mukodik a VEDA "felismero" rendszere. Ertem ezalatt azt, hogy peldaul felismeri egyatalan azt, hogy te vontatsz valamit es hogyha vontatsz, akkor nem mehetsz, csak X km/h-val az adott szakaszon?
Viszont itthon ucan nem hazai terepen en nem reszkirozok.Annyi a haromlabu a vedakon kuvul is hogy meg en a bizonyitottan lassu is begyujtok ket harom hatvanezrest.
Delen meg elmegy,a labancok raalltak keteve meg bele lehetett menni buntetlenul fixbe is most mar kikuldtek majd 900 euros buntit egy sracnak.
Szerencsere a horvatok meg mindig szembol mertek haromhete engem.