Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ezt én is kérdezhetném pár dologgal kapcsolatban. Próbáltam is, többször is, több emberrel is.

De még mindig ott tartunk, hogy nem csak Zoli, hanem mindenki más is jobban tudja, lehülyéz, kételkedik, nem hiszi, elkönyvel őrültnek, nagyszájúnak, kinek-kinek habitusa szerint. Azért vicces ez, mert ha rendesen motorozna mindenki, akkor ezek a viták ugye ki sem alakulnának. Pl. amikor majrécsíkról meg túragumiról mennek a posztok, az ugye azért fájdalmas kissé, mert normális motorozás mellett ugye egyiknek sem kéne előfordulni senkinél. Meg sem beszélnénk, hogy mi az a túragumi, mert embert nem ismernénk aki hallott már olyanról. Nem is tudnánk, hogy létezik. Senki nem akarna 8000km-t menni egy gumival és senkinek sem jutna eszébe nem nyélen közlekedni.

De ez egy ilyen elkorcsosult ócska világ, ahol olyan elvek vannak, mint megértés és tolerancia, szociális érzelem, meg hasonló fasságok. És akkor persze, hogy megy a szarrágás....
Nem az alapok hiánya fog kibukni (bár nem tudom pontosan mire gondolsz, max arra, hogy nem jártam végig a ranglétrát), hanem az, hogy csak akkor vagyok "elégedett", ha gyorsultam az előző alkalomhoz képest. Ha most megelégednék a jelenlegi szinttel vagy kicsit lassabbal, akkor nem nagyon éreznék veszélyt nagy zakóra pályán, viszont gyorsan beleunnék. Így meg tudom, hogy lesz még nagy zakó, de én csak úgy élvezem ezt, ha a saját határaim közelében motorozhatok.
Azért ezzel az 1-2 év rutinnal, és gyorsasággal nem árt vigyázni. Lehet gyors vagy, de hiányoznak az alapok, amiknek hiány előbb vagy utóbb kibukik.
Csodák nincsenek.
Igaz, azon kibírná
Kérdés, hogy az jó-e nekem
Tudom te ahhoz is jobban értesz, végül is te használtál jó párat a felsoroltak közül
De most komolyan Zoli. Miért zavar téged az, hogy ha vmit jobban tudok nálad? Vagy gyorsabb vagyok? Engem nem zavar, csak furcsa, hogy ennyire nem tudod elfogadni. És ez nem nagyképűség, cáfold meg ha nem így van. Én is el tudom fogadni a gyorsabbakról, hogy gyorsabbak, nem kezdek el beleokoskodni a slick gumi témájukba vagy fikázni őket. Sőt, a szereléshez tuti jobban értesz, mint én. Épp ezért nem is szólok bele az olyanba. Te érzel késztetést, hogy tőled távolabb álló témáknál is ott legyél és próbálj vmi okosat mondani, aztán ha nem sikerül, akkor még neked áll feljebb.
A sportgumikhoz sem az fix.

Bocs nem hagyhattam ki.
Csak te iranyitod a sorsod...........szerezz egy hornetet.
En nem vitatkoztam gumikrol,masrol igen de gumikrol nem.
De szeretnék olyan világban élni ahol 8000 km alatt elfogyó gumira azt mondanám, hogy hamar fogy
Mondjuk a Dunlop sportsmart kibírt 5000-et , de viccelt is meg jó sokszor a tapadás eltűnésével
Lassan már az elsőt együtt cserélem a hátsóval, nemhogy 10.000-et menjen el

Tudjátok mire valók azok a karok a jobb kezeteknél? húzni kell.
Hahaha...., a videóknál még Talmát is benézte valaki Hringen....
Jójó, tudom, hogy szted a guminyomást is rosszul ajánlottam kb-ra, de aztán csak kiderült, hogy te is annyira fújnád
Nincs is annál szebb amikor a 4 körös vitatkozik az eringes 2percessel a gumikról!
Nem, nem értek, csak elmondom, hogy nekem mi vált be és hogyan. Lehessek már jobban képben ezekkel a gumikkal kapcsolatban mint kapuzárásos túra Zoli, aki egy supercorsát sem tud megkülönböztetni egy rosso corsától. Én se szólok bele ha túragumiról van szó, mert ahhoz aztán tényleg nem értek.
Zoli vigyázzá' mer az Olivér majnem a forma1-be is bejutott! Ő már csak ért a gmikho'!
Nalam az tenyleg,de ahogy nezem tenyleg mindenkinel az akarsz lenni.
No majd az elso nagy zakod utan megnezem beijedsz es eltunsz vagy folytatod a kovetkezoig.
Mer ekkor archoz siman meglesz.
Nem, csak nálad. Mondjuk ez nem dicsőség
azokon ahogy nezem rosso corsa van ,ahogy irta Oliver89
akkor bocsanat , azt a tipust nem neztem de majd novemberben ranezek
Street r.En minrha supercorsat lattam volna rajtuk de tuti hogy o tudja jobban,hisz o mindent mindenkinel jobban tud.
Szia ,amugy ha a daytona 675r -rol beszelsz en az elmult 3 evben supercorsaval lattam a kiallitasokon angliaban, de lehet ,h csak SP volt es nem az sc valtozat, a sima verziot 675-t nem neztem.
Mindez azutan,az a hulye eringes kb a legeleje volt.
Bar azota van fejlodes a tiedet meg se kozelitem.
Osztonos tehetseg,es lenyugozo talentum vagy,mas ilyen nagysagba sosem erhet.
Meg is mutatkozik ez mikor smice kollegat probalod lenyomni mert nem nyal be neked es van mas velemenye,netalan meg le is irja.
En csak szorakozok.
Skippeld a hulye hozzaszolasokat. Amiket irtam, nezd meg a neten, keress ra nemzetkozi forumokon is, nezd meg az arakat, stb. Ez az irany, innentol magad is boldogulsz.

Van tobb teszt a neten, az altalam emlitett gumikat teszteltek, de mindegyik jol szerepelt. Ezert is mondom, hogy mindegy kb, hogy mit veszel ezek kozul.

A ZX10R eros motor, turagumit nem vennek ra, max ha egyenesen megyek turakon vele. Ahhoz, hogy kihasznald az erot, a sportgumi kell ra.
Mindez akkor volt mikor 2 perc alatt értél körbe az eringen? akkor bocsi, nem szóltam
majd ha végre kész van a pályagép és bevetésre kerül szólj, elmegyek én is tanulni tőled