Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Sajnos nem érkezik meg péntekig az új M7rr garnitúrám.
Szombaton viszont mennék a Kawa által rendezett veztech napra (nem tempós nap, inkább lassú kanyarodás, szlalom, stb)
Szerintetek ilyen gumival neki merjek vágni?
*felnit
Sziasztok!
Tudna valaki helyet mondani a XXI-ben vagy a XI-ben (esetleg a IX-ben) ahol lehet motor gumit centírozni?
Úgy néz ki ez az egyszerű kérés a legtöbb gumisnál lehetetlen....
25 eFT írányárként.
Szia! Árban mire gondoltál?
Sziasztok!
Eladó egy pár Dunlop Roadsmart gumi!
Méret: 120/70 R17 és 180/55 R17
Használtak, a mintájukat tekintve kiváló állapotúak. Képeket mellékeltem.
DOT: 2310
Sziasztok!
Tudtok jó motorgumist ajánlani Budapesten, aki nem veri le a fényezést a felnikről és természetesen profi?
Mivel a régi gumisom megszűnt sajnos és kontárokhoz, barbárokhoz nem vinném, mégiscsak motorról beszélünk.
Köszönöm.
telefon : 70/427-51-50
telefon: 70/427-51-50
A gumikhoz a telefon: 70/427-51-50
Új gumi eladó .

Michelin
-2CT
-190-50-ZR17-dot
-2009-40.heti
ár: 25.000,-
ÚJ Metzeller gumi eladó !
-roadtech
-Z6
-190-50-ZR17-dot
-2009-8hét

ár: 20.000,-
Szerintem próbáld ki mit mutat pályán, aztán ha érzed, hogy maszatol, csúszkál, akkor csere. De valszeg semmi baja.
Nincs annak semmi baja szerintem. Én nyugodtan használnám.
Sziasztok!

Egy közel 5 éves gumit már érdemes lenne lecserélnem, ha pályára is felmerészkednék vele? (elsősorban Kakucs)

Egy Bridgeston S20 párosról van szó, újonnan került a motoromra 2012-ben, egy év alatt került kb. 5-6e km-t mentem vele, majd úgy hozta az élet, hogy 2 évig nem igazán volt lehetőségem motorozni, most viszont újra szeretném használni. Minta még bőven van rajta, körömmel benyomva sem érződik keménynek, zárt garázsban, letakarva volt tárolva a motor, repedés nincs a gumin.

Kidobni sajnálom, ahhoz túlságosan is meg voltam elégedve ezzel a gumival.

Szerintetek?
na pont ezért tartok ott ahol :D
Egyik sem rossz döntés ;)
Lassan ott tartok, hogy pénzfeldobással fogok dönteni a M7rr és a Diablo Rosso 3 között. :D
Ha kimondottan újat szeretnél,nézz be hozzánk nyugodtan :) Használt gumiban a gumiszervi16-ot ajánlanánk neked :)
hát, ha ezt Milka hallaná.... nem az...
Sracok
Ha valaki tud ujszeru gumiparost ne legyen szegyenlos irjon ide. Dunlop sportsmart, angel, m7rr, s20-s21 erdekel. Csak 120/60/17 es 190/50/17 parositasban
Koszonettel
Na de Te úgy látom az amerikai honlapot nézted. Ezek szerint az USA-ban máshogy pozícionálják (vagy esetleg mást hívnak GPR300-nak).
Az EU honlap elvileg ez lenne (angol verzió): http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/

De itt még fent sincs, gondolom annyira új.
190/50.
R17-nel van 200-as is.