ja hogy te már ennyire előre gondolkodtál ? igazi rossz fiú vagy, gondolom valami jó tartós túragumit rendeltél mert nem lényeg a te tempódnál a tapadás
Háát én még a PP-t se zártam a szívembe, de ezt lehet soha fel nem tenném. Bár tény, hogy jól bírta a vizes utat, meg tartós de inkább maradok a supercorsanal, meg a hasonló gumiknál. Azzal legalább nem inog a motor 200-nál lapon.
Igaz, most pont tudnék erről mesélni, hogy mint vevő milyen gondokba ütközök az eladókkal.
Egyébként jó sürgősen kellett akkor, az utalás másnap ott van tudtommal. Na mindegy, nekem nem volt ilyen gondom.
Az utalásról előfordult, hogy kértünk fotót valóban, ha valakinek sos kellett a gumi úgy, hogy az utalt pénz fizikailag még nem ért ide hozzánk, de a gumit azonnal küldeni kellett, mert pl. az illető másnap külföldi útra ment és sürgős volt a gumi szállítása, stbstb.. Ezekben és hasonló esetben valóban kértünk már el képet magáról a tranzakcióról. De szerintünk ez érthető, pláne Magyarországon. Senki nem bízik itt már senkiben, sajnos :( Gondolj bele, azt mondja az illető, utalt, mi elküldjük a szett gumit azonnal, aztán a pénz sehol....És a motorgumi nem egy filléres "játék", senkinek. De azért szerencsére nem ez a jellemző és mindenki igényét próbáljuk/próbáltuk teljesíteni eddig :)
Szó sincs vitáról,ne viccelj, csak szeretjük tisztázni a félreértéseket :) Korrekt és egyenes cég vagyunk, és soha senkit nem vertünk át sem árral, sem dot számmal, semmivel. Persze nyilván mindenkinek senki nem tud megfelelni, de így is van ez jól. Reméljük a Michelin gumik jól működnek/tek, amiket küldtünk neked :) Egyébként azzal volt gond, hogy utalni kellett? Mert tudunk utánvéttel is küldeni, ahogy írtuk is, de az csak postával megy és jóval drágább is egy szettnél pl. sajna :(
En nem akarok vitaba szallni veletek, nekem a 2000ft a dpd kiszallitasaert tokeletes lett volna. Mert nem kellett volna elmenjek a bankba atutalni es nem kellett volna kepet kuldjek nektek az atutalasrol hanem este 10kor nyomok egy ok gombot es 2-3nap mulva itt a gumim. NEKEM igy sokka egyszerubb lett volna es megsporoltam volna 45percet az eletembol.
Nem kaptam se nyugtat se szamlat :) ez nem is erdekel mert ugy latom motorosboltokban is bevett szokas.
Nincsen semmilyen "megjátszás". Ez azért kissé durva kijelentés volt részedről...Mindenki kap nyugtát, de ha valaki számlát kér, annak azt adunk. Nyilván autógumira nem tudunk számlát adni, ez talán érthető. A szállításról (bár nem hinném, hogy itt és ide kéne ezt leírni, hiszen akit érdekel, megkérdezi emailen,telefonon, illetve az oldalunkon tájékozódik) : DPD-vel azért nem küldünk utánvéttel, mert akkor mi nagyjából 90 napra kapjuk meg a pénzünket. Ott ezért van előre utalás, és akkor te a futárnak nem fizetsz már. Postai utánvéttel pedig szintén küldünk gumikat, de nem szoktuk javasolni, mert a posta saját díjszabás szerint dolgozik és sokkal drágább, mint a dpd. Megtehetnénk, hogy ok, kérd ahogy akarod a szállítást és fizess többet érte, de szerintem te sem vagy ellensége a saját pénzednek :)
Szia!
Tehát mint írtam 03.16-án regisztráltam, és 04.08-án utalták át a pénzt. Érdekes, hogy rá pár napra jött az e-mail, hogy utalják. :) Ja, igen. Egy PR cég küldte a 9 rugót.
Egyébként jó sürgősen kellett akkor, az utalás másnap ott van tudtommal. Na mindegy, nekem nem volt ilyen gondom.
Ez amugy mitol lehetett ? Nem birta a 300as tempot vagy gyari hiba ?
Egy ilyen eldurrant gumi utan mi lehetne a megfelelo lepes a gyarto felé?
A kozelmultban 2kereskedotol rendeltem alkatreszt, mind a kettovel baj volt. Lehet nekem van csak ilyen "szerencsem"
Nem kaptam se nyugtat se szamlat :) ez nem is erdekel mert ugy latom motorosboltokban is bevett szokas.
Lehet azért csúszik mert üzemanyagkártyát kértem?
Tehát mint írtam 03.16-án regisztráltam, és 04.08-án utalták át a pénzt. Érdekes, hogy rá pár napra jött az e-mail, hogy utalják. :) Ja, igen. Egy PR cég küldte a 9 rugót.
Én már megkaptam. Március 16-án regiszttáltam be, és nem rég utalták. Holnap megírom pontosan, mert ma nem vagyok otthon.
Üdv.