Sziasztok,2004-es Z750-re szeretnék gumit. Általában utas nélkül megyek,és egy szezonban 1x 2x pályára is megyek. Milyen gumit ajánlanátok,kinek milyen tapasztalatai vannak ?
Az én véleményem az, hogy aki sokkalja a gumizást/gumit a motorra az alapvetően felejtse el a motorozást! Vagy pedig vegyen olyan motort, amit fent tud tartani. Persze tudom, mindenki 3 ezer km alatt kivégzi, olyan ügyes. Főleg ha ultralágy vágott slicket vesz.
Miért, mi a tanulság? Hogy ne vegyünk új gumit? :)
Mert a kommenteket olvasgatva nekem ez jött le. Meg az, hogy kb. minden gumis hülye, nem értenek a munkájukhoz, és törvényszerűen tönkreteszik a felnit/féktárcsát/gumit, ezért legjobb ha a gumicserét (is) otthon, magunknak intézzük.
Kinézetre valóban nem sok, viszont szerkezetben van némi eltérés az abroncsok között. A Trail változat a túra endúró motorok terhelési igényeire lett fejlesztve.
Sziasztok! Hülye kérdés lesz, de valaki biztosan tud rá választ adni :D
182cm vagyok, Yamaha r6-om van. hátsó gumim egy pirelli pilot road2.... nos az lenne a kérdésem, hogy ezzel a gumival "le lehet térdelni?"
150/60/17-es közepes keménységű slick gumit keresek eddig sikertelenül.
Tudnátok segíteni?
Mert a kommenteket olvasgatva nekem ez jött le. Meg az, hogy kb. minden gumis hülye, nem értenek a munkájukhoz, és törvényszerűen tönkreteszik a felnit/féktárcsát/gumit, ezért legjobb ha a gumicserét (is) otthon, magunknak intézzük.
https://www.sportmotor.hu/maga...
182cm vagyok, Yamaha r6-om van. hátsó gumim egy pirelli pilot road2.... nos az lenne a kérdésem, hogy ezzel a gumival "le lehet térdelni?"
Koszonom azt hiszem elni fogok a lehetoseggel.