Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

őőő nem jött meg... szombaton írtam és 110/80 R 19 es 150/70 R 17 méretben érdeklődtem.
Reméljük választ is küldtünk a levélre :)
Igen, én is erre hajlok.
Btw: ki az a Szandra?
Szand ra
motorrevü 2015/03 sportgumi összehasonlítóban már benne van az M7rr, de a Rosso 3-ról még nincs érdemi összehasonlítás... (az e haviban van egy rövid bemutató teszt róla.)
Üdv!

Adott egy 2008-as z1000, és le kellene dobnom róla a Metzeler M5-öket (120/70 és 190/50 / 17). nemrég kezdtem a motorozást, még nem tartok a térdeim aszfalton való lecsiszolása között. Hogy ez alapvetően a (bármilyen) gumik bizodalma felöli hiányban, vagy a bátorságom, vagy a tudásom miatt nem alakult még ki, az egy harmadik kérdés. az m5 gumik tetszettek (ezzel vettem a motort), de úgy vélem egyelőre nem a gumik a gyenge pontok a kanyarokban való térdsúrolásban.
Viszonylag sportosan közlekedek, kanyarokban is szeretek tempósan motorozni. Szándékozok majd pályázni is. Esőben való motorozáshoz se kedvem sem gusztusom nincs, max akkor lenne ez szempont, ha éppen útközben kapna el.
Ilyen jellemzőkkel keresném a következő garnitúra gumikat.
Kicsit visszább olvasgattam és a Metzeler M7rr és Diablo Rosso 3 gumikat ajánlották a legtöbbet hasonló célra. De felvetődött bennem a kérdés, hogy picit olcsóbban, minimálisan kevésbé sportosabb gumikban gondolkodjak-e, vagy igenis szánjam rá az 1-2 évente 80K-t a gumikra.
én írtam!
Keress meg minket,szívesen segítünk:))
Sziasztok!
Kezdek elveszni... Fz6S-re keresek sportosabb utcai motorozáshoz gumit, mivel szegény öreg Dunlop Sportmax Qualifier hátsóm bekapta a második defektjét :( Mit ajánlotok? A qualifier II is hasonlóan érzékeny a hűvösebb időjárásra mint a sima qualifier? Kopás témában hasonlóak?
Egyik ismerősöm most vett egy Metzeler Sportec M5 gumit és pár száz km után nagyon dicséri. Nektek mi a véleményetek róla?

Ezekkel szemezek: Dunlop Sportmax Qualifier II, Metzeler Sportec M5, talán Dunlop RoadSmart II vagy III a tartósság végett, de csak akkor ha bírja rendesen a kanyarvadászatot is ;)

Előre is kössz
Nekem is gsx600f-en lesz. Gyorsan kellett, ez volt. Kezdésnek talán elmegy...
Szia
Annyit er amennyiert veszed..tobb ismerosom hasznalja 600okon es elmegy kategoria
Sziasztok! A continental conti go!-rol nem nagyon találtam használható tesztet. Ennyire szemétrevaló gumi?
Sziasztok! Segítséget szertnék kérni a választásban Yamaha Diversion 600-ra Michelin Pilot Power és Bridgestone BT45 közül. Leginkább rövidebb túrákra használom a gépet, nem kimondott kanyarvadászatra, de azért az se baj ha betapad szükség esetén. Olvasgattam teszteket mindkettőről és van aki áradozik róluk, van aki szidja, úgyhogy nehéz eldönteni. Más típusok nem nagyon jönnek szóba a méret miatt (110/80 17 és 130/70 18). Esetleg, ha valakinek van tippje, hogy hol lenne érdemes beszerezni, azt is megköszönném.
Amiket Oliver89 írt, valóban mindegyik jó lehet neked :) De nyugodtan csörögj ránk,ha bővebben kell információ,vagy segítség,szívesen segítünk.
Szia, ennek a szettnek az ára: 74890 ft. (mai 316-os Euroval számolva) Nyilván ha az Euro lejjebb megy, olcsóbb. Vagy ha van Eurod,abban is lehet fizetni nálunk :)
Nekem PP3 van, nem tudok róla rosszat mondani.
Mivel azonban a Pirelli gumi egy teljesen új feljesztés és nagyon hangoztatják a sportosságot, ezért, vélhetően jobb a tapadása mint a Michelin-é.
A gumi közepén a keményebb komponens aránya a Pirellinél sokkal kisebb (20% vs 50%), ez is a nagyobb sportosságot mutatja.
Szia! Az előbb volt róla szó. Metzeler m7rr, Bridgestone S21 vagy a Rosso III közül érdemes választani sztem.
Szevasztok! Nem tudok dönteni hogy melyik gumit vegyem Yamaha R6omra. Michelin Pilot Power 3 és Pirelli Diablo Rosso 3 között vacilálok. Utcán használnám sportosabb közlekedésre. Elsődleges szempont a tapadás de azért örülnék ha nem kopna el extrém gyorsan... Ti mit ajánlotok?
hali segitséget szeretnék gumit akarok venni 130/70/17 continental contitwist-et van valakinek ilyen gumija érdekelne hogy esőbe illetve szárazon a tapadása milyen meg a kanyarokat hogy veszi. meg mennyire kopik. köszönöm.
Hello!
Kérdés: Bridgestone s 21 elöl a szokásos 120/70 hátra 190/55 párban hogy néz ki nálatok úgy nyomozatilag....szóval mennyibe kerülnek?

köszi
üdv
A mostani 2ctkkel teljesen elegedett vagyok utcan, palyan meg nem nagyon probalgattam a hataraikat, de sztem azert a mostani m7rr-s21-rossoIII vonal azert mar joval tobbet tud. Ha elkopnak, akkor ebbol a harmasbol megy fel vmelyik vagy bevallalok egy supercorsat vagy racetecet.
És ha a Pilot Power-el kellene összehasonlítani?
Persze, felhasznalasrol meg guminyomasrol nem is beszelve, a mostani ezresen sztem sem birna 6nal tobbet, bar az azert nem szamit meg mindig rossznak. Az s21 allitolag meg jobban birja. Felek is a futasteljesitmenytol, ha a supercorsa vagy a racetec rr kozul valasztok nyarara.
Igen sejtettem :)köszi
Szia,

Rövid és tömör lesz a válaszom: nincs :)
SP utcai, SC pedig verseny keverékek, ahogy eddig is volt.