Használt Sport túra gumit keresek 120/70 17" méretben. SV1000 motorra. Hátul már megvan a Michelin Pilot Road 4.
4mm feletti profilmélységgel.
Köszönöm!
Szia! Nekem van egy 190/55 Pirelli Supercorsa SC2 ami majdnem ugyanaz mint a Racetec K2! (Ugyanott gyártják őket) A keverék is hasonló ha nem ugyanaz. A gyári kopásjelző furatokon mérve középen 4.5mm a kigyorsitásokon 4mm a minta. 2014-es évjárat. Van bele vágva minta is(D211) ha lábon menne a motor a ringre. Azért adom el mert 200/60-ra van áttételezve a motor, és nem akarok emiatt áttételt cserélni.
Szaisztok! 190-s Vágott slicket keresek , főképp metzeller racetec-et.... Valakit tudtok esetleg aki foglalkozik használt gumival és megbízható?
Előre is köszönöm!
Szia!
Szerintem jók lehetnek erre a használatra a Michelin Power sorozat néhány fajtája, aztán a Michelin Pilot Road 2-3-4. két komponensű abroncsai, Bridgestone S20, S21, Dunlop Sportsmart 2. Ha ránk csörögsz, szívesen segítünk konkrétabban. Illetve a webünkön minden árat megtalálsz :)
Nem ismerem a Goldspeed slicket, de talán elsőre inkább másik alternatívát keresnék helyette. A másik dolog, hogy valóban nem biztos, hogy SM slicket tennék az F3-ra.
Sziasztok!
Honda CBR 600F4i típusú motorra keresnék (új)gumi garnitúrát utcai használatra.
Fontosabb a tapadás mint a futásteljesítmény, persze nem hátrány ha esetleg tartós is az abroncs.
Van valami tippetek remek ár/érték arányban?
Köszi!
Na ez legalabb jo hir akkor nem para a nagyobb suly egy supermoto guminak.
Lattam valami goldspeed slicket az milyen lehet?
Nagyon kezdo vagyok ebben a temaban.
Kispalya,kezdesnek,nem koridore csak feszultseglevezetesre kene.Az emlitett f3 ra.
Köszi.
Ha jól emlékszem a CBR-nek 4,5-es kereke van, arra 160-as gumi kell. Akár SM gumi is, a méret a lényeg. Anno volt 170-es gumival is CBR, bár talán az már nem F3 volt, annak már inkább 5,0-ös kereke volt.
Nem tudom, de nem hiszem. Olyat még nem hallottam, hogy a rossz futómű miatt szétreped a gumi. Furcsa kopáskép az igen (féloldalas, kagylós stb.), de repedések? Szerintem ott magával a gumival van baj, ha egy futóműhibától képes kirepedezni.
Használt Sport túra gumit keresek 120/70 17" méretben. SV1000 motorra. Hátul már megvan a Michelin Pilot Road 4.
4mm feletti profilmélységgel.
Köszönöm!