Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És milyen nyomással használjam...
Köszi szépen! Ez nagyon közel van hozzám :D (googlival az életbe nem találtam volna meg... szólni kéne nekik, hogy a kereső kulcsszavakon kéne még egy picit finomítani :)
Toluk fogok tanacsot kerni, milyen gumit ajanlanak sportos-turazashoz a motoromra.
Manapság már ki vannak okosítva a rendőrök és tudják, melyik gumi milyen. Nem éri meg kockáztatni.
Szia,keress rá a google-n: gumiszerviz16. Ő használt gumikkal foglalkozik és szerel is. Ért hozzá, versenycsapatoknak is dolgozott :)
Remelem nem talakozok velel
Ha felismeri akkor igen....és ha érdekli akkor felismeri.
Biztos?
Igen.
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne.
Vágott Slick gumi van a motoron azért megbüntethet a rendőr?
Sziasztok, Használt 170/60-as vagy 180/55-ös gumit keresek (csak hét végente megyek 1-2 órát a motorral - pilisbe kb) esőben nem használom.
Most egy dunlop sportmax van fent, de már nem nagyon van minta a kerékben. Ezzel is el vagyok még egy kis ideig, de jobb lenne mélyebb mintázatú gumi. régeben metzeller z6 volt fent, ilyen is érdekel vagy bármi más tapadós inkább sportosabb gumi. k0v4csistv4n kukac gmail címen elérhető vagyok. Érdekelne olyan műhely is ahol felszerelik a gumit. X. vagy XV. kerületben (esetleg XIV.) Régen a Jáhn Ferenc utcába jártam, de valaki azt mondta, hogy leégett a műhely. (Ott volt szerelő meg gumis egyben... kár érte...)
Sziasztok! Michelin power supersport-al supersport evo-al valakinek van tapasztalata? Utcára használnám sportosan.
Esőben tapadás?
Eladó egy jó állapotban lévő Dunlop Sportmax D208 150/60/17
10,000
Érd:klassz41@gmail.com
Köszi
Köszönöm a választ.
Nekem a TipTop O-gyűrűs szettem van, nem a kukacos. Szóval új szerszàm is kellene(?) meg az zacskós volt, nincs cibzàros kistatyóm sem.
Nekem Angel van hátul. Olyan 2-3000 raktam eddig bele meg sem nagyon látszik rajta. Nem eszi meg a gumit a nyomaték, szerintem egy kifejezetten jó gumi és a széle lágy így a kanyarokat is szépen fogja nekem eddig bejött.
Lehet kapni külön CO paront,kukacot,ragasztót a luis-ban,ezért nem kell egész szettet venni.
Sziasztok,
sajnos elhasznàltam a patronokat a defektszettemből úgyhogy szükségem lesz egy új csomagra. Kecskeméten talàltam viszonylag jó àrban cibzàros-kistàskàs kivitelt, Bp-n kapható ilyen hasonló àrban? Én csak 7....15 között talàltam.

http://www.parilla.hu/termekei...
van egy új metzeler racetec k2,és egy új pirelli superbike sc3 első slick.120/70 2008as gyartasok 15ezer/darab
van, ha visszaolvasol a fórumban sok hozzászólásban találkozhatsz vele... tedd fel nyugodtan, nagyon jó túragumi. nagyobb erősebb vasakon is kitűnően teljesít...
Sziasztok!
Pirelli angelt szeretnék feltenni a Banditomra (650es), van valakinek tapasztalata ezzel a gumival?
150/70 17 Kerület Roadtec z6. 08 -as. 14000ft. 20 376 4636
Superbike SC2