Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Keresek 19" és 21"-os enduro gumit.
Nekem csak a műszakihoz kellene,tehát az se baj ha már kopott csak még a vizsgán átmenjen vele a motor.
Előre is köszönöm!
Oke, hogy szivesen segitetek, de azert van a forum gumis temaja, hogy meg lehessen vitatni dolgokat, mert masokat is erdekel(het) a kerdese...
Ennyi erobol nem kene gumis topic, mert mehet mindenki egybol a dilerhez tanacsert.
Palyan jobb a pirelli de utcan a bridgestonet konnyebb bemelegitenibes melegen tartani.
Savi, hát eléggé közel áll a két gumó egymáshoz.
Ami szerintem különbség lesz, az a vizes tapadás az S21 javára. Az az S20 EVO-nál is szuper volt, és a Bridgestone szerint ugyanazt érték el az S21-nél.
Viszont lehet, hogy tapadásban jobb lesz a Rosso III, nagyon hajaz a Supercorsára, ami tapadásban nem gyenge ám.
Keres meg bennünket, tudunk neked segíteni szerintem :)
Sziasztok!
Gumi vasarlas elott allok. De nem tudom melyiket valasszam. Bridgestone battlax s21, vagy pedig pirelii diablo rosso III.
Valakinek esetleg van mar ezekkel tapasztalata? Tudom, hogy eleg ujak, de hatha...
1-2 alkalom palya, de többnyire tuca, ami inkabb hegyi szerpentin, de azert neha irany a tengerpart, ami ugye autopalya végig. Z750 re lesz szerelve. Kopas annyira nem erdekel, de a tapadas igen.
Köszi az értelemes valaszokat :)
Találkozzunk a budapesti Hungexpo-n az idei AMTS motorshow-n Péntektől- Vasárnapig. Mint az előző években is, mi biztosan ott leszünk rengeteg új friss motorgumival és a legújabb típusokkal is, amiket Január óta már egyébként is meg tudtatok vásárolni nálunk, a legjobb áron itthon! Megtaláltok bennünket a G pavilon 4-es standján!
Széles utat: Revolution Motor
Persze, hogy fel lehet, csak annyira kemény lesz a futófelület, hogy tapadni nem sokat fog ... mondjuk elkopni sem, még egy évtizedet elgurul :D

Szerintem ne kockáztass, inkább vegyél egy olcsóbb, másodvonalas, de újat, ennek már a gyártása is megállt.
Urak
Öcsém 2005-2006 körül vett Pilot Road-ot,de valamilyen trükk folytán tök új állapotban megmaradtak a gardróban tárolva.
Az lenne a kérdés,hogy ezeket a gumákat fel lehet-e rakni.
Köszönöm,üdv.
Szívesen segítünk a választásban:) Vagy akár most hétvégén személyesen is megtalálsz minket a motorkiállításon, G4-es stand :)
Baszki legalább oolvasni tudni kéne menő nepper léttedre.
Ez gyakorlati tapasztalat.
Inkább adj nekem drágán övcsattot......ha az még mwegy így 50 felett.
Azt irja a net, hogy a Corsa kozepe olyan kemenysegu, mint a Rosso2 szele. Es hogy a Corsa szele SC1-es kevereknek megfelelo. Ez azert markans kulonbsegnek hangzik.

A gyakorlatban is ekkora kulonbseg volt a ketto kozott tapadasban? Mert ha nem egetrengeto a kulonbseg, akkor jobb nekem a Rosso2, mert tovabb tart.

Olyan gumi kene, ami hideg idoben is hasznalhato, nem csak 20 fok folott. Corsa milyen hidegen? Koszi.
Új első gumi valakinek? 120/420 pirelli rain. 5000Ft
Most már elég az elméletből Kéne egy kis gyakorlat is.........úgy csak hitelesebb
A rosso2 8000-et birt kopasjelzoig,a rosso corsa csak hasznaltan volt fenn talan 2-3000 et de azt 3 milisen.Kb 5-6000 atlag hasznalat mellett.
Tapadnak mint a ragaszto az en szintemen de gyorsan fogynak.
Rosszat irtam. A Rosso Corsa es a Rosso2 kozott gondolkoztam.
A strada egy bakelit tura a supercorsa meg versenygumi.A ketto kozt van jopar fokozat.Inkabb ott keress.
Lassan majd kell nekem is valami jo gumi a Hornetre. SuperCorsa vagy Corsa Rosso legyen? Kell menni autopalyan is, magyar kozuton is, varosban is, kanyargos hegyvideken is, meg parszor nyilt napozni is.

Corsa felek, hogy elfogy nagyon hamar az autopalyan. Rosso tapad ugy, hogy lehet lapjara donteni a motort labtartoig? Most Diablo Strada van, de sportosabb, ragadosabb gumit keresek, mert kanyarban nekem keves a Diablo Strada.
"A pirelli Olaszország vezető gumigyártója"
Inkabb Kina vezeto gumigyartoja... Ettol persze meg jo gumi.
Ha esetleg valaki nem látta még valahol : https://myoffer.moto.michelin....
Közben megtaláltam, csak először átsiklottam felette. Nemsokára kereslek majd benneteket
SPV2 tehát úgymond az utcaiból nem létezik 160/60 as méretben
SC1, SC2-es keverékben viszont van :)
Supercorsa nincs ebben a méretben /160/60)?
Tesztalany: Milka
Van már programod Március 18-20-ig? Szerintünk igen!
Találkozzunk a budapesti Hungexpo-n az idei AMTS motorshow-n. Mint az előző években is, mi biztosan ott leszünk rengeteg új friss motorgumival és a legújabb típusokkal is, amiket Január óta már egyébként is meg tudtatok vásárolni nálunk, a legjobb áron itthon! Megtaláltok bennünket a G pavilon 4-es standján!
Revolution Motor