Sziasztok!
Ktm Exc 450 '08-ra szeretnék Metzeler gumikat cserélni. Eddig Dunlop D952, Michelin Ms3 voltak fent, de csúszkálok a kemény talaj miatt. Köves, murvás, sziklás részeken megyek és a 6Days gumikat szeretném kipróbálni. Milyet ajánlanátok? Extreme, unicross?
Sziasztok
Kaptam ma egy csavart a hátsó gumiba / vagy hétvégén, igazából ma vettem észre/
Hazamentem kivettem belőle, úgy tűnik nem ereszt, amit azért furcsállok, mert lényegesen hosszabb a csavar, mint a mintamélység.
Szerintetek, ha 2 hét alatt nem fog semmit ereszteni akkor érdemes lehet levetetni, és megnézni, mit okozott belül; vagy ez esetben nyugodtan használhatom?
Köszönöm !
Persze tudom sok mindentől függ, de még pályán nem jártunk korábban, így nekünk nem is a tizedmásodpercek miatt fontos, csak egy kb érték, hogy nagyon ne lőjünk mellé
Pusztán kíváncsiságból egy ilyen hideg beállítás (2.1/1.8) kb mennyire megy fel mire rendesen bemelegedett ?
Mégegyszer köszönöm a segítséget !
Hozzáértőktől kérnék tanácsot, Euroringre készülnénk R1 és CBR600 mindkettőn s21 van, kb hány bar lenne ennél a guminál az optimális ?
Előre is köszönöm !
Sziasztok!
190/55 r17-es gumijainkat eladnám
Bridgestone battlax hypersport s20r evo dot 3014 utcán használt, jobb oldal 3,95mm közép 4,87mm bal oldal 4,1mm 20.000.-
Michelin power one dot2910 új gumi 15.000.-
Eladó pár guma: BT014 2015-ös kb. 1000-t futott 120-180-as szett 30 rugó, 016-os öreg első, 012-es öreg 180-as hátsó egyben 10 rugó külön 5 és 7, egy öreg 160/60-as Z6 4 rugóért.:
Profil mélységek és az ára?
elől a régieknek mindig letöredezett a szélső bütyöksor, állítólag az újabbak már jobbak
Ktm Exc 450 '08-ra szeretnék Metzeler gumikat cserélni. Eddig Dunlop D952, Michelin Ms3 voltak fent, de csúszkálok a kemény talaj miatt. Köves, murvás, sziklás részeken megyek és a 6Days gumikat szeretném kipróbálni. Milyet ajánlanátok? Extreme, unicross?
BT021 párt én is tudnék 48 ezer alatt.
Tud valaki valami jó Poad2 páros akciót?
Ha túltárolt, az sem probléma. (50-60e körül, inkább 50)
Kaptam ma egy csavart a hátsó gumiba / vagy hétvégén, igazából ma vettem észre/
Hazamentem kivettem belőle, úgy tűnik nem ereszt, amit azért furcsállok, mert lényegesen hosszabb a csavar, mint a mintamélység.
Szerintetek, ha 2 hét alatt nem fog semmit ereszteni akkor érdemes lehet levetetni, és megnézni, mit okozott belül; vagy ez esetben nyugodtan használhatom?
Persze tudom sok mindentől függ, de még pályán nem jártunk korábban, így nekünk nem is a tizedmásodpercek miatt fontos, csak egy kb érték, hogy nagyon ne lőjünk mellé
Pusztán kíváncsiságból egy ilyen hideg beállítás (2.1/1.8) kb mennyire megy fel mire rendesen bemelegedett ?
Mégegyszer köszönöm a segítséget !
Hidegen 2,1 elöl, hátul pedig 1,8. De természetesen ezen értékek nagyban függnek a motorozási tempódtól, illetve az időjárástól is :)
Hozzáértőktől kérnék tanácsot, Euroringre készülnénk R1 és CBR600 mindkettőn s21 van, kb hány bar lenne ennél a guminál az optimális ?
Előre is köszönöm !
190/55 r17-es gumijainkat eladnám
Bridgestone battlax hypersport s20r evo dot 3014 utcán használt, jobb oldal 3,95mm közép 4,87mm bal oldal 4,1mm 20.000.-
Michelin power one dot2910 új gumi 15.000.-
703738046 SMS-re nem válaszolok, köszönöm