Ha újban gondolkozol,szívesen segítünk, de ha használtat szeretnél,akkor pedig van partnerünk,aki ebben tud neked segíteni. Keress meg minket az elérhetőségeinken :) Köszi :)
Gumit szeretnék venni, 120/70+160/60-as méretben szinte csak utcai használatra, túrázásra használnám, van-e valami jó ajánlatotok, valamint használt gumiban is érdemes gondolkodni vagy csak ujban inkább?
Szia!
A Dunlop Qualifier II. helyett ha sportosabb abroncsba gondolkozol, akkor a visszajelzések szerint a Dunlop Sportsmart II. vagy Metzeler M7 RR, ha sport túrásban, akkor pedig Michelin Road 2-3-4-es sorozat, vagy a Dunlopnak az új Roadsmart III.-ja is jó választás lehet. Keress meg minket nyugodtan az elérhetőségeken és szívesen segítünk :) www.revolutionmotor.hu
06/209786219
Úgy néz ki le kell cseréljem a gumit a mocin (Fz6S).
Eddig Dunlop Roadsmart volt rajta, gond nélkül elment 10000 Km-t (szinte 0 a kopottsága) csak úgy néz ki megöregedett.
Elég kevesett használtam sajna az állandó munka miatt a vasat (6 év alatt 10000 km), a gumi viszont nagyon kemény lett 6 év alatt és tavaly is észrevettem, hogy nagyon nehezen melegedett fel (szinte csak langyos lett csak akkor is). Érezni is lehetett is a kanyarokban.
Általában kevesett, de tempósan kanyarogva megyek (bár idén már be van tervezve egy Erdélyi körút és a Garda-tó is) egyszóval nem a tartósság lenne a fontos hanem a minnél jobb tapadás.
Mit ajánlanátok?
Szemezgetek DUNLOP QUALIFIER 2 - vel. Van valakinek tapasztalata vele vagy hasonló nem túra hanem sportgumival?
Sziasztok! Sajnos nincs már rá szükség így megválnék nyáron vásárolt Metzeller Z8 gumiktól. Motoron nem volt 110/70 150/70 dot a képeken. 55000 ha postán kéred+posta. A gumi Mogyoródon található környékére esetleg el tudom vinni. +3630-328-0203
Ránézésre ez egy Diablo Rosso II-es abroncs, mai szemmel nézve nem egy új fejlesztésű gumi, épp idén kerül piacra az utódja a Rosso III ( időszerű volt már )
Nevezzük egy jó közép kategóriás sport abroncsnak a Pirelli kínálatából, egész gyorsan melegszik, jól is tapad, futásteljesítménye persze felhasználás függő, akár 6-8000km-et is képes elfutni. Jó visszajelzéseink vannak róla.
Sziasztok most vettem egy Z1000 es Kawát és azon Pirelli Diablo gumik vannak mivel nem nagyon vagyok otthon a pirellikben ezért valaki írna rola nekem pár szót ? Köszi :)
A Motion Conti kínálatából egy elég belépő szintű gumi, sportosabb kanyargásra semmi kép nem javasoljuk, okozhat kellemetlen meglepetéseket, és egy erősebb gép elég csúnyára tudja koptatni. A RoadAttack 2 az a gumi ami már inkább alkalmas egy jó kis túrázáshoz és sportosabb kanyargáshoz is. Nem a legtartósabb a sport/túra abroncsok között ezt azért illik tudni róla. Ha Conti közül a legjobbat akarod választani akkor RoadAttack 2 EVO
Sziasztok!
Gumi vásárlás előtt állok, Continental Conti Motion-ról szivesen hallanék véleményeket mennyire tartós, átlagos inkább túrázós néha egy kis kanyar vadászatos használat melett!, vagy esetleg a Roadattack 2-esről!
Köszönöm
Szia, az oldalunk épp fejlesztés alatt áll, teljesen megújul, ezért némely gumikat még nem látni a listában, de természetesen van minden :)
Ennek a szettnek az ára 120/190-es méretben kb. 85000 ft :)
Szia!
45.000 ft-ig bezárólag bőven találsz jó minőségű,új DOT- os abroncsot nálunk. Csörögj ránk és szívesen segítünk a kérdéseidben, mindenben. Árak tekintetében is szerintem elég jó helyen vagyunk országszerte, nézz körül nyugodtan nálunk :) A komponensekről csak annyit röviden, hogy a kétkomponensű gumik technológiájukban jóval fejlettebbek már, mint az egy komponensűek :) www.revolutionmotor.hu
Szia! Néztem a honlapotokat (vásároltam is már tavaly tőletek), de nem találok Metzeler Racetec RR K3at. Ha mégis van tudsz nekem egy árat mondani rájuk? 120/70 és 190/55
Szia igen van olyan egy komponensű gumi ami piszkosul tapad :D Diablo Supercorsa. De egyébként a Super/Hypersport gumik szerintem mindent tudnak ami az utcára kell és még egy kicsit a pályázásra is alkalmasak. Nézd meg a KEKHOD oldalát ott mindig van valami akció. :)
Sziasztok!
tavaszra szuksegem van egy hatso gumira. Kawa z750 re szeretnem. Mindenkepp sportos hasznalatra, de sok az egyenes is felénk. A parameterek a következők: 180\55 17. Nem baj, ha gyorsan fogy, de azert ne legyen kuka 1000 km alatt. Bar inkabb a gumi kopjin. Int a bor ruha. :) Arban pedig jo lenne, ha max 50-60 ezerbol megallna.
Ket komponensu gumi tud olyan tapadast adni mint valami egy komponensu puha gumi?
Köszi a valaszokat es ötleteket
34000 ft-ért van nálunk két komponensű Michelin Road 2. az általad írt hátsó méretben :) Amit írtál Bridgestone BT014 R, arról viszont tudnod kell, hogy nem két komponensű gumi.
Bármi kérdésed van,keress bátran.
Üdv nem nagyon vagyok otthon a témában úgyhogy segítséget kérnék 180/55 zr17 2 komponensű gumit szeretnék venni az idei szezonra ,és a Bridgestone BT014 R-et találtam ami nekem megfelel anyagilag viszont erről nics semmi infó. Tudnátok esetleg valamit ajánlani ami persze nem 70ezer . Csak túrázásra használom a gépet és nem úgy megyek mint VR.
Bridgestone b16 PRO 2015ös 120/70
Mélysége középen 3-3.1mm
Michelin pilot power 3 2015ös 180/55
Mélysége középen 2.6-2.7
Párban 26e ft