Supersportban jó döntés lehet egy M7RR, Power3 esetleg még 2ct, RossoCorsa, SportSmart II
Nézz szét a honlapukon, vagy hívj fel minket elérhetőségeinken. Slickben is tudunk segíteni.
Szia, Michelin Pilot Power 2 CT, de ugyanúgy jó a Metzeler Racetec RR K3 Street Legal is (Man TT-s gumi). Nyugodtan keress minket, ha segítség kell, szívesen adunk információt :)
Szükségem lenne egy olyan infóra, hogy szerintetek melyik a leggyorsabban melegedő első gumi a piacon és persze ezzel párhuzamosan a legpuhább keverékű..
Régi motorosként leragadtam a Mez Racetech K0 körül. Van jobb?
Új! Pirelli SL26 motorgumi akció!
Termék eredeti ára: 14 000 Ft
A termék kedvezményes ára: 9 990 Ft
(110/100-12-es méret!)
A pirelli Olaszország vezető gumigyártója Az SL 26 egy nagyszerű, teljes szezonos gumi amely nagy kanyarsebességet és optimális gumikopási adatokat mutatott a legtöbb teszt során. Magas vezetési komfort Mély barázdák és nagy blokkok amely az esőben is optimális elvezetést biztosít.
Ha csak én megyek ilyen keveset akkor hogy van az hogy majd minden 10 éves vagy idősebb motorban 30e km vagy alatti futás van? :)))))
Nem furcsa az élet?
A helyzet az, hogy olvasni tudni kell :) Az a válasz, amire hivatkozol itt részünkről, az egy másik érdeklődő által feltett kérdésre a válaszunk. Le is tudod ellenőrizni.
Erre válaszoltuk amit idéztél, kérlek ne kevered a szezont a fazonnal: "Sziasztok! 150 vagy 160 as sportgumit keresek. Van valakinek eladó?"
Légy kedves a hozzászólás előzményét megtekinteni, de idézek a kedvedért tőled "Ha újat keresel, nálunk van többféle gyártótól is"
akinek válaszoltál csak és kizárólag supercorsát keres, az hogy új vagy használt, az lényegtelen, erre Ti ezt reagáltátok. Nem is tudom hol a probléma, nyugalom képben vagyunk Pirellit illetően ;)
A Michelin Road 2,3,4 mindegyik jó lehet számodra, aztán a Dunlop Roadsmart sorozatok közül is tudnánk ajánlani neked. Pirelliből is van, ami jó lehet, szóval ha esetleg megkeresel minket és szűkítünk a paramétereken, akkor könnyebben tudunk segíteni.
Üdv. :))
600-as motorra kevés futás (3e km) mellett milyen gumit ajánlotok újban, ami a legjobb tapadást nyújtja? (120/70 R17 és 160/60 R17)
Ami mondjuk 4-5 évet kibírna ilyen futással, utána úgyis csere a kora miatt...
Supersportban jó döntés lehet egy M7RR, Power3 esetleg még 2ct, RossoCorsa, SportSmart II
Nézz szét a honlapukon, vagy hívj fel minket elérhetőségeinken. Slickben is tudunk segíteni.
Előre is köszi.
Van jónéhány cikk róla: http://hegylakok.hu/?s=nankang
Keresd a teszteknél, van róla több részes tartósteszt. Jó olvasgatást
Anno keresgéltek embereket is teszthez... biztos van ennél bővebb eredmény róla vkinek vhol a fiókban
Nem egy Road 4, de az ára is majdnem fele.
Ma találkoztam ezzel a gumival egy motoron, onnan jutott eszembe... Van erről vkinek tapasztalat? Maradok a PR3-nál, de azért érdekelne...
Régi motorosként leragadtam a Mez Racetech K0 körül. Van jobb?
Termék eredeti ára: 14 000 Ft
A termék kedvezményes ára: 9 990 Ft
(110/100-12-es méret!)
A pirelli Olaszország vezető gumigyártója Az SL 26 egy nagyszerű, teljes szezonos gumi amely nagy kanyarsebességet és optimális gumikopási adatokat mutatott a legtöbb teszt során. Magas vezetési komfort Mély barázdák és nagy blokkok amely az esőben is optimális elvezetést biztosít.
Pont olyan sok a tekert óra, amilyen kevés a jóindulatú és jó szándékú ember....
Nem furcsa az élet?
Erre válaszoltuk amit idéztél, kérlek ne kevered a szezont a fazonnal: "Sziasztok! 150 vagy 160 as sportgumit keresek. Van valakinek eladó?"
Légy kedves a hozzászólás előzményét megtekinteni, de idézek a kedvedért tőled "Ha újat keresel, nálunk van többféle gyártótól is"
akinek válaszoltál csak és kizárólag supercorsát keres, az hogy új vagy használt, az lényegtelen, erre Ti ezt reagáltátok. Nem is tudom hol a probléma, nyugalom képben vagyunk Pirellit illetően ;)
Ha van ugyanolyan jo, mint a pirelli de feleannyiba kerul, akkor veszek belole
A Pirelli Supercorsa-t mond már meg nekem légy szíves, hogy "csak és kizárólag a Pirelli-n" kívül ki gyártja még??
Üdv. :))
600-as motorra kevés futás (3e km) mellett milyen gumit ajánlotok újban, ami a legjobb tapadást nyújtja? (120/70 R17 és 160/60 R17)
Ami mondjuk 4-5 évet kibírna ilyen futással, utána úgyis csere a kora miatt...
Köszi!
nézz be hozzánk is, tudunk adni készletről, csak és kizárólag Pirelli által gyártott supercorsát :)