Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idén debütál a Dunlop RoadSmart3, kaptunk is belőle egy kis ízelítőt, 2db metszet formájában, amit gyorsan meg is mutatunk Nektek ;)
Egy kis érdekesség
Nekem van 190-esem, ha érdekel. És nyugodtan használhatsz 2013-ast is, én 2013-ban még előfordult, hogy 2006-ossal is versenyeztem. 1: Soft, 2: Med/soft, 3: Med, 4: Med/hard, 5: Hard. Email-en és telefonon elérsz!
Ha 2,15 col széles a felnid akkor rá megy(ballonosabb belsőt is illik beletenni ) de az xr 400-ra a 120-as gumi is elég lehet , ilyet is lehet kapni verseny endurokra(125-200cc).
Üdv! Egy kis segítséget kérnék. Vagy egy pár 2013as 212 pro-m (azt hiszem mindekettő medium) 190/55ös hátsóval a motoron. Találtam egész jó árban 200/55ös hátsót a neten, ami pro 3 medium. Mi a különbség a pro 1-2-3- között? Illetve 2013as gumival még azért lehet pályázgatni?
Az lemaradt, hogy 17 colos gumi kell .
Üdv mindenkinek!
keresek 95/70-es slick gumit. Akinek van kérem jelezze, köszönöm :)
Keress meg bennünket, biztos hogy tudunk segíteni neked :)
www.revolutionmotor.hu
Sziasztok! Ilyen gumi létezik még? Hátsót találok, de a hozzá való elsőt nem nagyon.
Ahogy láttam már a keménységet sem teljesen úgy jelzik mint akkoriban.
Teljesen normálisan használtam, közúton. Májusban nullára kopott, 1hónap alatt amikor még igazán jó idő nem is volt. Mellesleg nem is volt az a húúú de tapadós gumi.
Reménykedjünk hogy javítottak valamit rajta.
Ez teljes mértékben lehetséges :)
Én a power pilot 2ct-vel elmegyek 8e km-et!...1000-es motoron! ..angel st-vel 13e km!...(inkább túrázás)
Erősen felhasználás függő, 2500km alatt is nullára lehet koptatni, míg van aki egy sport gumival is elmegy akár 7000 km-et. Mindkettőre van példa.
Ez most mar legalabb 4000kmt ki fog birni ?
Időben be kell spájzolni
Ha lemaradsz, kimaradsz
Én türelmes vagyok, még ezt a szezont tuti, hogy kibírja a BT023
Az biztos ,hogy maradok a bridgestone-nál csak még majd megy a vaci-vaci, hogy S20 vagy T30 legyen az utód, vagy esetleg S21
Addigra már úgy is feltöltitek a készletett
szar se történik ha rákattintok...
Pontosan nem tudom még Neked megmondani, nemsokára beárazzuk és amint kicsit masszívabb készlet lesz mögötte elérhetővé is tesszük.

Összesen kaptunk 1db elsőt és 3db hátsó méretet 180/55 190/50 és 190/55. Még a Bridgestone Hungáriánál sincs sok ;) kis türelmeteket kérjük, mire ezek a karikák kellenek, addigra bőven lesz :)
Akkor sokan sorban állnának...
Üdv
És milyen áron lehet majd hozzájutni?
Páros akció??? Elsőt veszed, hátsót kapod féle akció jól csengene
Aztán nem lenyúlni a szövegem
MEGÉRKEZETT!!

A Bridgestone váratlanul, szinte meglepetés szerűen piacra dobta az új utcai sport abroncsát az S20 EVO utódjának szánt S21-es modellt.
Természetesen hozzánk is megérkeztek az első darabok, hamarosan elérhető lesz webshoppunkban. Addig is látogassatok el hozzánk.
www.r17.hu
Eladó több méretben IRC Téli gumik:
140/60 R13 2db
130/60 R13 1 db
120/80 R16 2 db
100/80 R16 3 db
100/80 R17 1 db
Ár: 4-7 ezerig.
Találkozunk jövőre is a már megszokott jó árakkal és a minőségi új motorgumikkal! Kívánjuk minden kedves vásárlónknak szeretettel az alábbiakat: Revolution Motor
Utcai enduro gumik eladók.
Dunlop Trailmax D607F 90/90-21 első 10.000,-Ft
Dunlop Arrowmax GT501J 120/90-18 hátsó 10.00,-Ft
Keveset futottak, nem voltak javítva.

Üdv.: Laci
Michelin macadam 130/80 18-as méretben 5e ft-ért eladó.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok!
18 és 21 es enduró gumit keresek.Leginkább Mitas e09 érdekelne de hozzá hasonlót is megnéznék.