Idén debütál a Dunlop RoadSmart3, kaptunk is belőle egy kis ízelítőt, 2db metszet formájában, amit gyorsan meg is mutatunk Nektek ;)
Egy kis érdekesség
Nekem van 190-esem, ha érdekel. És nyugodtan használhatsz 2013-ast is, én 2013-ban még előfordult, hogy 2006-ossal is versenyeztem. 1: Soft, 2: Med/soft, 3: Med, 4: Med/hard, 5: Hard. Email-en és telefonon elérsz!
Ha 2,15 col széles a felnid akkor rá megy(ballonosabb belsőt is illik beletenni ) de az xr 400-ra a 120-as gumi is elég lehet , ilyet is lehet kapni verseny endurokra(125-200cc).
Üdv! Egy kis segítséget kérnék. Vagy egy pár 2013as 212 pro-m (azt hiszem mindekettő medium) 190/55ös hátsóval a motoron. Találtam egész jó árban 200/55ös hátsót a neten, ami pro 3 medium. Mi a különbség a pro 1-2-3- között? Illetve 2013as gumival még azért lehet pályázgatni?
Sziasztok! Ilyen gumi létezik még? Hátsót találok, de a hozzá való elsőt nem nagyon.
Ahogy láttam már a keménységet sem teljesen úgy jelzik mint akkoriban.
Teljesen normálisan használtam, közúton. Májusban nullára kopott, 1hónap alatt amikor még igazán jó idő nem is volt. Mellesleg nem is volt az a húúú de tapadós gumi.
Reménykedjünk hogy javítottak valamit rajta.
Én türelmes vagyok, még ezt a szezont tuti, hogy kibírja a BT023
Az biztos ,hogy maradok a bridgestone-nál csak még majd megy a vaci-vaci, hogy S20 vagy T30 legyen az utód, vagy esetleg S21
Addigra már úgy is feltöltitek a készletett
Pontosan nem tudom még Neked megmondani, nemsokára beárazzuk és amint kicsit masszívabb készlet lesz mögötte elérhetővé is tesszük.
Összesen kaptunk 1db elsőt és 3db hátsó méretet 180/55 190/50 és 190/55. Még a Bridgestone Hungáriánál sincs sok ;) kis türelmeteket kérjük, mire ezek a karikák kellenek, addigra bőven lesz :)
A Bridgestone váratlanul, szinte meglepetés szerűen piacra dobta az új utcai sport abroncsát az S20 EVO utódjának szánt S21-es modellt.
Természetesen hozzánk is megérkeztek az első darabok, hamarosan elérhető lesz webshoppunkban. Addig is látogassatok el hozzánk. www.r17.hu
Találkozunk jövőre is a már megszokott jó árakkal és a minőségi új motorgumikkal! Kívánjuk minden kedves vásárlónknak szeretettel az alábbiakat: Revolution Motor
Utcai enduro gumik eladók.
Dunlop Trailmax D607F 90/90-21 első 10.000,-Ft
Dunlop Arrowmax GT501J 120/90-18 hátsó 10.00,-Ft
Keveset futottak, nem voltak javítva.
Egy kis érdekesség