Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy szett Michelin Pilot Road2 2CT 2012 50-51. heti gyártás!
120/70 ZR17
180/55 ZR17
Sportgumira váltottam, van még rajta minta bőven. Profilmélység kb. 4mm

27ezer
czekmeisterd@gmail.com
Köszi szépen, ez jó hír!

Ma találtam Szlovákiában (nekem az van közel) használt, de kiváló állapotú Pilot Power-t, 50 Euro körül+15 euro körül mondták a szerelést úgy, hogy a motorral odamegyek és új gumival jövök ki.

Ugyanilyen áron volt Battlax BT14/16, illetve Conti Race Attack is azt hiszem.
Bár most, hogy 100 euro körül mondták Pilot Power-t újan, így lehet, hogy megfontolandó az is.
Tényleg nem tudom, kell-e nekem szalon új gumi, vagy jó a használt, de tökéletes mintás is. (végülis a Racetec-em is egy hónapig bírta csak, méghozzá úgy, hogy a szélein még egész jó a minta, a közepéről meg elfogyott- a hosszú, egyenes utak eredménye, hiába, nem lehet egyszerre szerpentinmenő, meg túragumi is valami)
Sziasztok
Eladó nagyon jó állapotban lévő osztrák palyagumik, mind 2013-2014 es gyártású gumik.
Dunlop sportmax Gp 190-55 R17
Pirelli Diablo Superbike 200-60 R17
Pirelli Diablo 180 -60. R17.
Dunlop kr 106 120- 80. R17
Continental Sport. ATTACK 190-60. R17
Diablo. Superbike 200 -60 R17

Érdeklődni.: szabodaniel.1988@gmail.com
A Bridgestone Exedra ha nincs raktáron akkor is 2-3 nap alatt megérkezik, mert folyamatosan kapunk belőle.
Tudom, hogy alapból drágább gumi a supercorsa
Én mindig nálatok nézem az árakat, mert eddig tényleg nálatok a legjobb. Pl. a 2ct-t nem találtam olcsóbban, pedig körülnéztem Az lesz a következő,vagy a Power 3
Igen,sajnos a pirelli alapból elég drága :)) de köszi hogy írtál minket :)
csörögj rám és mindent megbeszélünk:) köszi
Köszi, tényleg szimpi
Bridgestone Exedra Max néztem ki ár/érték arányban , meg abból van is... (michelin-t szerettem volna eredetileg de az első méretből nem találtam)
Mennyi idő alatt kapom meg a rendeléstől számítva?
Jövő héten vissza térnék rá.
Köszi szépen
Pirelli daiblo rosso corsám már volt,azt tudom ajánlani. Gyorsan be tudod melegíteni és marha jól tapad! Diablo supercorsa tapadás szempontjából szerintem egy álom,de elég drágán adják sajnos. Nekem a következő szettem Michelin Pilot Power 2ct lesz az tuti. Két haverom motorján is próbáltam és nagyon bejött. Ráadásul árban is elég korrekt,Ancsyéknál pl. 110 euró. A Pilot Power 3 is jó áron van 125,66 euró. Arról nincs tapasztalatom,még nem sikerül kipróbálnom.
szerintem mi tudunk :) és biztos,hogy jó áron. Ha piros,vagy sárga pötty van a gumi mellett,akkor se ijedj meg, mert akkor az gyári rendelés..és remélhetőleg a gyáraknál van valamelyikből :)
http://www.revolutionmotor.hu/...
Sziasztok!

tud valaki kellemes áron gumit a motoromra?

Cruiser 180 /70 R15 80 /90 R21

Köszi
Hali

Pirelli sport gumijaival nem igazán vagyok képben.
Az Angel valóban túra gumi.
A pilot powert (2CT) csak ajánlani tudom és a revolution motort is legutóbb tőlük vettem jó ár és nagyon korrekt. Hívd fel fogsz kapni további segítséget tőlük.
Nézz be hozzánk az online shopba,és nyugodtan hívj fel,segítek választani is. Az áraink is szerintem versenyképesek www.revolutionmotor.hu
Sziasztok!

Kellene egy kis tanács 180/55 R17-es sportgumival kapcsolatban.
Z750-es Kawasakira kellene, nem pályára nyilván, de jelenleg Metzeler Racetec gumi van rajta és ezután nem szívesen vennék rá olyat, ami várhatóan kisebb tapadással rendelkezik.

Pirelli Rosso Corsa típusokból van kismillió, huszonezres árkülönbözetekkel, egyelőre nem nagyon látom át a Rosso típusokat, úgymint Dragon, Diablo, Corsa, Supercorsa.
Ha valaki ezekben el tudna igazítani, az nagy segítség lenne!

Valaki ajánlotta a Pirelli Angelt is, de állítólag az inkább túragumi, szóval közel sem tapadna annyira, mint egy jó sportgumi.
Esetleg az R17.hu-n a Michelin Pilot Power 2014-es típusa ami elég jó áron van most...

Tényleg nem tudom, melyik legyen.
Ha első (120-as) gumival együtt párban van minőségi sportgumi, amik 50-60 között megvannak párban, az lenne a legjobb, de egyelőre az első gumim még szinte tökéletes állapotban van, így talán egyelőre csak elég lenne hátra valami.

Köszi bármi segítséget!
Köszönöm a válaszaitokat!
Akkor első körben veszek egy SportAttack-et ismét hátra és majd ezt követően szettben váltok Supercorsa V2-re :)
Köszönöm megkaptam
Átküldtem emailben.
Szia Brian, tudnal adni kiindulo guminyomas erteket pirelli supercorsa v2-hoz sc1 front 120/70, sc2 rear 180/60 hideg es meleg,van melegitom,mondjuk levego homerseklet kb 17-20fok.
Koszonom a valaszod elore is
Szerintem jobban fogod szeretni elöl is a Diablo Supercorsa V2-t, mint a SportAttack2-t, nem egy kategória... Ettől függetlenül használhatnád együtt, de hidd el, hogy sokkal jobb a D-SC-V2.
Ha nem egyforma gumi van fent, elöl legyen mindig a lágyabb keverék!
üdv!Nem akarok szakbarbárságot elkövetni,inkább kérdezek előtte.K7-es gixeremen Continental Sport Attack2 van és a hátsó gumi csere esedékes már.Egy barátom a Pirelli Supercorsa V2-őt ajánlotta,hogy próbáljam ki.Kompletten cseréljem a kettőt vagy az első maradhat a Conti(még van pá ezer km neki).Igazából az eltérő puhaság érdekelne,hogy melyik milyen és járható lenne-e az az út,hogy nem egy típus van fenn.Volt valakinek már ilyennel tapasztalata?
Pirelli Diablo Superbike Slickek

http://www.kepesmotor.hu/slick...
Ha esetleg írnál az email címünkre,megköszönném,hogy ne felejtsük el.Rengetegen keresnek,így könnyen elfelejthetem,az emaileknek-esetleg telefonos hívásnak viszont nyoma van és arra biztos ,hogy reagálunk. Köszi