Hi Brian!
Tanácsodat kérném.125/80R17 Metzeler Racetec SM K1 első gumi miben különbözik a 120/70R17 Metzeler Racetec K1-től ?
Mind a kettő 3,50"kerékre felmegy.1000-es sportmotorra szeretném felrakni. Köszi.
Nekem volt tl-én hátul és soha többet!turazgatni ahogy az előttem író is mondta jó de csapatni már nem annyira mert hamar elmelegszik!ilyen motorra meg ami neked van egyszerűen felesleges bár nem tudom hogy használod....lassan melegszik fel esőben egész jó!pályán nem fogod tudni használni az is biztos!viszonylag sokat elmegy mert a tl-én bírt 4-t akkor egy sor4-nél sütemény min. Dupla!én azt mondom hasznald de felejtsd el h olyan lesz mint egy pp!
Szevasztok
Szeretnék kérni 1 kis segítséget !
vettem 1 Continental Contimotion hátsó gumit (3,5-4 mm profil mélység 10e FT) volt viszont nekem 04 zx6r-m van ami ugye supersport kategória. A kérdés az lenne,hogy mennyire lenne használható ez a gumi a motoron és még az hogy mennyire tapad a gumi üzemmeleg ill. felmelegedés előtti időszakban. Előtte mindig Michelin Pilot Power-em volt ami megfelelt utcán ill. néha pályázás alkalmával is .
De most szeretnék kipróbálni mást is.
Ja és keresek hozzá első gumit ami 120/70 zr17 olyan 8-10 Ft között a lényeg 3 évnél ne legyen öregebb és persze defektes se legyen.
Üdv. Nemrég defektet kaptam (szeg) egy Conti Road Attack 160-ba és kívülről gumijavító szettel lett megcsinálva. Mennyire tartós megoldás ez, csak utcán használható, pályára ne nagyon erőltessem?
KTM Duke 640-en van egyébként.
Szia! Bt016 Bridgestone van! Újonnan vettem 2 éve kb2000 km-t mentem vele. Hibátlan, nem kemény, nem töredezett ,nem kockás, alig látszik kopás! 24 volt,10.000 és a Tiéd!
Nem hiszem hogy első gumira fékeznél akkorát hogy széttépje az aszfalt
Amennyire innen látszik az egy felületi probléma, nehéz innen megítélni de nem lehet meg fel mm-sem.
Hamar lekopik
Sziasztok
Eladó egy garnitúra vadi új Dunlop d212 gp pro 4-es gumi!
120/70 17 első
190/55 17 hatsó méretben.
Ha valakit esetleg érdekel dobjon egy mailt.
andraskorosi@freemail.hu email cimre
Köszi
halli kellene egy kis segitsèg keresek jo àlapotu 120/60-17 es elsö gumit! kawasaki zxr 400-ra kelleene! akinek van kèrem jeleze! ha lehet kèpet infot küldjön!
elöre is kösszi
Tanácsodat kérném.125/80R17 Metzeler Racetec SM K1 első gumi miben különbözik a 120/70R17 Metzeler Racetec K1-től ?
Mind a kettő 3,50"kerékre felmegy.1000-es sportmotorra szeretném felrakni. Köszi.
Szeretnék kérni 1 kis segítséget !
vettem 1 Continental Contimotion hátsó gumit (3,5-4 mm profil mélység 10e FT) volt viszont nekem 04 zx6r-m van ami ugye supersport kategória. A kérdés az lenne,hogy mennyire lenne használható ez a gumi a motoron és még az hogy mennyire tapad a gumi üzemmeleg ill. felmelegedés előtti időszakban. Előtte mindig Michelin Pilot Power-em volt ami megfelelt utcán ill. néha pályázás alkalmával is .
De most szeretnék kipróbálni mást is.
Ja és keresek hozzá első gumit ami 120/70 zr17 olyan 8-10 Ft között a lényeg 3 évnél ne legyen öregebb és persze defektes se legyen.
Köszönöm a segítséget.
KTM Duke 640-en van egyébként.
Amennyire innen látszik az egy felületi probléma, nehéz innen megítélni de nem lehet meg fel mm-sem.
Hamar lekopik
Eladó egy garnitúra vadi új Dunlop d212 gp pro 4-es gumi!
120/70 17 első
190/55 17 hatsó méretben.
Ha valakit esetleg érdekel dobjon egy mailt.
andraskorosi@freemail.hu email cimre
Köszi
elöre is kösszi
Keresek új Pirelli Diablo Rosso Corsa 120/70R17-180/55R17 gumit, aki esetleg tud jó áron segítsen. Előre is köszi!
120/70ZR17
180/55ZR17
Profilmélység kb. 4mm
Kétszeméllyel is benne van még legalább 10e Km.
30ezer
czekmeisterd@gmail.com
Játszótérre leásni jó,vagy kutyáknak játszani...