Én most váltottam hat év pilot pover 2ct uán S20 brigre. De eddig kellemesen csalódtam. Nagyon hamar bemelegszik és rendesen tapad. Viszont sokkal érzékenyebb a guminyomásra. De elméletileg ez egy új fejlesztés úgy hogy rossz nem lehet nekünk mezei motorosoknak.
Sziasztok! 2005ös Sv 650re szeretnék gumit. 4,5" ami 160 ugye 180as gumi szerintetek hogy állna rajt ? Másik kérdésem pedig 160 as új gumiba mit ajánlatok ami jól tapad és el megy 6 ezer km körül vagy többet normál használtnál.
Amiről raktam fel képet Bridgestone Battlax S20 meg ér 15ezer ft-ot 3.3mm van rajt 2011 es gumi. Köszönöm előre is!
Sziasztok Motor gumi vásárlás előtt állok két komponensű gumit szeretnék venni 180/55/17 kellene nekem egy Honda cbr 600 f4i re menne a gumma ki milyet ajánlana ?
Gondoltam rá,de mint írtam,erre felé a gumisok nem nyúlnak motorkerekekhez,ha az nincsen kiszerelve.Részben érthető,az enyémen le kell venni a bal kipufogót,ha ki akarom venni a hátsó kereket.Bár ez nálam is két csavar kivételét jelenti és lehúzható a kipufogó.De mindegy,kiszerelem és így elviszem.
Apropó.Egy munkatársam szerint tegyek rá foltot meg bele egy belső gumit és azzal használjam.Ez mennyire lehetséges?Elől most is nem tömlő nélküli gumi van hanem belső gumis,mivel rendelésnél nem figyeltem a "Tubeless" feliratra.
Üdv,meg tudná mondani valaki,hogy a Yamaha virago 125 hová tudom tenni az elsősegély felszerelést ami kötelező.Meg gumit szeretnék venni az első kerékre hol van jó áron?
Elvileg tettek bele,de gyk. nem láttam.Viszont azt mondták és láttam is,hogy magába a lyukba belenyomtak valamit.Tegnap délután,mikor mostam a motort,akkor vettem észre.Mostam a kereket és a lyuknál bugyborékolt a víz.Lehet nem foltozták?És már nem úgy nézett ki,mint ha lenne benne valami.Most gumishoz akarom vinni,de ahhoz ki kell szerelnem.
Yamaha YZF R6-nál kimondottan ajánlják a/70-est a gyári /60 helyett. SV 650 nél is jól működhet a /70 szerintem! A valóságban 6-8 mm-rel magasabb az oldalfal.
Ez elég szörnyen hangzik. Belülről került rá folt is, vagy csak "hernyót" húztak bele? Én defekt után több mint 800 km-t mentem ilyennel: http://www.szallerbeckmotor.hu...
(olcsóbban vettem, de itt találtam róla fotót). Két hét állás után is tökéletesen tartotta a nyomást és használat közben nem eresztett. Biztos, hogy a javításnál ereszt? Ha nem tettek bele belső foltot akkor elképzelhető, hogy kireszelés után bele lehetne húzni egy ilyet és lábon elvinni rendes gumishoz... Bár ez lehet, hogy hülyeség...
Íme: http://revolutionmotor.motorra...