Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is a Pirellivel szimpatizálok, most is az van fent, csak nem Rosso Corsa.
Rosso Corsa szerintem. Nekem a michelin elődje van a pure, teljesen megvagyok elégedve vele de a supersport már sokkal kopósabb gumi. A Pirelli 5-7000et elmegy és bízhatsz benne A dunlop meg.... azt ne Persze akor ha szereted tempósan venni a kanyarokat
Sziasztok! Tapasztaltabbakhoz lenne egy kérdésem: hátul egy Conti Sport Attack és egy Conti Race Attack endurance keverék között mennyi futásteljesítményben a különbség? Normál utcai használat mellett.
Sziasztok!

Lassan le kell cserélnem a papucsokat és a következőket néztem ki: Dunlop Sportmax Sportsmart II, Michelin Power Supersport és Pirelli Diablo Rosso Corsa. Vélemények, tapasztalatok jöhetnek.
Eladó vadonatúj gumik 180/55 ZR17 méretben Bridgestone Battlax 20R és Michelin Pilot Road, áruk 22 990 Ft/db, 190/55 ZR17 méretben Dunlop Sportmax Qualifier RR, 1905/50 ZR17 Dunlop Sportmax Qualifier RR, áruk 24 990/db. Info: lucifer0820@freemail.hu.
michelin pilot sport 4mm mintával használt állapotban, 190/50/17 méretben 15000 ft, továbbá egy michelin pilot power is eladó 180/55/17 méretben 2.5mm mintával, 120/70/17 pirelli diabló supercorsa 3mm mintával egy jó ajánlatért eladó.
en tavaly 3 defektet kaptam... az elso utan lecsereltettem a gumit, a masodiknal mar nem volt ra penz, ugyhogy gumisnal javittattam meg, de nem foltot kapott, hanem van ez a defektjavito keszlet, amikor kifurjak a lyukat es beleragasztanak egy ilyen gumicsikot, a felesleget meg levagjak.
nekem azzal utana nem eresztett. az egyetlen problema ezzel csak annyi, hogy nem ugyanaz az anyag, mas a melegedese es egy masik gumis ismeros mondta, hogy o a helyemben nem mert volna igy kozlekedni.
hat a fene tudja, de akkor penztarcakimelo megoldas kellett es 3 honapot siman elkozlekedtem vele gond nelkul.
Sziasztok!

Segítségeteket és tanácsotokat szeretném kérni.
Kaptam egy nagyon kis drótot a gumi középső futófelületébe. Annyira kicsi lyukat csinált, hogy nem eresztett le azonnal, egy éjszaka alatt kb 0,1 bar veszít. voltam vele 2x is gumisnál, első alkalommal defekt javító spray került bele, az nem fogta meg, második alkalommal pedig foltozva lett. De a gumi belső felületén szabad szemmel nem volt látható a lyuk. Sajnos a dupla folt sem állította meg a levegő szivárgását. ha bevizezem a drót helyét akkor látszik, hogy egy kicsit szökik a levegő továbbra is. gumit nem szeretném kidobni, kb 1000 km van benne és nem egy szar gumi. Valaki említette a vulkanizálást. Szerintetek az jó megoldás? egyáltalán a foltozás után van még rá lehetőség.

Válaszotokat előre is köszönöm!
120/60 17 Bridgestone bt016 kb 3000kmt futott eladó a legjobb ajánlatért
Hi brian,
Power one 190/50 az erdekelne van esetleg?
Hali, van egy eladó enduro gumi. Kenda K270 4.60-17 ami kb. 115/100-17 felel meg. Nem egy F.I.M.-es enduro gumi, de tette a dolgát. NEM SÁRGUMI! Műszakin is megfelel. Kb. 60-70%os, de az oldalán van egy kis felületi sérülés. Eladás oka: vettem egy 18"as kereket, de arra is ilyen gumit vettem. Érdeklődni itt vagy e-mail-ben. dr-z400 kukac hotmail.com
Sziasztok!
Ha ti is éppen gumit kerestek nagyon jó ár/érték aránnyal, 120/70 ZR 17,
180/55 ZR 17 illetve 160/60 ZR 17 méretekben, tudnám ajánlani a Mitas Sportforce Radial köpenyeket.Nekem nagyon beválltak!

A Sport Force abroncsokat a Savatech gyártja, Szlovéniában. A Sport Force radiál gumiabroncs egy négy éves intenzív fejlesztés eredménye. Ennek alapja elsősorban a hosszú távú tapasztalat, ötvözve a legmodernebb anyagokkal és néhány innovatív műszaki megoldással. Ezek együttesen egy versenyképes terméket eredményeztek, amelynek használata során a motoros élvezheti az abroncs nyújtotta dinamikus élményt a könnyű kezelhetőség és stabilitás megtartása mellett minden helyzetben.

Itt találhattok bővebb információt a köpenyekről!

http://www.gumaker.hu/gyartok-...

Ha beszerzéssel kapcsolatban lenne kérdésed keress nyugodtan a dizy05@freemail.hu e-mail címen
Nem, sajnos nem hallottam, mi az?
Amúgy csak furcsálltam, hogy valaki leveszi az új gumit úgy, h nem kopott 1 tized mm-t sem.
De nem kötekedés volt, csak egy kérdés.
Köszi a segítséget, Peace
Direkt olyan gumi van a lefényképezve, ami használt, de még mindig gyári értéken van a kopásjelzője, tehát szinte új.
Olyanról még nem hallottál, hogy használtsági állapot?
Köszönöm a választ.
Ha ezek a gyári értékek, akkor az hogyan lehet, hogy a képeken amiket beraktál ugyanennyi van a használt gumikon?
Pirellinél évjárat és méret függő.
kb. 2009 közepéig a 120/70 R17 Diablo Superbike 3,5mm, ezeknek a belső felülete "halpikkely" jellegű (lásd kép).
Utána 120/70 R17 Diablo Superbike 3,0mm, ezeknek a belső felülete hosszanti csíkos (lásd kép).
190/60 R17 és 200/60 R17 Diablo Superbike 3,0mm.
De a 180/55 R17 és 190/55 R17 Diablo Superbike 5,0 mm.

KR106/KR108 2,5-2,6 mm.
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy Pirelli Diablo Superbike slicken elsőn-hátsón mennyi a gyári kopásjelzők mélysége?
Esetleg a Dunlop KR106-108-on is?
Köszönöm
Ma elvittem a gumishoz.Azért a 9000 Ft-ért egy silány ragasztóval felragasztott tapasz volt a gumi belsejében ami le is vált.Azért eresztett.Most talán normálisan meg lett csinálva,2000 Ft-ért,és talán ez bírni fogja.
Eladó 1 pár vágott slick gumi.
120/60 R17 Michelin
190/55 R17 Continental
Halihó

Közületek valaki rendelt e március, április hónapban Michelin gumikat, amihez elvileg járt a 6000 ft pénzvisszafizetés vagy a benzinkártya?
Én márc 18-án adtam be a visszaigénylést, mindent elküldtem ahogy kellett, azota csak az van kiírva hogy "kezelésre vár".
Írtam már nekik 2 üzenetet is, semmi reagálás.
Azért az enyém nem................többre számítok elöl.Ha lehet.
Párban. Az első volt, amire jobban figyeltem, de nagyjából egyszerre fogytak el. Mondjuk a B-King orrnehéz, de az XX is.
Az egyik ismerősöm egy Z750-nel 20ezret ment el PP hátsóval , de ne kérdezd, hogyan
Elöl vagy hátul?