Van egy 95%-os diablo supercorsam és szeretnék hozzá illő hátsót venni. Csak nagyon jó állapotú érdekel, pályára szeretnék menni vele.
190/55 vagy 200/55
u.i: Pirelli elsőt dunlop hátsóval használt valaki?
Bridgestone Battlax S20-ról van valakinek tapasztalata, véleménye?
ezt néztem most ki. csak első gumit cserélek. utcai használatra lenne legfőképp, de legelső pályázásra is ez maradna fent. 600as gsx-r.
Szia!
Piszok jó választás volt az M7RR gumi. Tartottam tőle,hogy vajon milyen lesz,de fülig ér a szám tőle. Elképesztően jól tapad M3-hoz képest sokkal jobban. Kanyarokban ha bele kellett nyúlnom a fékbe az M3 hajlamos volt a felegyenesedésre ami persze még jobban elrontott kanyarívet produkált. Na ilyen nincs legalább is én nem tapasztaltam az M7RR-nél. Pedig volt egy elég komoly helyzet: Szűk ívű, kb 90fokos, közepétől lejtős kanyar közepén megállt egy autós. 90-ről megfékeztem,és kb10-el elmentem mellette. Hát nem gondoltam volna, hogy ezt megúszom. Voltam vele a Mecsekbe Pécs-Orfű között, a csizmám szélén látszik is rendesen. Volt egy vészfékezésem vele egyenes szakaszon,hát nagyon ragad. Sokkal jobban mint az M3. Az M3 egy jó gumi! De ez sokkal jobb! Esőben és pályán nem voltam vele.
Ezt a modellt vettem alapul az adatlapodról: suzuki gsx 750f 1993
Ennek gyárilag elöl 3,0" széles kereke van, arra 110-es gumi kell.
A 120-as első gumit 3,5" szélesre kell szerelni.
Hátul 3,5" széles kereke van, arra a mai hátsó gumik közül 140-es kell szerelni. Hátra viszont meg sem próbálnám a 160-ast, mivel azt 4,5"-osra kell. A 150-est pedig 4,0"-osra.
sziasztok!
segitsetek
első gumi méret a gyári 110/80 17 helyette 120/70 17
hátsó 150/70 17 helyette 160/60 17 gond a csere?
michelin pilot road 2
első felni 3.25 a hátsó 3.50
Szia!
Sajnos nem tudom,mert amikor vásároltam a motort akkor tetettem fel rá a doboztartó konzollal együtt. A motorbolt ahol vettem, kétszer nagyobb kedvezményt kapott az Euromotortól,mint ahogy én meg tudtam volna venni. Mindent Ők intéztek,fel is rakták,és a kedvezményt is teljes mértékben megkaptam én is.
2010-es gumi már "öregnek" számít?