Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

épp nemrég vagdostam meg a (fim)endóró gumim, remélem nem tolnak seggbe érte
nem mélyítettem, hanem kisebbítettem a bütyköket
műszakira is evvel kellene mennie
Azt vajon tudják ,hogy 130km/h a megengedett legnagyobb sebesség Magyarországon? ? Súlyosan büntetik a gyorshajtást is! Gondolom, pl a Michelin pilot powerrel senki nem megy 130 fölött!
Ha a rend őre nem is a kpmg tudhatja.
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet

"Nem szabad olyan gumiabroncsot használni, amelyen a bordázat közötti hornyokat utólagos beavatkozással mélyítették, kivéve, ha a gumiabroncsgyártó az utánvágást engedélyezi, ezt a gumiabroncson feltüntette, és az utánvágást a vonatkozó előírások megtartásával végezték. "
Ennek nem sok köze van A.-hoz (nem ismerem) sőt máshoz sem......csak a szabályhoz amit vagy betartatnak vagy nem....a szigor egyre nő és egyre többen nézik.....
Na jó hagyjuk....maradjon ez A. fóruma,vegyétek ,vigyétek
Csak azt a gumit lehet megvágni amin rajta van a regroovable felirat és azt is csak olyan vághatja meg aki erről számlát ad és engedélye van rá....motor gumin még nem láttam ilyen feliratot...igaz nem is kerestem, jellemzően tgk gumikon van..
meggyengítem...
Már elnézést de én nem hülyéztem le senkit,csupán elmondtam a véleményem...mindenki azzal jár amivel akar,mondjuk neked felesleges lenne a vágott..
A Not for Highway Use ott van. Ha kikaparod, akkor az látszik. Ha tudja, hol keresse, van benne "e" jelzés is. És ha vagy akkora hülye, hogy meggyengíted a gumi oldalfalát is megérdemled,akkor nem a rendőr lesz a gondod. Most hétvégén láttam osztrák rendőrt, aki a motor mellett guggolt. Mondjuk motoros rendőrt is láttam már, a Mátrában, aki ezt tette.
köszi a tippet!
Simán nem láthatja,mert nincs ott a felirat ahol lennie kellene....
Onnan, hogy a (vágott) slickeken simán látni a feliratot!
Ha meg valaki utcai gumit vág,azt tökön rugnám....
Honnan tudja a rend őre,hogy vágott?
Az utólag vágott gumival jobb,ha vigyázol utcán ...azt hiszem,alsó hangon 30000 ft,ha a rendőr megcsíp vele..
Sziasztok!

Használt Dunlop D211GP-ket (nem Racereket) keresek. Tud valaki ajánlani emberkéket Budapest vonzáskörzetéből?
Előre is köszönöm.
Én Salgótarjánban szoktam vásárolni 25 a szett, nem tudom az értelmes ár e. Gyönyörűen van vágva.
sziasztok!
150-160 körüli 17-es utcára megvágott vagy vágatlan slick érdekelne. nincs valakinek elfelvőben? :)
értelmes árom
Sziasztok!

Pár éve Vecsésen vettem az sv1000-esemre Continental Road Attack gumit,jó áron adták és fel is szerelték. Esedékes a csere, viszont nem emlékszem a címre. Esetleg van valakinek tippje, melyik szerviz lehetett ez?
Esetleg más gumis ajánlást is megköszönnék, akinél a fenti gumi elérhető, és fel is teszi...

Üdv,Zoli
Irtam mailt:)
Jó estét.
Keresek 150 / 60 R17 gumit.
Érdekel használt is állapotol függően persze..
Írj egy mailt!