épp nemrég vagdostam meg a (fim)endóró gumim, remélem nem tolnak seggbe érte
nem mélyítettem, hanem kisebbítettem a bütyköket
műszakira is evvel kellene mennie
Azt vajon tudják ,hogy 130km/h a megengedett legnagyobb sebesség Magyarországon? ? Súlyosan büntetik a gyorshajtást is! Gondolom, pl a Michelin pilot powerrel senki nem megy 130 fölött!
Ha a rend őre nem is a kpmg tudhatja.
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet
"Nem szabad olyan gumiabroncsot használni, amelyen a bordázat közötti hornyokat utólagos beavatkozással mélyítették, kivéve, ha a gumiabroncsgyártó az utánvágást engedélyezi, ezt a gumiabroncson feltüntette, és az utánvágást a vonatkozó előírások megtartásával végezték. "
Ennek nem sok köze van A.-hoz (nem ismerem) sőt máshoz sem......csak a szabályhoz amit vagy betartatnak vagy nem....a szigor egyre nő és egyre többen nézik.....
Csak azt a gumit lehet megvágni amin rajta van a regroovable felirat és azt is csak olyan vághatja meg aki erről számlát ad és engedélye van rá....motor gumin még nem láttam ilyen feliratot...igaz nem is kerestem, jellemzően tgk gumikon van..
A Not for Highway Use ott van. Ha kikaparod, akkor az látszik. Ha tudja, hol keresse, van benne "e" jelzés is. És ha vagy akkora hülye, hogy meggyengíted a gumi oldalfalát is megérdemled,akkor nem a rendőr lesz a gondod. Most hétvégén láttam osztrák rendőrt, aki a motor mellett guggolt. Mondjuk motoros rendőrt is láttam már, a Mátrában, aki ezt tette.
Pár éve Vecsésen vettem az sv1000-esemre Continental Road Attack gumit,jó áron adták és fel is szerelték. Esedékes a csere, viszont nem emlékszem a címre. Esetleg van valakinek tippje, melyik szerviz lehetett ez?
Esetleg más gumis ajánlást is megköszönnék, akinél a fenti gumi elérhető, és fel is teszi...
nem mélyítettem, hanem kisebbítettem a bütyköket
műszakira is evvel kellene mennie