kicsit elmaradtam a motorozással, és így sajna már nem vagyok képben a gumikkal.
a conti sportattack 2-t nézetettem, az elődjéhez volt anno szerencsém. valakinek van tapasztalata vele? esetleg ebben a kategóriában valami más javaslat vagy ez a kb mindegy mert mindegyik jó?
Egy kis reklám a Revolution motornak.
Tegnap délelőtt odacsörögtem, ma már hozta a futár a gumikat.
Frissek és olcsók, legközelebb is tőlük vásárolunk!
Haverom egy 250-es Etz-be hátsó guminak akar betenni egy 120/80-as gumit mert jó áron találta de előre való rajta van a "Front" felirat. Bele rakható-e miben különbözik az első/ hátsó gumi lenne-e vmi negatív hatása?
Működőképes, megkímélt állapotú PG-16 Pneumatikus gumiszerelő gép eladó. Csak levegő(6 bar) szükséges a működéshez.
néhány kerékcsere után visszahozza az árát.
Ár: 24,000Ft
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni,tehát a gondom az az hogy volt fent a motoromon egy 110-es gumi csak már nagyon kopott volt így lecseréltem egy ugyan olyan méretűre mint amilyen volt csak újra de ez a gumi nem akar "terpeszteni" a másik gumi kétszer ilyen széles ezt ha le engedem teljesen akkor lenne meg felelő. Az elő írt nyomásra fújtam fel de ez így nagyon kemény és "virsli" gumi. A régi gumira nagyobb nyomás is van rá írva mint erre. Mi lehet a baj ? Ez idővel szét fog terülni vagy ez a gumi márkája( minőségétől) is függ? Nagyon idegesítő hogy zsír új cross gumi és szinte szarabb vele menni mint a régi kopottal. Előre is köszönöm a válaszotok!
Én is a Rosso corsát választanám a felsoroltak közül! Eszméletlen,hogy milyen hamar be tudtam melegíteni és úgy tapadt,mint az álom! Nehéz volt kihozni a sodrából,de mikor sok volt neki,azt is finoman jelezte. Mentem vele vizes úton is,ugyebár nem arra való,de lényegesen jobb volt,mint előtte a Metzellerem.Kopásról sajnos nem tudok mit mondani,mert hamar defektes lett és lecseréltem.Pályán nem jártam vele,csak utcán.De,szerintem ott is jól helytáll!
Szerencsére az ügyfelek 99,9%-a elégedett nálunk,úgyhogy használd egészséggel a gumikat.
üdv.Revolution motor