Szia!
Csak tegnap tették fel rá. Ma nem volt időm motorozni. Holnap és a hétvégén fogok többet menni vele. Ez elég rövid idő korrekt véleményt mondani róla,de amit ez idő alatt fogok tapasztalni azt leírom.
Köszönöm az infót!
Amit lehetett az M5-rő elolvastam. Teszteket és ezzel motorozókat egyaránt. Viszont ma felrakattam rá az M7RR-t. Fura érzés volt a haza vezető úton vezetni az M3-hoz képet! Ha valakit érdekel később többet tudok róla mondani.
Hátha valakit érdekel!
Eladó a képeken látható 180/55/17-es Pirelli-Angesl-ST gumi!
Teljesen hibátlan,nem volt,és most se defektes!Kb. 40%-os még!Mivel én egy hosszabb túrára megyek,így nem mertem elindulni már vele,és feltettem egy újat!A képeken látható a gumiprofil mélysége a szélén,és közepén is!
Ár:6.000Ft
Tel:06-30-9446636
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Metzeler M5-ről,vagy M7RR-ről. Kpl cserések lennének a gumik. Most az M3-as verzió van fent,jól tapadnak még így is, pedig csak pár 100km van még bennük.
Sziasztok!
Eladnám a következő abroncsokat, új szett vétele miatt.
Összegyűlt a garázsban a sok köpeny, s kell a hely.
Próbáltam olyan árakat megadni, amelyek motoros baráti társaimnak megfelelő lehet.
Ha esetleg valamit túláraztam, nyugodtan szóljatok!
Nem repedezett, nem szar gumik, még 1 idényt elmennek.
A Képen balról jobbra:
Michelin Pilot Road 160/60X17 3000.- Huf
Michelin Power One 2CT 120/60X17 3000.- Huf
Pirelli Diablo Supercorsa 110/70X17 és 150/60X17 10.000.-Huf párban!
Személyes átvétel Gödöllőn, elérhetőség adatlapon.
Széles utat mindenkinek!
Legutóbb kérdeztem a Conimotion-ról mi a véleményetek hát meggyoztetek adjam el ez sikerült is.
Most vettem egy pár Dunlop Sportmax Qualifier-t 20 e Ft ért meg szörös a kicsike :)
Erről a gumirol mi a véleményetek? Remélem jól választottam :P
Ja 2012 második havi és semmi sérülés nincs rajta.
Sokan használnak vágott slicket én nem. Mivel Ausztriába is kijárok és nekem számít hogy ne 2-3000 alatt kopjon el meg ne basztassanak ha bármi van. De amúgy használhatók az is de mindenki ehhez máshogy áll te döntésed
Csak tegnap tették fel rá. Ma nem volt időm motorozni. Holnap és a hétvégén fogok többet menni vele. Ez elég rövid idő korrekt véleményt mondani róla,de amit ez idő alatt fogok tapasztalni azt leírom.