Mivel piros pötty van ezért lekérdezzük a gyártól, ha van rögtön küldik 3-4 nap alatt van, ha nem tudnak adni és a külső raktárunkban sincs akkor a Q3 tudjuk már csak adni. MNB középárfolyam + 2 forinton váltunk, mert a gyáraknak euróban fizetünk
Még egy kis segítséget kérnék. Ha Sportmax Qualifier II-t szeretnék 190/55-ös méretben ami 116 euro és piros pöttyös, akkor ez forintban mit jelent és 3-4 nap altt megvan?
Euro középárfolyam+2 forint,amit fizetni kell,mivel nekünk a forintot senki nem váltja vissza euro-ra középárfolyamon. A gyáraknak mi euroban fizetünk :) szerelésben is tudunk segíteni, igen, 2000 ft/gumi.
2013-ban használtam - többek között - 2006-as (slick) versenygumit, a H-ringen 1:56-57 köridőt mentem vele.... szerintem mindent elmondtam. (zárójelben írom, hogy nálam nem éri napfény a gumit).
néztem a michelin-t is, de most is az van rajta és nem tudom de valahogy nem az igazi. ezzel a gumival vettem a motort és közepe már eléggé kopott, lehet ez is okozhatja, hogy szarul érzem magam rajta.
Szia,
Euróban vannak feltüntetve az árak. Ha rendelek tőletek akkor az aktuális középárfolyamon történik az átváltás?
Szerelést is vállaltok, és ha igen mennyiért/abroncs?
A sárga pötty a külső raktárunkból elérhető, a piros vagy nincs már gyártásban, vagy a gyártól tudjuk lekérni közvetlen. A szállítás 3-4 nap alatt meg van, ha a gyártól jön akkor is.
R17-en nézelődöm és ott van 2010-es Continental. Nem tudom Ők hogy tárolják. Mondjuk túl nagy a választék és azt se tudom milyen gumit válasszak :D OFF: A ledezéssel kapcsolatban írtam.
Ahol van zöld pötty, azok vannak raktáron is?
Viszont ha sportosabban vezetsz, akkor sportgumi kell.
Aztán megéreztem a D211 ízét, és azóta az meg D212 megy hátul.
Euróban vannak feltüntetve az árak. Ha rendelek tőletek akkor az aktuális középárfolyamon történik az átváltás?
Szerelést is vállaltok, és ha igen mennyiért/abroncs?
A QF II jó gumi!
http://www.r17.hu/384-190/55-1...
http://www.r17.hu/314-190/55-1
...
Használat függő erősen a dolog...
MC4-es 21 első Metzellert keresnék.
Állítólag hiány van belőle.....
Tud valaki segíteni?
Nem, ha jól volt tárolva.
Nekem is most 2011-es van azt hiszem hátul.
Mondjuk előre nem tuti, h felraknám...