Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lekérdeztétek írnál, hogy van e vagy nincs? Előre is köszönöm.
Mivel piros pötty van ezért lekérdezzük a gyártól, ha van rögtön küldik 3-4 nap alatt van, ha nem tudnak adni és a külső raktárunkban sincs akkor a Q3 tudjuk már csak adni. MNB középárfolyam + 2 forinton váltunk, mert a gyáraknak euróban fizetünk
Még egy kis segítséget kérnék. Ha Sportmax Qualifier II-t szeretnék 190/55-ös méretben ami 116 euro és piros pöttyös, akkor ez forintban mit jelent és 3-4 nap altt megvan?
Köszönöm a választ!
Ahol van zöld pötty, azok vannak raktáron is?
Euro középárfolyam+2 forint,amit fizetni kell,mivel nekünk a forintot senki nem váltja vissza euro-ra középárfolyamon. A gyáraknak mi euroban fizetünk :) szerelésben is tudunk segíteni, igen, 2000 ft/gumi.
Lehet azért mert kopott már.
Viszont ha sportosabban vezetsz, akkor sportgumi kell.
Igen, volt fent mind1ik. Bár a Q-ból csak sima, nem kettes.
Aztán megéreztem a D211 ízét, és azóta az meg D212 megy hátul.
mindegyiket használtad? most aztán tényleg nem tudom mi lenne a jó...
A SporAttack C kicsit keményebb keverék mint a sima jelzés nélküli változata. 1 évnél nincs öregebb abroncsunk. 1.200 a szállítási díj DPD futárral.
2013-ban használtam - többek között - 2006-as (slick) versenygumit, a H-ringen 1:56-57 köridőt mentem vele.... szerintem mindent elmondtam. (zárójelben írom, hogy nálam nem éri napfény a gumit).
néztem a michelin-t is, de most is az van rajta és nem tudom de valahogy nem az igazi. ezzel a gumival vettem a motort és közepe már eléggé kopott, lehet ez is okozhatja, hogy szarul érzem magam rajta.
Azért figyelj, mert a Q2 gumi igen hasonló árban megy mint a Pilot Power 2CT. A PP 2CT meg sztem jobb...
Szia,
Euróban vannak feltüntetve az árak. Ha rendelek tőletek akkor az aktuális középárfolyamon történik az átváltás?
Szerelést is vállaltok, és ha igen mennyiért/abroncs?
a sport attack mögötti C mit takar? qualifier 2 (piros) és a sportattack (sárga). Ezek mikori gyártasuak? Szállítási díj kb 1850?
a sport attack mögötti C mit takar? qualifier 2 (piros) és a sportattack (sárga). Ezek mikori gyártasuak? Szállítási díj kb 1850?
A sárga pötty a külső raktárunkból elérhető, a piros vagy nincs már gyártásban, vagy a gyártól tudjuk lekérni közvetlen. A szállítás 3-4 nap alatt meg van, ha a gyártól jön akkor is.
a sárga illetve piros pötty mennyi időt jelent? continentalból vagy dunlopból szeretnék 190/55-öst
Esetleg azért nálunk is nézd meg a gumikat,ha az ár is számít :))
Szerintem nálunk van :)) nézz körül :) www.revolutionmotor.hu
A /55-től jobban fog fordulni. Én csípem nagyon.
A QF II jó gumi!
Ez a kettő ami jónak tűnik igaz a gyár /50-est ajánl és nem tudom, hogy az 55-ös mennyiben változtatna a motoron

http://www.r17.hu/384-190/55-1...

http://www.r17.hu/314-190/55-1
...
Gumibolt, csak tudja hogyan kell.
Használat függő erősen a dolog...
Sziasztok!

MC4-es 21 első Metzellert keresnék.
Állítólag hiány van belőle.....
Tud valaki segíteni?
R17-en nézelődöm és ott van 2010-es Continental. Nem tudom Ők hogy tárolják. Mondjuk túl nagy a választék és azt se tudom milyen gumit válasszak :D OFF: A ledezéssel kapcsolatban írtam.
Hi,
Nem, ha jól volt tárolva.
Nekem is most 2011-es van azt hiszem hátul.
Mondjuk előre nem tuti, h felraknám...