Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
en csak ezer kmt hasznaltam. Lassan melegedett es nekem csuszkalt. Odaadtam renitensnek aki vfr 1.2n hasznalta. Tudomasom szerint neki sem lett a kedvence. Ha teheted valassz inkabb pirelli angelt, s20, road 3, sportsmart stb. Ezek jobban bevalltak ismeroseimnek.
udv
Bt 023-ról mi a véleményetek?cbr600f4 túrára kéne főleg
Jó választás. Én ezt a gumit használom olyan szempontokkal amit írtál. Hátul 9-10 000 km-t elől 17 000 km-t ment el.
Continental Contiattack 2K -ról vélemény? Valaki, valami tapasztalattal rendelkezik?
a pirelli angelre is több busás esküszik, 10-12 ezret elmegy busán, egy könnyebb motoron kicsit többet
Köszönöm a tanácsokat
A pilot road 4 nekem is nagyon bevált, simán el fog menni 10-12e kmert és nagyon jól tapad. Előtte conti roadattack 7-8e között cserés volt.
Köszi
Michelin Pilot Road 3-4
Nekem ez az egyik kedvenc gumim.Esőben egy álom és szerpentinezni is nagyon jó volt vele. Túrázni is kiváló.
Azért kérdeztem,hogy mi ami jó minden téren,nem túrázni feltétlenül.jól tapad,utcai minden naposra!
Ahogy KawaBusa is írta ne várj tőle sokat.
Nálam a TL-n 7e-t bírt szóval elég kemény.(általában 5e-t megy el egy gumi)
Nyugis túrázásokra ajánlom leginkább.
szia

egy barátom bandit 600on használta, 16 e km-t simán elment, semmi vagánykodás semmi komoly túra, inkább napi szintű használat. annyit ér amennyibe kerül
sziasztok.conti contimotion vélemény?akinek volt esetleg.
Dunlop Arrowmax Street Smart
130/70/17 DOT:1613
100/80/17 DOT:1213
Új ára a garnitúrának 52000 ft én 20000 ezret szeretnék érte.
Metzeler z6 150/70 r17 és Dunlop Roadsmart II 160/60 r17 mindkét gumi puha .

Dunlop Jó állapotban kb 6mm profilmélység.
2011-es gumi,peremén kis szerelésből adódó sérülés .

Metzeler Jó állapotban nem repedt kb 6-7 mm bordamélység.
2006-os gyártás
Sziasztok !

Játszós és normál állapotban lévő gumik keresik új gazdájukat ! Több vásárlása esetén, alkudni éri :)

http://olx.hu/hirdetes/utcai-e...
Eladó egy Brigestone Battlax Hypersport S20 EVO újszerű, 4mm bordával, OT 0114 {2014 es guma!}
Méret:120/70-17
Ára:12eft
érd: fenyooldrider@gmail.com
Tudom nem ezt kérdezted, de a pilot road 4-et tudnám ajánlani Neked. Nekem is ezek voltak a szempontjaim, mint Neked, nagyon bevált, van már benne 3-4ezer, de még 9-10et simán elmegy.
Pilot Power 2- mi a véleményetek?

CBR 600F4-re kéne inkább túrára de azért tapadjon is.
Elsőt találtam már, de köszi. Már csak hátsóra van szükségem
Metzeler Sportec M3 160/60/17 gumi új kifogástalan olcsón eladó.
3-4mm pirelli dragon rain 120-70 17 a mérete
rinko_balint@freemail.hu
Szia!

Küldj egy e-mailt!