Nekem 600 as gsxr en elől ilyen gumi van, maximálisan elégedett vagyok vele, eddig sose okozott meglepetést. viszonylag gyorsan melegszik, jól is tapad. voltam vele kisebb pályán, ott is jól teljesített. nekem említették páran hogy kicsit talán jobban kopik, mint a hasonló gumik, pályán nekem is ette bőven a szélét de azért van. nekem tetszik, semmi problémám vele. sokat is szerpentinezünk nem igazán túra tempóban, ott sem volt semmi gond vele. én személy szerint bátran ajánlom
Sziasztok!
F4-re normál használat mellett milyen gumit ajánlanátok?
M. 2CT-vel vettem a motort de ez nagyon kopott és öreg is, ezért erről nincs tapasztalatom, mert csak gurulni lehet vele.
Most tervezek szettet venni valami segítség jól jönne.
eső gumit keresek, 180-190 méretben használtat, új köszönöm nem. most bridgestont használok de más gyártó is szóba jöhet. aki kerülget ilyet ne tartsa magába.
most használok egy pár bridgestont, űber király, kb 500km alatt minusz 2 mm-er, de a hideg aszfalton is pipec. azt írnom sem kell hogy PPW 2ct-re 20 r kellett, erre 5gr a szelephez forgatva a sárga pööttttyyyööt.
SC1 vagy SC2 a gumi?
Köszi
Supermotora szeretnék használt esőgumit, 120/60 v 120/70, 160/60 17es
ha vkinek lenne irjon nyugodtan
köszi
Ring, Szerpentin, Túra?
Mert egy Pilot Road 2 közel 2x annyit elmegy mint egy sportgumi es egesz jó a tapadása is.
Ezek a fiatal fejlesztésű gumik elég egyforma tulajdonságokkal birnak tapasztalataim szerint, Continetalom meg sosem volt de az nem is lesz :-D
Erről tud valaki mondani pár szót?
Bridgestone S20
üdv,
A
Nálam van kettő is. :)
Ha érdekes számodra valamelyik, akkor keress fel a levelezési címemen és megbeszéljük a részleteket.
K80-as Heidenau supermoto gumit próbálta már innen valaki ?
625 SMC-re szeretném rakni
150/60 r17 sportgumit keresek supermotora,
130/80-17 cross gumija van esetleg valakinek?
F4-re normál használat mellett milyen gumit ajánlanátok?
M. 2CT-vel vettem a motort de ez nagyon kopott és öreg is, ezért erről nincs tapasztalatom, mert csak gurulni lehet vele.
Most tervezek szettet venni valami segítség jól jönne.
Meg tudná mondani nekem valaki hogy 120/70 első gumiban és 160/60 hátsó gumiba hány bár nyomásnak kell lennie ?
vastagpeti@gmail.com