Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Ancsi, ránézek. A közelemben vcsak a Wilker van, de ők 10.000-et mondanak a két gumi cseréjére, azt azért sokallom
Sziasztok
110/70r17 Használt jó állapotú vagy új de jó áras gumit keresnék.
maximotor például.de mondjuk az Szigetszentmiklóson van :) nagyon olcsón és jól csinálják a dolgukat :)
Köszönöm!
Kérdéssel kellene kezdenem, hogy előre vagy hátra?
De inkább mindkettőt leírom:
V01 első, melegen: 2,1
V01 hátsó, melegen 1,7
Utcán szerintem 0,2-0,3-del lehet több.
Köszi! A tippem ez volt. Soft ,az rajta van ,igen. Kozúton milyen nyomás kell ezekbe? Esetleg Kakucson fogom használni még.
http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Eladó Heidenau k63 110/80-17 és k64 130/70-18 használt motorgumi a képeknek megfelelő állapotba.
Együtt vagy külön külön is.
Minkét gumi 2007 es.
Ez csak a gyártási idő, 2013.06. hét.
Mivel nem tudom, hogy milyen típusra és méretre van ez írva, de feltételezem, hogy Bridgestone V01 slick, azon viszont rajta kell lennie a keverék megnevezésnek is (Soft, vagy Medium).

Te vagy itt a Gumi Dr.
TAM0613
Hálás köszönet
Sziasztok. Hol gumiznak úgy, hogy a gumit én viszem, és a kereket ők veszik ki? A kékholdat néztem, milyen áron melóznak?
Hmm a természetesen szó hallatán beképzeltnek fogsz nézni
Bridgestone racing battlaxnal is tudsz ilyet?
a slime előre egész jó. hátul általában akkora defektjeim voltak amit képtelen volt betömíteni
végül nem is lett alkalmazva sehol sem
ellenben biciklibe nagy királyság, főleg aki sokat földesutazik
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet Brian! :)
Van megmaradva 2 db Continental ContiGo! 120/80-16 méretben. Mindkettő új.

Giraffe64@freemail.hu
tudtok ajánlani defekt megelőzésére valami folyadékot ? hol tudok venni ? (cross gumiba, tömlős)
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy a Metzeler Racetech gumiknál a K1-K2-K3 jelzés mit jelöl? A gumikeverékre tippelnék, de azért seretném biztosra tudni!
Aki tudja kérem írja le, hogy melyik mi pontosan! Köszönöm szépen előre is!
Sziasztok
Keresek Michelin Pilot Road 3 2ct-t 190/55-s méretben.
Akinek van szép állapotú az ne tartsa magában
gyűjteménybe keresek megvételre velorex oskar 250-es vagy 350-es régi 3 kerekű rokkantautót, lehet romos, hiányos, ép, nem gyári, bármilyen állapotú, valamint alkatrészeket is. ugyanitt keresek régi motorkerékpárokat és ezek alkatrészeit is bármilyen állapotban bárhol ! érte megyek. kossuthlaci80@freemail.hu
Elneztem az enyém 120/60 17 Bridgestone bt016 es kopás alig mérhető rajta ,újonnan vettem 3000kmt mentem vele.
Valaki ismeri a corss gumikba szerelhető MUZZ hab belsőket ?
Sziasztok, kawasaki zxr 400 ra keresnék előre 120/60/17 es hátra 160/60/17 es gumi szettet(egyfajtát) párban újszerű(95%legalább)
Hali,

gumi vétel előtt állok.sportmax gp d211 vs sportsmart.
tapasztalatok,vélemények?
Eladó Bridgestone bt016 f 120/70 17, 3000 kmt futott ,újonnan vettem. 12000ft