Egy kicsit hagy javítsalak ki thebear! Létezik Dragonba is Supercorsa... Pirelli Dragon Supercorsa Pro SC de (ha jól tudom) a Diablo Supercorsa SC2 a "jobbik"
Egy biztos! Nagyon jó gumma! Csak ajánlani tudom én is!
Sziasztok
Vannak használt motorgumik szép állapotban, nagyon olcsón akár vágott slickek is. Állapottól függően max 15e ft-ig!
Akit érdekel ezt a számot hívja: 06 30 415 1723 (Dunaújváros)
Ismerősöknek is mondhatjátok
És ismét dícsérném Briant: eddig 2000-et mentem a Supercorsákkal, amiket tőle vettem, és a 2,8mm mintából, amivel kaptam még van 2 körül. Viszont úgy tapad.......
Szivesen
Annyit tudok csak ami oda van írva, de annál többet nemigen megy el, bár nekem a sima pilot power elment 8190 km-t igaz akkor már csak kb 0.5 mm volt rajta. Legálisan kb olyan 7.000 ment el.
De a corsa III se mehet el sokkal többet mert a közepe médium.
Bár nagyon sokk füg a használattól, meg hogy mennyit gyorsulgatsz.
Én 1 olyan motorra nem raknék sport-túra gumit.
De van sok ember akinek az is tökéletes.
Köszi Eddie! A tesztet már olvastam a corsaIIIról.gondolom hogy ez a gumi nem megy el 10-12ezer km.et a Fazer hátulján, hisz ez egy sportgumi.nem ugy mint a gyári bt020.de remélem hogy legalább 7-8ezret elmegy.(normál használat mellett) Eredetileg valami sport-túra gumát akartam rá venni, de tudok venni kedvező áron alig futott corsaIII-at.Ha valakinek van ezzel a gumival konkrét tapasztalata, megírhatná nekem ide a fórumba.előre is köszi
Nekem is volt 1 hengeresem (DRZ-400 SM) azon is akra slip-on volt mindenki azt irigyelte!
Nem véletelen az akra az 1-ik legjobb dob a világon. (Azért fogalmazok így nehogy valaki vitába száljon. )
hát az nem nagyon van...nekem 160as van hátul,horneten tudtommal 180...igaz lehet most fogok átülni egy hornetre... meglátjuk hogy sikerül a nyár...de most tudok egy szép 2001eset papírokkal 9ért...ezüst a drága,sportdobbal...csak hát mire a ktmet eladom...
kettő van. Egyiken több minta,meg frissebb évjárat. ezen mindenhol 4 mili van,a másikon szélein 4 középen 3. a jobb 9ezer a rosszabb(nem mintha rossz lenne) 7 ezer.
Egy biztos! Nagyon jó gumma! Csak ajánlani tudom én is!