Épp ma volt egy érdekes esetem!
Egy ismi cserélt láncot a motorján. Utána úgy megfeszítette az újat, mint egy gitárhúrt. Hiába mondtuk neki 3-an, hogy TE MARHA, MICSINÁSZ! Az úgy jó, mondta. Hát akkor nekem is jó, legyen úgy. És nem és nem lehetett neki megmagyarázni.
Jól emlékszel.
A túl feszes lánc nem csak a hátsó rugóstag mozgását befolyásolja, de ez nem is a jó szó rá.
Sokmindenben kárt tehet a túl feszes lánc és nem üzembiztos!
A lehetőleg minél hamarabb állítsd be!
hát ha enyimre gondolsz akkor nem vadi uj jo is volna, 2éves a picikém,,, és már nem garis,,,
redszers szervizt meg máshogy oldom meg, ocsoban,,, most egy lánc állitással meg nem rohangálok szerelőhöz, főleg hogy gépészmérnöknek tanulok meghát szeretem is babrálgatni ,nézegetni, vizsgálgatni mi hogy van stb...
én szoktam nagy részt szerelgetni,,, főleg ha gumi csere meg iylemi van, minek vigyem szervizbe, amikor egyrészt én is megtudom csinálni,jo most lehet kicsit feszesre állitottam de korrigálom, mást rész meg amit elkérnek egy szervizben,,, nem tudom valamikr elakartak tőlem kérni a szervizben valami 900 ft ott mert beállitották a láncott,hhmmm nem nagy pénz de szerintem nevetséges én abbol idulok ki ugye hogy én is megtudom csinálni,,,
amugy bem tudom menynire befolyásolhatja, de valoszinű lehet picit feszes a lácom amiből engedni akarok, mert ügye ha feszes vagy esetleg tul feszes is akkor a rugot gondolom nem engedi dolgozni,,, meg ht az aszerencsétlen kisfogaskerék csapágy
és nem vagyok dagadr
Egy ismi cserélt láncot a motorján. Utána úgy megfeszítette az újat, mint egy gitárhúrt. Hiába mondtuk neki 3-an, hogy TE MARHA, MICSINÁSZ! Az úgy jó, mondta. Hát akkor nekem is jó, legyen úgy. És nem és nem lehetett neki megmagyarázni.
A túl feszes lánc nem csak a hátsó rugóstag mozgását befolyásolja, de ez nem is a jó szó rá.
Sokmindenben kárt tehet a túl feszes lánc és nem üzembiztos!
A lehetőleg minél hamarabb állítsd be!
az ugye még nem szerelő?
én meg az energie drinket szürcsölöm...
redszers szervizt meg máshogy oldom meg, ocsoban,,, most egy lánc állitással meg nem rohangálok szerelőhöz, főleg hogy gépészmérnöknek tanulok meghát szeretem is babrálgatni ,nézegetni, vizsgálgatni mi hogy van stb...
az mz,meg a banditot én szerelgettem,dehát ez 1vadiúj,szervízköteles...
kellett nekem diadóra...
de ha nem bizol benne cseréld rr-re...
Családos ember vagyok én.