Üdv Mindenki!
Valaki hozzáértő adjon már tanácsot,lehet foltozni speed motoron gumit vagy nem! Már motoroztam egy pár 10 ezer km et,de csak most szembesültem ezzel a problémával! kb 2000km van az első gumiban,szóval sajnálnám kidobni!
De gondolom csak új gumid van 160/60as nem? 28ért itt is lenne conti road attack, csak mostanában nem nagyon akartam annyit kiadni rá. Ha esetleg van vmi jó ajánlatod, vagy tudsz vmi helpet, azt megköszönném!
na igen, a not for highway use felirat:
Brian is mondta, és most a közlekedésiektől is hallottam: egyes magukat gumisnak nevezni merő kontárok kicsiszolják a not részt. Ez egyrészt nem téveszti meg a rendőrt, másrészt megbonthatja a gumifal szerkezetét, úgyhogy erősen javallom, hogy ne vegyetek ilyet, és akinél ez észlelhető azt kerüljétek messzire el.
Supermoto gumik egy része slick (Dunlop KR106/KR108, Metzeler Racetec Drift) egy része gyárilag vágott (Michelin Supermotard)
Egyik sem road legal (utcai engedély), és a slickeken ugyan ott a helye a vágásnak, elő van rajzolva, de én nem ajánlom senkinek, saját tapasztalat, supermoton amig nincs nagy meleg, csúszik a mintás pályagumi, slick, pláne h milyen gyorsan szétmegy rajta, kevés a km futásteljesítménye de nagyon
a supermoto vb-n már 16,5 elsővel, 17 hátsóval mennek, jobban fordul így, marmint a profiknál
azert azzal szamolni kell h a magyar road racerek nem 10-20 kört mennek egy-egy gumival, hanem inkabb 40-50-80-at ki milyen köridőt megy attól függ, nálunk nincs annyi pénz ebben az amatőr sportban h mindenki dobja le a 20 körös gumi!
inkabb keress normalis utcai sport v sporttura gumit az SV-dre, csak 3 dolog miatt
- a "faszan" megvagott slick sem utcai engedelyes, a rendorok mar tudjak mi az a not for highway use felirat
- a "fasza" mintanak semmi koze a rendes vizelvezeteshez, csak a rendor megtevesztesre valo
- 20 fok alatt meg a kis SV-n is porogni fog a kerek meg csuszkalni mert a slickek amikor mar huvosebb lesz az ido nem kepesek bemelegedni uzemi hőfokra!
ne ess kétségbe!a szupermotosat én sem javasolnám,van itt 1 attila11 aki árul a méretedben,
plusz hivd fel briant,ha nem tud gumit adni,legalább ötletet ad hová fordulj,az apróban vannak a
hírdetései...
Csak egy kérdés:
Igaz nem ide illik, de valaki nemtud linket vagy bármit adni, osztrák bolhapiac témában?
Kimennék körülnézni, jó dolgokhoz lehet occccsón jutni, aztmondták
Újat nem akartam venni, mert a legolcsóbb vmire való gumi 30... 70%os gumiért nem adok küldéssel szinte 20at... vágott slick volt... a hirdetések amik voltak a neten mind elvitték... na majd lesz vmi.
Bakker, kéne nekem egy szélesebb hátsó felni (mondjuk SV 1000), aztán arra lenne akármikor gumi
edem, a supermoto gumival csúszni fog a hűtulja, nem utcai motorra való. Van itt is egy srác, olvass vissza, eldobta a gs500-at, amikor előttem ment supermoto gumikkal. Azóta lecserélte.....
szivesen,de még nézzél be később,hátha ír még neked valaki ebben a témában...
egyébként még soha nem láttam szupermoto gumit élőben,de gondolom az is olyan,mint a miénk...
Valaki hozzáértő adjon már tanácsot,lehet foltozni speed motoron gumit vagy nem! Már motoroztam egy pár 10 ezer km et,de csak most szembesültem ezzel a problémával! kb 2000km van az első gumiban,szóval sajnálnám kidobni!