Értem, köszönöm szépen! Nem tervezem, hogy hosszú távon 200 ill afölött mennék a ,,kis" SV-vel. Előbb hullana szét a blokk mint hogy kidurranjon a gumi
Csak azért megeshet egy 210, vagy végsebesség (cirka 225) próba. De ritka, szóval jó lesz ez a H-s gumi.
Jó az r 17 is.
210-nél illetve fölötte nem "robban" szét egyből az elég vicces lenne!
Ezt a sebességet bírja folyamtosan, de a gumikat úgy tervezik, hogy túl vannak méretezve, szóval lehet azzal menni mondjuk 240 is de nem sokáig.
De az is igaz, hogy ezeket a sebességhatárokat nem viccből találták ki, de ha gyorsabban akarsz menni akkor vegyél olyan gumit ami tudja ezt.
De az SV nemigen tud sokkal töbet.
Csak mert vennék az SV-re egy Bridgestone battlax BT090R 160/60R17M/C 69H típusú gumit... na most elvileg jónak kell lennie. a sebességindexe H-s, ami ugye 210ig megfelelő... na most ha azt átlépné az ember akkor 100%, hogy elrobbanna, vagy azért jóval többet kibírna a gumi?
Sziasztok! SV 650re veszek gumit, csak előtte lenne egy sürgős kérdésem! 160/60 a ZR 17 és az R17 közt mi a különbség? jó mindkettő nekem? most a ZR 17 van az SV650-emen.
CORSA III.
Figyelembe véve a gumiabroncsok általános kopási tulajdonságait, a Diablo Corsa III hátsó abroncsa tehát használattól függően akár 8000 kilométert is elmehet mielőtt cserére szorulna. Az első abroncs esetében ez elérheti a 14000 kilométert is.
Megvan a teszt is róla a motor revü oldalán, csak szerintem be kell hozzá regelni.
De ha nagyon kell elküldöm e-mail-be
Nekem egy CBR600 F4 es Hondám van, és Pirelli Dragon gumik vannak rajta!
tudna nekem valki valamit mondtani erről a gumiról, mert én néh nem érzem olyan frankónak, igaz eddig mindig tapadt :D
Mennyire lehet ettől a gumitól dönteni?
Valakinek tapasztalat?
Ha vásárlás előtt állsz, akkor ezekre figyelj:
- méret: (420-as gumit, csak 16,5-es felnire tudsz feltenni)
- gyártási idő: 3-4 éves, szakszerűen tárolt gumival nem lehet gond (én használtam már 6-7 éves gumit is)
- repedezések: öreg gumira vagy szakszerűtlen tárolásra utalnak
- kopásjelző lyukak mélysége: semmiképp ne legyen "utólag megfúrva" vagy "utólag mélyebbre sütve" (tájékozódj az adott tipusú új gumi lyukainak mélységéről, mert ez márkánként más)
- esetleges fel/leszerelési sérülések
- keverék (pl kvalifikációs gumival 20 km-t lehet menni)
Ha a lehetőséged engedni, személyesen keresd meg az eladót, mert akkor szemrevételezheted a gumit, ha több van, akkor válogathatsz!
Szóval a ZR 17 a sebeséghatárt jelenti
Csak azért megeshet egy 210, vagy végsebesség (cirka 225) próba. De ritka, szóval jó lesz ez a H-s gumi.
Köszi a gyors helpet!
210-nél illetve fölötte nem "robban" szét egyből az elég vicces lenne!
Ezt a sebességet bírja folyamtosan, de a gumikat úgy tervezik, hogy túl vannak méretezve, szóval lehet azzal menni mondjuk 240 is de nem sokáig.
De az is igaz, hogy ezeket a sebességhatárokat nem viccből találták ki, de ha gyorsabban akarsz menni akkor vegyél olyan gumit ami tudja ezt.
De az SV nemigen tud sokkal töbet.
Jó a sima R17 is?
PLs Help!
Figyelembe véve a gumiabroncsok általános kopási tulajdonságait, a Diablo Corsa III hátsó abroncsa tehát használattól függően akár 8000 kilométert is elmehet mielőtt cserére szorulna. Az első abroncs esetében ez elérheti a 14000 kilométert is.
Megvan a teszt is róla a motor revü oldalán, csak szerintem be kell hozzá regelni.
De ha nagyon kell elküldöm e-mail-be
nem lehet hogy neked tul van fujva és azért csuszik?
Nekem egy CBR600 F4 es Hondám van, és Pirelli Dragon gumik vannak rajta!
tudna nekem valki valamit mondtani erről a gumiról, mert én néh nem érzem olyan frankónak, igaz eddig mindig tapadt :D
Mennyire lehet ettől a gumitól dönteni?
Valakinek tapasztalat?
Köszi szpen
Hali
- méret: (420-as gumit, csak 16,5-es felnire tudsz feltenni)
- gyártási idő: 3-4 éves, szakszerűen tárolt gumival nem lehet gond (én használtam már 6-7 éves gumit is)
- repedezések: öreg gumira vagy szakszerűtlen tárolásra utalnak
- kopásjelző lyukak mélysége: semmiképp ne legyen "utólag megfúrva" vagy "utólag mélyebbre sütve" (tájékozódj az adott tipusú új gumi lyukainak mélységéről, mert ez márkánként más)
- esetleges fel/leszerelési sérülések
- keverék (pl kvalifikációs gumival 20 km-t lehet menni)
Ha a lehetőséged engedni, személyesen keresd meg az eladót, mert akkor szemrevételezheted a gumit, ha több van, akkor válogathatsz!
Ha további kérdésed van, keress meg!
Klikk ide!
Klikk ide is!
azért irhatnál részletesebben is,pl.hányas,milyen fajtályu,mire használod stb...
vélemény?
egyébként meg arra pont jó hogy átcsuszanj a műszakin vele 6ezerért...de ez nem hoszútávu befektetés...